Şimdi Ara

COD MW3 mü Yoksa BF3 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
5.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana aldırış etmeyin, sadece şunu şuraya bırakayım dedim

COD MW3 mü Yoksa BF3
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

bana aldırış etmeyin, sadece şunu şuraya bırakayım dedim

COD MW3 mü Yoksa BF3

Hocam tam yerinde geldin bıraktın ha
  • BF3 cd key aldım ve kafam rahat, Cod 4'ten Black Ops'a kadar cd key almıştım. Fakat bu sefer almadım çünkü elle tutulur hiçbir şey yok.
  • call of duty çocuk oyunu demeye getirmiş bazı arkadaşlar. he öyle diyorum. bi kere bunlar oyun yani, oyunla alakası olmayan adama göre oyun oynamak çocukça zaten. her neyse, iki oyunu da aynı 24 saat içinde bitirmiş birisi olarak single'da bf3, cod'un yanına yaklaşamaz diyorum. ayrıca bf3 gerçekçi falan demişler, neresi gerçekçi? yani ne farkı var cod'dan da gerçekçi diyorsunuz? son olarak multi oynamadığım için orasını bilmiyorum... grafik için bf3 tercih etmiş arkadaş, doğru seçim. aslında cod'un da grafiği kötü değil ama sistemi kasmakla uzaktan yakından alakası olmayacak bir oyun.

• Ben 15yıldır oyun oynuyom kardeş oynamadan 1 günüm geçmemiştir ve cod daha çok yaş ortalaması düşük kesime hitap eden bir oyun tıpkı knight online adlı oyunun yaş ortalaması 15 altı world of warcraft adlı oyunun yaş ortalaması 25üstü olması gibi. Ikisinide her yaştan beğenen çıkabilir 10yaşında wow oynayanda olur 40yaşında knight oynayanda bu değildir ki biri çocuk oyunu biri yetişkin oyunu. Ikiside mmo-rpg ama hitap ettikleri kesim farklı. Arkadaşta öneri istemiş bende kendi gözlemime dayanarak yorum yaptım ki bu yorum gerçekçi bir yorum hayır cod bfden daha çok yetişkinlere hitap ediyor diyenler asıl fanboylardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 10 Kasım 2011; 8:05:02 >
  • yorumumu tekrarlıyorum 15 yaşındaysan cod al 25 yaşındaysan bf al büyük ihtimalle memnun kalırsın çok kararsızsan açar youtubu single-multi gameplay izlersin hangisini seversen onu alırsın.
  • Evet MW3'ü çocuklar oynuyor siz BF3 alın ama onuda sadece Ordinaryüs Profesör iseniz oynayabilirsiniz.Görende BF çok zeka gerektiren bir oyun sanar eninde sonunda FPS dir.Silahla sağa sola ateş edeceksin.
  • BF3 ün multisini 2-3 kere oynayıp ahkam kesenler var belli. Rank 30 biri olarak yazıyorum. Ben hayatımda böyle bir zevk almadım arkadaş. 6 yıllık wow oyuncusuydum bf3 alıp multisine girdiğimden beri 4 raid kaçırdım 10 gündür online olmuyorum daha da girmezsem guildten atarlar herhalde. Girmeye de yüzüm yok ne gerekçe göstercem bilmiyorum

18 yıldırda oyuncuyum. Amiga,com64,sega,atari neslindenim yani. Envai çeşit multi oyun oynadım.

Bıraktım codla mukayese etmeyi, ben daha bu kadar zevk aldığım başka herhangi bir multi oyun hatırlamıyorum. Gerçek söylüyorum yok böyle bişey.
    Resmen savaşıyorsun. FPS nin çok ötesinde bir oyun deneyimi. Tabi pcniz biraz sağlam olmalı. Ben ultra ayarlarda multi yapıyorum, kulaklık ve mik. kullanıyorum. Zevkimi 2 ye katlıyor. O sesler... Grafikler zaten tartışmaya gerek yok. Araç kullanmayı çok basitleştirip, karambol bir savaş ortamı oluyormuş gibi anlatanlar olmuş, kesinlikle aldanmayın arkadaşlar. Denemeden karar vermeyin. Tanklarda uzmanlaştım, yabancı bir elemanla kaynaştık beraber takılıyoruz. Mik. konuşuyoruz. 2 kişi biniyosunuz nornmal tanklara, adamla katliam yaratıyoruz. Onun zevkini bi almanız lazım. Elinde bir tüfek,bir tabanca sıka sıka koşuşturmak hangi oyunu oynarsan oyna bir yerden sonar sıkıyor ne dersen de. Ama bf3 o helikopterden atlayıp paraşütle düşman binasının çatısına inip, pencereleri kırıp içeri atlayarak odaya el bombası sallayıp double kill aldıktan sonra arkanı dönüp m4le spray yapıp tarayarak 2 kişiyi daha alıp quadra kill yapmanın zevki anlatılmaz yaşanır. BF3 multi şu an tek geçiyorum. Herkese tavsiye ederim. Kesinlikle orjinal alınıp mp oynanmayı hakeden bir oyun. Cod için bişey demiyorum. Kendini ispatlamış bir seri. Ama mp için bf3 ü tek geçerim.

