Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Fifa 23 | Playstation 3 Kişi Ön Sipariş Ortak Arıyorum Satın Al 17 Ağustos 2022 20:52 1 1 Fifa 23 | Playstation 3 Kişi Ön Sipariş Ortak Arıyorum Fiyatlar listedeki gibi oyun içi alım yapıldığında %10 daha düşüyor fiyat 820TL'ye geliyor. Ben PS5 Kullanıcısıyım. Benimle birlikte alıcak;1 PS4 Primary1 PS4 veya PS5 SecondaryOrtak arıyorum. Aynı şekilde içine PS Plus 1 Yıllık üyelik de alacağım 240TL fiyatı var.Total Fiyat 1060TL civarlarına geliyor.Fiyat dağılımı da Pri'ler 380TL'den Secondary 300TL üzerinden olucak. Secondary oyunun ult sürüm avantajlarına sahip olacağı için. İlgilenenler DM daha detaylı konuşuruz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Fifa 23 Ultimate Team Hesabı PS4/5 Maldini FB,Lucio,Eusebio Satılık Fifa 23 Konsola Girilmiş Web App kapalı PS4-PS5 Hesap COD MW II Vault Edition Upgrade'li Steam Hesabı Fifa 23 | Playstation 3 Kişi Ön Sipariş Ortak Arıyorum