oyunu oynadim bir güzel veteran da en son makarov'u boğarak öldürdüm ama oyun bitmiş görünmüyor %83.7 de kaldı neden olabilir nasil %100 yapabilirim ?
Oyunda çeşitli yerlerde eşyalar var onları toplaman lazım (yanlış hatırlamıyorsam laptop şeklindeydi)
quote:Orijinalden alıntı: Dimox Oyunda çeşitli yerlerde eşyalar var onları toplaman lazım (yanlış hatırlamıyorsam laptop şeklindeydi) enemy intel yazan şey mi ? bölümleri baştan oynayip onlari mi aramaliyim ?
quote:Orijinalden alıntı: AoeN_FluX quote:Orijinalden alıntı: Dimox Oyunda çeşitli yerlerde eşyalar var onları toplaman lazım (yanlış hatırlamıyorsam laptop şeklindeydi) enemy intel yazan şey mi ? bölümleri baştan oynayip onlari mi aramaliyim ? Evet, onlar Alttaki video işine yarayacaktır
quote:Orijinalden alıntı: Dimox quote:Orijinalden alıntı: AoeN_FluX quote:Orijinalden alıntı: Dimox Oyunda çeşitli yerlerde eşyalar var onları toplaman lazım (yanlış hatırlamıyorsam laptop şeklindeydi) enemy intel yazan şey mi ? bölümleri baştan oynayip onlari mi aramaliyim ? Evet, onlar Alttaki video işine yarayacaktır Teşekkürler bilgi için ..
quote:Orijinalden alıntı: Sanalsaray quote:Orijinalden alıntı: Dimox quote:Orijinalden alıntı: AoeN_FluX quote:Orijinalden alıntı: Dimox Oyunda çeşitli yerlerde eşyalar var onları toplaman lazım (yanlış hatırlamıyorsam laptop şeklindeydi) enemy intel yazan şey mi ? bölümleri baştan oynayip onlari mi aramaliyim ? Evet, onlar Alttaki video işine yarayacaktır Teşekkürler bilgi için .. Rica ederim
quote:Orijinalden alıntı: AoeN_FluX oyunu oynadim bir güzel veteran da en son makarov'u boğarak öldürdüm ama oyun bitmiş görünmüyor %83.7 de kaldı neden olabilir nasil %100 yapabilirim ? yav hocam gereksiz gereksiz iş yapmaya kalkmayın ne takıyosunuz kafanıza %83 müş oymuş buymuş :D
quote:Orijinalden alıntı: AoeN_FluX oyunu oynadim bir güzel veteran da en son makarov'u boğarak öldürdüm ama oyun bitmiş görünmüyor %83.7 de kaldı neden olabilir nasil %100 yapabilirim ? intelleri yani siyah laptopları topla oyunda 46 tane laptop var al sana intellerin yerlerini gösteren bir video http://www.youtube.com/watch?v=zbOiMTj8Kio