• niye kıyaslıyosunuz ki siz mi yaptınız oyunları :)

ikisini de oynayın işte....

ben ikisini de çok sevdim ama mw3 bence daha heyecanlıydı
  • hiç döüş etmeyin bencede , her nekadar crysis antipatisi olan biri olsamda "CRYSİS 2" bu oyunlardan daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

niye kıyaslıyosunuz ki siz mi yaptınız oyunları :)

ikisini de oynayın işte....

Valla bu işi ben de anlamıyorum, oynayıp geç.
    Zaten kazanan bir taraf olmaz burada herkes oyunun holiganı olmuş durumda.

Firmalar bu kadar savunmaya para/bedava DLC felan veriyorlarsa bize de söyleyin, aç açıkta kalmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn

BF3 cd key aldım ve kafam rahat, Cod 4'ten Black Ops'a kadar cd key almıştım. Fakat bu sefer almadım çünkü elle tutulur hiçbir şey yok.

aynı sey benım ıcınde gecerlı... bende 30 um :) single modda oynamayı sevmedıgım ıcın ıkı oyunu kıyaslayamam bu konuda.. cs gıbı sureklı action arayanlar ıcın cod serısı uygun olabılır.. ama buyuk harıtalar kullanılabılen araclar kendınıze uygun taktiksel olarak oynamak hosunuza gıdıyorsa bf3 bence su asamada rakipsiz.. yaya olarak oradan oraya gıtmeyı sevıyorsanız kara aracları ıcın c4 hava aracları ıcın roket aldıgınızda ucan kacan tum araclar ıcın tehdit olursunuz, grafıkler bence kıyaslanamaz bıle bf3 acık ara onde.. onemlı bır nokta aynı serverde kaldıgınız surece degısmeyen takım arkadasları da cok onemlı bır detay, sıze uyuan bırkac kısıde olursa takım halınde hareket etmenın verdıgı avantaj ınanılmaz derecede ortaya cıkıyor.. kıyas yapılamamlı bıle bf3 ile cod3 .. ılla kıyaslamak gerekıorsa cs-source yada crysis2 ile cod3 kıyaslamalı :) bf3 su anda mp için sınıfında tek ....

• 2'sininde senaryoları farklı BF3'te Irak-Amerika Savaşındasın , MW3'te ise 3.Dünya Savaşında....
    Seçim sizin.
  • gaza geldim gidimde bf3 oynayım biraz
  • multi için bf3
    hikaye co-op için mw3
  • Nasil bir oyun ariyorsun?
    Eger hizli bir oynanisa sahip, infantry war odakli ve tetigi hizli cekmenin onemli oldugu tarzda bir oyun istiyorsan, COD.
    Eger savas ortamini arcade'e kacan bir sekilde yansitan bir oyun olsun, buyuk haritalarda belli objectiveler icin oynayalim dersen BF3.
    Ancak belirtmeliyim BF3 oynayan kesimin %90i(abartmiyorum) gerizekali. Neden? Yahu sen gitmissin BF3 almissin. Rush'a giriyorsun mesela. Manyak misin abicim sen TDM gibi oynuyorsun oyunu? Ama yok hepsi illa TDM modunda oynayacak oyunu. Ayi Byi almislar patlatmislar onemli degil o adam k/d ratiosuna bakar. Git COD oyna oyunun amaci zaten bu ama illa gelip BF3un agzina edeceksin degil mi?
    Neyse doluyum bu adamlar konusunda, neyse.
  • yav bırakın bu oyun işlerini yaza daha çok var :)

Ama alacaksan cod mw 3 al. Diğer fps ler yalan.
  • ne alaka yaşım 16 ama bf3 fanıyım bence en iyi oyun cod3 kuramadım sinir oldum belkide oynamadığım içindir
  • CS GO
  • metro 2033 ve hitman blood money i oynadıktan sonra alayının köküne kibrit suyu :)
    şu an bf3 ve mw3 çok kötü geliyor gözüme... oynanabilirlik olsun, senaryo olsun çook çok vasat...
    tabii mp modlarını bunun dışında tutuyorum oynamadım ama başkalarıyla oynamanın tadı her zaman başkadır..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.