Arkadaşlar oyunum orjinal steamden oynuyorum find game dediğimde 0 players online diyor hiçbir servera giremiyorum herkeste bu problem varmı yoksa bende mi sadece böyle?
Hocam videonun altındaki yorumlardan cözümü bulabilirsin yabancı dilin varsa veya çevire çevire
quote:
Orijinalden alıntı: caranboule
Arkadaşlar oyunum orjinal steamden oynuyorum find game dediğimde 0 players online diyor hiçbir servera giremiyorum herkeste bu problem varmı yoksa bende mi sadece böyle?
Aynı sorunu bende yaşıyorum ama videonun altındaki yazıları ceviremedim siz yapabildiniz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: rasmus61
quote:
Orijinalden alıntı: caranboule
Aynı sorunu bende yaşıyorum ama videonun altındaki yazıları ceviremedim siz yapabildiniz mi?
Çoğu kişide varmış bu problem ama net çözümünü bilen yok. Bazıları oyunu silip yeniden yükleyince düzeldiğini yazmış benimde zamanım olmadı deneyemedim bu gece tekrar yükleyeceğim bakalım sonucu yazarım
Evet Ya. Kesin bir cözümü var mı ? Bir daha indirmek uzun sürer simdi.
Kesin bir çözümü yok arkadaşlar mw3 çıktıktan sonra mw2'yle ilgilenmiyorlar artık,steam forumlarında update gelecek diyorlar ama bilmiyorum. Ama oyunu silmek tekrar kurmak işe yaramıyor,ancak oyuna girip 3-5 dk boyunca bekleyince oyun buluyor
Videodaki yorumlarda videoyu yükleyen kişi 5-6 dakika bekleyip sonra tekrar oyun arayarak sorunu çözdüğünü yazmış işine yarayabilir belki