Arkadaşlar az sonra arkadaşlar gelcek birlikte special ops atıcaz.Silah atma nasıl bilen varmı öğrenemedim de :(
Herhangi bir silahın üzerindeyken tuşuna basarsan, elindeki silahı atıp yerdeki silahı alırsın. CS'deki gibi bıçak mı yapacaksınız yoksa ?
Bence arkadaş eğer bıçak yapmak isteseymiş cs oynarmış bi bıçak raund u için mw3 çok uçuk gibi... Not:Bu benim görüşüm.
Ellerindeki silahları değiştirecekler heralde.Direk yere atamazsın ancak yerdekiyle değiştirebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: Best8 Koios aynen öyleydi.Teşşekkür ederim.bi de 1v1 nasıl oynanıyor karşılıklı arkadaşımla nası oynarım. Aynı xboxta mı 1vs1 oynayacaksınız? Eğer bu şekilde oynayacaksanız multiplayer kısmında split-screen seçeneğine girerek oynayabilirsiniz.
aynı xbox diyince biran 2 xboxta oynanabiliyomu diye aklımdan geçirdim :D Gerçekten varmı? Spec ops da arkadaşlarla grup kurduk her akşam toplanacaz
bide tabancanın yanına bıçağı nası ekliyoduk.yani bi elde bıçak bi elde tabanca birbirine dayanmış.Weapon Upgrade üzerinden mi?