Şimdi Ara

COD MW3 mü Yoksa BF3 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
5.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ikiside iyi karşılaştırma yapmak gereksiz şahsen.
  • bunu alın dışarı sistmeın iyi değilse yapımcılar ne yapsı dar gelirliğin anlamı yok çek gtx590 sli sonra vur odunu oyuna
  • Rambo olup uçmak istiyorsan MW3 pliot olup uçmak istiyorsan BF3 al ayrıca MW2 varsa mw3 ü almana gerek yok kopyala yapıştır olmuş oyun zaten parana yazık etme yılların cod cusuyum ama artık aynı oyunlara para vermekten sıkıldım BF3 döndüm başta alışmakta zorlanıyor insan ama zamanla başından kalkamıyorsun...
  • ikiside çok güzel oyun ama farklılık arıyorsan bf3 oyna derim..
  • Battlefield al, call of duty mw 1 ve 2 yi uzun zamanlar oynadım ancak black opsla birlikte anlamsız bi şekilde çift çekirdekli amd işlemcilerden vazgeçtiler grafikler aynı ama bilgisayar bi anda yetersiz duruma geçti sinirlerimi bozdu kişisel bi karar
  • Uzun ömürlü Bir Oyun almak istersen bf3 derim
    cod u tavsiye etmiyorum 2007 yılından beri aynı grafik motoru kullanıyorlar bu sene aartık iyice belli oldu
    call of sp de ölü çok hızlı geçiyor bölümler
    bf de güzel tadımlık ve hikayesi gerçekten iyi her ikisinide oynadım cod un spsinde başım döndü çok hızlı geçmişler bir bölüm 15 dk da bitiyor kesinlikle BF3 yepyeni grafikler silahlar vurus hissi harika !
  • COD serisini ilk oyundan beri oynuyorum. Hile sorunu sebebiyle iğrenir hale geldiğim bir seridir. MW3'ü de aldım ama oynamayı bıraktım bu sebeple.

BF3'ü hile sorunu yok diye almayı düşünüp betasını oynadım ancak grafikleri ve hareket kabiliyeti dışında beğenmediğim için almadım.
  • COD'u single olarak Battlefield 3'den kat be kat başarılı buldum... İki oyununda hayranı değilim bu arada ama multi işin içine girince COD'u oynamadım ama Battlefield 3 inanılmaz olmuş diyebilirim... Arkadaşlarla oynarken gerçek bir savaş alanındaymış hissini yaşadım ciddi ciddi...
  • Bf3 ezer geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Bf3 ezer geçer.

Multiplayer'da ezip geçti bile zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait
    15 yaşındaysan cod 25 yaşındaysan bf al

Afedersin ama böyle saçma bir yorum yazmak nerden aklına geldi?Bu işin yaşla falan bir ilgisi yok.Herkez hangi oyundan zevk alıyorsa onu oynar.Millet sana mı soracak ben kaç yaşındayım hangi oyunu oynamalıyım diye?Bırakın şu bebek muhabbetlerini...

Şimdi asıl mevzuya dönelim

1-Singleplayer olarak Cod gerekse senaryo gerekse aksiyon bakımından açık ara önde.BF fanları bile bu görüşüme katılıyor zaten.

2-Cod mw3 ün Special Ops, Blackops un ise zombies modu var.Bu oyun modları ayrı bir oyun olarak bile satılabilecek derecede güzel.

3-Multiplayerda ise durum farklı.Eğer ben küçük haritalarda rambo gibi dolaşıp önüme gelene geçiririm açarım preadetor missile'yi AC130 u adamlara bomba yağdırırım aksiyonu heyecanı en üst düzeyde yaşarım diyorsanız Cod'u Alın

Yok benim için aksiyon o kadar önemli değildir gerekirse kaç saat pusuda beklerim beş dakikada bir adam öldürürüm ama tanklarla uçaklarlarla büyük maplerde yüksek grafikli farklı bir multiplayer deneyimi isterim benim tarzım budur derseniz BF yi Alın.

Eğer benim param çok derseniz ikisini de alın çünkü ikisi de oynadığınıza değecek oyunlar.

Ama şu da bir gerçek ki;Grafikleri vs. ne kadar iyi olursa olsun hiç bir FPS oyunu Cod'un verdiği heyecanı,aksiyonu,zevki veremez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quanqiller -- 16 Şubat 2013; 16:39:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quanqiller

quote:

Orijinalden alıntı: Cait
    15 yaşındaysan cod 25 yaşındaysan bf al

Afedersin ama böyle saçma bir yorum yazmak nerden aklına geldi?Bu işin yaşla falan bir ilgisi yok.Herkez hangi oyundan zevk alıyorsa onu oynar.Millet sana mı soracak ben kaç yaşındayım hangi oyunu oynamalıyım diye?Bırakın şu bebek muhabbetlerini...

Şimdi asıl mevzuya dönelim

1-Singleplayer olarak Cod gerekse senaryo gerekse aksiyon bakımından açık ara önde.BF fanları bile bu görüşüme katılıyor zaten.

2-Cod mw3 ün Special Ops, Blackops un ise zombies modu var.Bu oyun modları ayrı bir oyun olarak bile satılabilecek derecede güzel.

3-Multiplayerda ise durum farklı.Eğer ben küçük haritalarda rambo gibi dolaşıp önüme gelene geçiririm açarım preadetor missile'yi AC130 u adamlara bomba yağdırırım aksiyonu heyecanı en üst düzeyde yaşarım diyorsanız Cod'u Alın

Yok benim için aksiyon o kadar önemli değildir gerekirse kaç saat pusuda beklerim beş dakikada bir adam öldürürüm ama tanklarla uçaklarlarla büyük maplerde yüksek grafikli farklı bir multiplayer deneyimi isterim benim tarzım budur derseniz BF yi Alın.

Eğer benim param çok derseniz ikisini de alın çünkü ikisi de oynadığınıza değecek oyunlar.

Ama şu da bir gerçek ki;Grafikleri vs. ne kadar iyi olursa olsun hiç bir FPS oyunu Cod'un verdiği heyecanı,aksiyonu,zevki veremez...

Çünkü 15 yaşındaki bir çocuğun taktik anlayışı,bakkala giderken sağ kavşakan değil sol kavşaktan dönerek oraya ulaşmasıyla sınırlıdır.Cod sadece vur,kır,geç hızlı adrenalin dolu bir oyun olduğundan dolayı.Bf'ninse daha ağırlıklı taktiksel,realistik bir oyun olduğundan dolayı böyle bir ayrım yaptım.Bunuda yazarken sıkıldım yani.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.