Şimdi Ara

COD:MW2 giremiyorum online oyuncu yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunum orjinal steamden oynuyorum find game dediğimde 0 players online diyor hiçbir servera giremiyorum herkeste bu problem varmı yoksa bende mi sadece böyle?

• http://www.youtube.com/watch?v=H1FvVdpt_-w

Hocam videonun altındaki yorumlardan cözümü bulabilirsin yabancı dilin varsa veya çevire çevire
  • quote:

Orijinalden alıntı: caranboule

Arkadaşlar oyunum orjinal steamden oynuyorum find game dediğimde 0 players online diyor hiçbir servera giremiyorum herkeste bu problem varmı yoksa bende mi sadece böyle?

Aynı sorunu bende yaşıyorum ama videonun altındaki yazıları ceviremedim siz yapabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: caranboule

Arkadaşlar oyunum orjinal steamden oynuyorum find game dediğimde 0 players online diyor hiçbir servera giremiyorum herkeste bu problem varmı yoksa bende mi sadece böyle?

Aynı sorunu bende yaşıyorum ama videonun altındaki yazıları ceviremedim siz yapabildiniz mi?

Çoğu kişide varmış bu problem ama net çözümünü bilen yok. Bazıları oyunu silip yeniden yükleyince düzeldiğini yazmış benimde zamanım olmadı deneyemedim bu gece tekrar yükleyeceğim bakalım sonucu yazarım

• Evet Ya. Kesin bir cözümü var mı ? Bir daha indirmek uzun sürer simdi.
  • Kesin bir çözümü yok arkadaşlar mw3 çıktıktan sonra mw2'yle ilgilenmiyorlar artık,steam forumlarında update gelecek diyorlar ama bilmiyorum.
    Ama oyunu silmek tekrar kurmak işe yaramıyor,ancak oyuna girip 3-5 dk boyunca bekleyince oyun buluyor
  • Videodaki yorumlarda videoyu yükleyen kişi 5-6 dakika bekleyip sonra tekrar oyun arayarak sorunu çözdüğünü yazmış işine yarayabilir belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Fifa online da takılma.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ordaki görsel bir hata. Sen arat o buluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.