Şimdi Ara

Son Tomb Raider üçlemesi hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rise of the tomb raider i kısmen oynadım, 2013 versiyonunu bitirmiştim ama bana onun kadar zevk vermedi. internetteki yorumlarda da çıtayı düşürdüklerinden bahsediyorlar. hatta shadow of the tomb raider de daha da düşürmüşler. ilk oyunun senaryosu ve bölüm tasarımları çok iyiydi.

• Son üç oyunda eski oyunlardan eser yok. Onlarda Z kuşağı oyuncularına hitap etmek için aksiyonu daha çok olan oyunlar kervanına katıldı. Yeni nesil seviyor ama benim için bozulmuştur son 3 oyunla bu seri ve tamamen farklı bir yapıya bürünmüştür.
  • rammusty R kullanıcısına yanıt

bakalım sonraki oyun nasıl olacak. tam açık dünyaya geçeceği ve araç kullanımının önemli olacağı söyleniyor.

• gentlemotor kullanıcısına yanıt

Açık dünya olması daha kötü olur. Shadow of Tomb Raider, yarı açık dünya ve crafting olduğu için zaten ilk ikisi kadar sevilmemişti. Sürekli ot toplatıyordu.

• 2013 deki seriyi severek bitirmiştim. Lara Croft'un reborn hikayesi, reboot bir yapım için oldukça yenilikçiydi. Uncharted tarzı oynanış mekanikleri ve aksiyon sahneleri seriye oldukça tad katmıştı. (9.4/10)

2015 de ki seriyi fena bulmamıştım. Kasvetli karlı Sibirya dağlarının soğuk atmosferi fena değildi. Stealth türünü kendi alanında oldukça geliştirmişti. (7.8 /10)

2018 de ki seriyi bitirene kadar kabir azabı çekmiştim. hem hikayesi ile, hem de açık dünya dizaynı ile aşırı düzeyde Ubisoft kalitesine düşmüştü ve oynarken bana çok sıkıcı hissettirmişti. (7.0/10)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 12 Eylül 2024; 23:10:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.