Şimdi Ara

COD MW3 mü Yoksa BF3 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
5.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LTWYL

quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

quote:

Orijinalden alıntı: Cait

15 yaşındaysan cod 25 yaşındaysan bf al

çok komikl bf3 alma berbaet ötesı sp de bi tanemı heycanlı bölüm olmaz her yer karanlık beş para etmez mw3 muhteşemya special ops daki bölümler yeter mw33333

Şu fanboylukları bırakamadınız ikiniz ikisininde tadı ve yeri ayrı sen begenmeyebilirsin zevkler ve renkler tartışılmaz

• quote:

quote:

çok komikl bf3 alma berbaet ötesı sp de bi tanemı heycanlı bölüm olmaz her yer karanlık beş para etmez mw3 muhteşemya special ops daki bölümler yeter mw33333

sen daha komiksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

quote:

sen daha komiksin

bi git konu dışına sen

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen daha komiksin

bi git konu dışına sen

sana mı soracam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen daha komiksin

bi git konu dışına sen

sana mı soracam?

sor dinliyorum

• ne alaka ayrıca konu dışına gitmemle burası arasında. Senin yat vaktin gelmiş hadi yatağa
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

quote:

quote:

Şu fanboylukları bırakamadınız ikiniz ikisininde tadı ve yeri ayrı sen begenmeyebilirsin zevkler ve renkler tartışılmaz

senaryo konusunda mw serisiyle yarışamaz hatta benzediği de yani özgün olmadığı da söylenebilir ama ortada bir emek olduğu da kesin.bir oyunda silah sesleri sanırım bu kadar iyi olur ayrıca grafik olarak da çok çok iyi multiplayer odaklı bir oyunda bu kadar single normal bence.emeğe biraz saygı...

• Mp icin şu, sp icin şu klisesini soylemeyecegim. Diyecegim tek sey orjinal aliyorsan Bf3 almalisin. Neticede orjinal oldugu icin Mp oynayacaksindir. Sp modu fena olmasa da Mp modu muazzamdir. Bu sebeple Bf3 onerecegim.
  • SAKIN OLA Kİ BF ALAYIM DEME REZALET ÖTESİ BİR OYUN OYUNA GİRMEK 15 DAKİKA SÜRÜYOR 2 GÜN DAHA BEKLE MW3 AL
  • BF3
  • Bf3 al mw3 te de alteriwnet akarsin mis gibi eger gercekcilik istiyorum dersen arma2 operation arrowhead al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden karşılaştırma gereği duyurosunuz ki alın ikisini de oynayın
  • BF3 al multiplayer oyna. MW3 single korsan oynarısn, multisi de alterIW oynarsın.
  • BF3 al,multiplayer oynarsın.Cod da korsanlık bir oyun zaten,multisi dandik.Single ı oynar siler atarsın.
  • BF hiç oynamadım çok mu şey kaybediyorum
  • BF3 daha çok taktik ve takım işi gerekir... Yani ciddi anlamda strateji çizmen gerekiyor...

Cod'da ise ver Allah ver... İkiside güzel oyundur ama ben MP konusunda tercihimi BF3'ten bu yana kullandım
  • PC bölümü iyice fanboy dolmuş.
    Senaryo istiyorsan bf'nin b sini bile ağzına alma.
    Multı ıse zevkıne kalmış.
    Ben aksıyon ıstıyorum dersen mw3,dağ çayır koşup adam aramak ıstıyorum dersen bf3
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

multiplayer için bf3, singleplayer için mw3

Arkadaş özetlemiş
  • bf3te kürdistan toprakları diye geçen bölgede savaşıyorsun, codmw3 te başka ülke topraklarında.. seçim senin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 6 Kasım 2011; 19:03:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

bf3te kürdistan toprakları diye geçen bölgede savaşıyorsun, codmw3 te başka ülke topraklarında.. seçim senin..

Bu mantığı ayakta alkışlarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.