Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 COD MW II Vault Edition Upgrade'li Steam Hesabı Satın Al 27 Kasım 2022 14:29 1 1 COD MW II Vault Edition Upgrade'li Steam Hesabı İçindeki Oyunlar bu şekildedir. CS'de ve R6'da 500er saat vardır İlgilisine. COD MW2 Vault Edition Upgrade'i sonradan aldım bir hype ile 1500 TL Harcadım. İçinde başka oyunlar da olduğu için fiyatta esneme yapmam. COD'da Vault edition olduğu için Özel Ghost,Price,Farah,Soap Skinleri vs Camolar mevcuttur. Ek Olarak battlepass vardır. Fullenen bir kaç silah mevcuttur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Fifa 23 Ultimate Team Hesabı PS4/5 Maldini FB,Lucio,Eusebio Satılık Fifa 23 Konsola Girilmiş Web App kapalı PS4-PS5 Hesap COD MW II Vault Edition Upgrade'li Steam Hesabı Fifa 23 | Playstation 3 Kişi Ön Sipariş Ortak Arıyorum