Nasıl olmuş, en çok hangi benzerlik hoşunuza gitti, yorumlarınızı bekliyorum.
Bu tarzda oyun yapmak çok daha karmaşık kodlamaları gerektirir. Bunu başarabilip dört dörtlük oyun yapabilen birkaç oyun firması var. Mesela Ubisoft 2010lardan itibaren ısrarla tam açık dünya oyunları yapmaya çalışıyor. Geldikleri durum şu an ortada. Assassin's Creed serisine odaklandılar, Farcry serisini piç ettiler, diğer IP leri terk ettiler. Madem yapamıyorsunuz, yarı açık yarı çizgisel oyun yapmayı denemeliler.
Burçların gerçekliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim tespitim, astroloji denen şey tamamen uydurmalar üzerine kurulu olmasına rağmen özellikle kadınları manipüle etmek için bir numaralı yöntem olduğunu keşfeden bir erkeğin kadınlarla burç muhabbeti yapmak için konu hakkında pek bir şey bilmesine gerek olmamasıdır, yani uydurabildiğiniz kadar uydurun, ne söylerseniz inanacaklar.
insanın kişiliği ve ruh hali ile satürn ün halkaları arasında bir alaka görmüyorum. kadınların bunlara inandığını söylemelerinin sebebi başına gelen şeyleri dış etkenlere bağlamak istemeleri, aksi takdirde kendi mallıklarıyla yüzleşmek zorunda kalacaklar. venüs dünyaya yaklaştı o yüzden oldu demek daha kolaylarına geliyor.
Kingmakers [ANA KONU]
Zaman yolculuğu yaparak ortaçağ savaşlarınına dahil olabildiğimiz ve tarihin akışını değiştirebildiğimiz bir oyun geliyor. fikir olarak eşsiz bir oyun olacak.
Cinsel boşalmalar yaşlanmayı hızlandırıyor.
ne kadar çok boşalırsanız o kadar hızlı yaşlanırsınız. bedava bir zevk değil bu, bedeli var. hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde defalarca ispatlandı. ingilizce kaynaklardan araştırabilirsiniz.
Son Tomb Raider üçlemesi hakkında.
rise of the tomb raider i kısmen oynadım, 2013 versiyonunu bitirmiştim ama bana onun kadar zevk vermedi. internetteki yorumlarda da çıtayı düşürdüklerinden bahsediyorlar. hatta shadow of the tomb raider de daha da düşürmüşler. ilk oyunun senaryosu ve bölüm tasarımları çok iyiydi.
XIII Remake PC (Ana Konu)
klasik oyunun kaynak kodları kaybolmuş, o yüzden remaster yapamamışlar. remake 2020 de çıktı fakat bu oyunu da 2022 den beri güncellemeyi bırakmışlar. yani sorunlu bir oyun olarak o şekilde bırakıldı.
|
Fuschia os dan haber var mı?
|
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.822 (Bu ay: 160)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun