söyle bakalım kardeş ...mermi sayılarını (özellikle de dürbünlünün) nasıl arttırıyoruz..ben oyuna her başladığımda ne kadar dürbünlü mermisi varsa onla başlayabliliyom.üzerine hiç ekleyemiyom..
eeee..nerde yardım..???
peki ben cod2 de takıldım ve geçemedim bir türlü 1 aydırda bakmıyorum oyuna gemide askerlerle gidiyoruz karaya çıkartma yapılkıyor karşı taraftan sağnak gibi mermi yağıyor gemiden bir türlü inemedim daha adımımı atar atmaz bomba kafama düşüyor nekadar denediysem boş
valla ben 1 ide bitirdim 2 iyi de ...ama dediğin yeri hatırlayamadım..çok oldu oynamayalı..şimdi 3e kastırıyom..
quote:
Orjinalden alıntı: fubo
peki ben cod2 de takıldım ve geçemedim bir türlü 1 aydırda bakmıyorum oyuna gemide askerlerle gidiyoruz karaya çıkartma yapılkıyor karşı taraftan sağnak gibi mermi yağıyor gemiden bir türlü inemedim daha adımımı atar atmaz bomba kafama düşüyor nekadar denediysem boş
Dünden beri olmadık yerlere saçma sapan topicler açıyorsun ama söylüyeyim konu dışına attığın mesajlar postunu arttırmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Luc Skywalker
valla ben 1 ide bitirdim 2 iyi de ...ama dediğin yeri hatırlayamadım..çok oldu oynamayalı..şimdi 3e kastırıyom..
quote:
Orjinalden alıntı: fubo
valla ikide mısırmı cezayirmi artık neresiyse orada savaştıktan sonra o bölme geliyosun botla askerleri karaya çıkartıyorlar ama ben bi türlü inemedim daha adım atmaz bomba kafama düşüyo bu arada 3 çıktımı
tabi bea..çıktı..hatta ps3'e bile çıktı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme