Bildirim
COD MW3 mü Yoksa BF3
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
COD 3 al.bak yorum yapmıyorum.şimdi yorum yapıcam konu büyücek? ps, xbox gibi cod ile Bf fanboylar türedi etrafda. -
Eğer ben sürekli MP oynayacam diyorsan kesinlikle BF3 yok ben mp olamsada olur dersen COD.
Not:MW3 daha çıkmadı ama MW2 den pek farklı olmayacağı kesin sadece senaryo farklı. O yüzden MP den fazla bişey beklememek lazım. -
Bf3 al mp oynarsin digerinede indiregandi yaparsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: digichaos
Bf3 al mp oynarsin digerinede indiregandi yaparsin
Anam indiragandi sp icin mp icin orjinal lazim :P bence MW3 daha iyi MP sunuyor infanty war olaraktan, vehicle combat dersen BF3 ( BF BC2 ^^ ). -
BF3 bence -
quote:
Orijinalden alıntı: BUCALI
Arkadaşlar bu iki oyundan birini alıcam. Karar veremedim hangisini alayım. Cod' un çıkmasına daha 2 gün var bf3 alırsam diğerini alamıcam. Onun için iyi bir seçim yapmam gerek. Bana yardım ederseniz sevinirim.. Herkeze Teşekkürler...
İkisinide al :) birini bitir ötekini oyna bf3ü bilmem ama cod hastasıyımdır ve cod film gibi yapılıyor sanki film izler gibi :) -
BF3 almalısın. CoD un multileri elinde sonunda kırılıyor zaten -
ikisinide al bence ikisinde yeri ve zevki ayrı şimdi şunu al dersem diğerine haksızlık etmiş olurum -
15 yaşındaysan cod 25 yaşındaysan bf al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cait
hehe supersin kanka ahahah. -
quote:
Evet aradaki farkı çok iyi özetlemişsin :D -
al birini vur ötekine -
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
al birini vur ötekine
okadar -
Sonuna kadar CoD 3 -
quote:
Gayet iyi açıklamışsın helal olsun -
Evet süper bi açıklama -
Cod 'un tüm serilerini nerdeyse oynadım , black ops tam bir hayal kırıklığı . Grafik açısından BF3 MW3'ü geçmiş gibi. -
*Büyük haritalar olmasın , adam bulmak ve vurmak kolay olsun , uçak,tank,araba,gemi (tamam abarttım ) kullanma olmasın diyorsan COD MW3
*Büyük haritalar , koş koş bitmeyen çayırlar , uçaklar , tanklar , yıkılan yapılar olsun diyorsan Battlefield 3
Bence çok farklı iki oyun şuan online olarak COD4 ve Battlefield 3 oynuyorum COD4'de 30dk'de 50-100 adam vuruyorum BF3'de 30dk'de 30-50 adam anca -
multiplayer için bf3, singleplayer için mw3
Benzer içerikler
- crysis 3 crack
- cs 1.5 bot atma
- hamachi güvenilir mi
- metro last light redux türkçe yama
- epic games kuyruğa alındı hatası
- resident evil 9
- deadlock ne zaman çıkacak
- cs2 indir
- valorant yeni hesap açma
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X