Şimdi Ara

CoD serilerine benzeyen siyah giyimli düşman askerlerin olduğu oyunun adı neydi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 yılında Windows XP olan bilgisayarım vardı babam internet kafeden oyunlar kurup getirirdi ben oynardım. Hepsini buldum fakat aradığım bir oyunu bulamadım günlerdir arıyorum. Oyun hakkında aklımda çok az sahne olsa da sizlere anlatayım belki bilen çıkar. Tam hatırlamasamda ya bizim askerimizi kaçırmışlar onu kurtarıyorduk ya da bir yere sızıyorduk. Düşman askerler genelde siyah giyimli oluyorlardı böyle arazide geçen bir oyundu grafikleri eski ama eski Call of Duty serilerine benziyordu. İlk bölümde yukarı katlara çıkıp oradan ateş ediyorduk sonrasında kamyonla askerler gelirdi onları öldürürdük yukarlardan Sniper'lar ateş ederdi hatta sonraki bölümde değirmen gibi bir yere gidip gizlice giriyorduk gerçekten hatırladığım bu kadar o zaman 6 yaşımdaydım ama çok eğlenirdim. Bilen veya benzer bir oyun önerebilecek var mı, teşekkürler herkese.

• soldier of fortune ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ghost Recon Future Soldier ve devamı, Battlefield Serisi tek kişilik görevleri, Medal of Honor bile olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlattığınız oyun, birkaç eski askeri oyunu çağrıştırıyor. Özellikle 2011 civarında popüler olan bazı oyunlar akla geliyor. Aşağıdaki oyunlar, tarifinize uyan özelliklere sahip olabilir:

1. **Call of Duty 2 veya Call of Duty 4: Modern Warfare** - Bu oyunlarda belirttiğiniz gibi siyah giyimli düşman askerler, sniper'lar ve kamyonlarla gelen düşmanlar bulunabilir. Ayrıca, gizli sızma görevleri de mevcut.

2. **Medal of Honor serisi** - Özellikle "Medal of Honor: Allied Assault" veya "Medal of Honor: Pacific Assault" oyunlarında arazide geçen ve düşman askerlerle dolu görevler mevcut.

3. **Delta Force: Black Hawk Down** - Bu oyun da arazide geçen ve düşman askerleriyle dolu görevlerle birlikte gizli sızma görevlerine sahip.

4. **Battlefield 2** - Bu oyun da benzer şekilde arazide geçen savaş görevleri sunar ve düşmanlarla mücadele edilen sahneler içerir.

Bu oyunlardan herhangi biri tarif ettiğiniz oyun olabilir. Eski oyunları indirip oynamak için çeşitli eski oyun sitelerini ve forumları ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, YouTube'da bu oyunların oyun videolarını izleyerek hatırladığınız sahneleri bulmaya çalışabilirsiniz.

Belirttiğiniz detaylara göre en olası seçenek "Call of Duty 2" gibi görünüyor, çünkü bu oyun o dönemde oldukça popülerdi ve belirttiğiniz özelliklere sahip birçok görevi vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.