Benim tespitim, astroloji denen şey tamamen uydurmalar üzerine kurulu olmasına rağmen özellikle kadınları manipüle etmek için bir numaralı yöntem olduğunu keşfeden bir erkeğin kadınlarla burç muhabbeti yapmak için konu hakkında pek bir şey bilmesine gerek olmamasıdır, yani uydurabildiğiniz kadar uydurun, ne söylerseniz inanacaklar. insanın kişiliği ve ruh hali ile satürn ün halkaları arasında bir alaka görmüyorum. kadınların bunlara inandığını söylemelerinin sebebi başına gelen şeyleri dış etkenlere bağlamak istemeleri, aksi takdirde kendi mallıklarıyla yüzleşmek zorunda kalacaklar. venüs dünyaya yaklaştı o yüzden oldu demek daha kolaylarına geliyor.
www.kizlarsoruyor.com Just a moment... https://www.kizlarsoruyor.com/astroloji-burclar/q22623003-burclarin-gercekligi-hakkinda-be-dusunuyorsunuz< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gentlemotor -- 20 Eylül 2024; 0:12:55 > |
Burçların gerçekliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
-
Bazı şeyler burç filan dinlemez. Burçlar niye mantıklı olsun ki? Doğdum diye böyleyim biraz. O zaman öldüğümüz anda önemli olmalı. Ya da rahme düşüp ilk hayat bulduğumuz an. Ben kararsızlığımdan başka hiç bir şey taşımıyorum. 1 tane iyi şey yok. O yüzden inanmıyorum. Ama bazen insanları tanıyınca inanıyorum.
Bence saçmalık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu açan arkadaş adeta beynimdeki düşüncelerimi okuyup yazıya dökmüş.
dur bi dakka lan beynime çip mi taktınız yoksa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
astroloji = kadınlar için maneviyat gibi bişey
ateist kadın var tanıdığım, burçlara inanıyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
birçok kişi bunları düşünüyor ama kelimelere dökemiyor dostum.
-
Enerjilere ve etkilerine inananlar için, bu etkilerin sonuçları olması mantığa ters düşmez. Yıldızların farklı konumları farklı etkileri devreye sokmuştur ve ona göre sonuçlar oluşur.
Mesela aynı malzemelerle istediği yemeği yapan altı tane farklı aşçı düşünelim. Hepsi aynı malzemeleri kullanacak olsa dahi ortaya farklı sonuçlar çıkacaktır. Çünkü farklı etkileri devreye sokmuştur. (Gibi gibi.)
Bir de materyaist bakış açısından daha yukarıda spiritüalist algı vardır. Daha üstün olduğu kinesiyolojik olarak kanıtlanmıştır. Bunlar epeyce altyapı gerektiren meseleler ve materyalist algı seviyesinden yukarı düzeye çıkabilmek gerek, işin temelini bile anlayabilmek için.
-
Gerçek değiller. Gökyüzü ve takım yıldızların bir insanın kişiliğini doğumunda belirlediğine dair hiçbir somut veri bulunmuyor. Burçların Forer Barnum Etkisi ve Carl Sagan'ın deyimi ile insanın kendisini kainata ve bir takım güçlere bağlama ihtiyacından doğduğunu, kendi benliğini evrene endeksleyerek belirli bir kişilik-karakteristikler kalıbı içerisinde benliğini öne çıkarmak arzusundan türediğini düşünüyorum. Burçlar sayesinde insan kainattaki kayıtsız devasa güçlerin merkezine tekrardan kendisine yerleştirebiliyor. Bilimin insan merkezci bu odağı kırıp yadsıması üzerinden çok zaman geçti ama insanlar bunu işlerine gelmediği ve hoşlarına da gitmediği için anlayamadılar. Evreni ve hayatı gene burçlarla anlamlı kıldılar. Anlaşılabilir. İnsani. Hatta oldukça poetik. Ama acınası. Pity.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir şeyin olduğuna dair inanç bağlamak kadar, olmadığına dair inanç bağlamak da insanların hatalara saplanmasına neden olur.
Düzenleme: Kesin yargılarda da durum böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 21 Eylül 2024; 2:57:36 > -
kadınlar olmasa bu dünyada ticaret dönmez. erkekler ihtiyacı olandan fazlasını almaz. git markete mağazalara bak reyon dolaşan erkek göremezsin ihtiyacı olanı alır çıkar. bauhaus ikea vs erkek olarak git kimse yardımcı olmaya çalışmaz çünkü alacağın mal bellidir erkek olarak. ama kadın gittiğinde hemen başına 2 karı üşüşür oradan oraya sürükler. sosyal medyada vs nerede astroloji pompalayan erkek görürsen bil ki süper kazancı vardır. fal tarot merkür bilmemne havuç gibi rendelerler kadınları hiç ruhları duymaz yeter ki duymak istedikleri söylensin. işyerinin bahçesine taş gömenler evde kokulu mumlarla ritüel yapanlar bunların alayı manyak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 21 Eylül 2024; 5:1:41 > -
quote:
kadınlar olmasa bu dünyada ticaret dönmez
pazarlamada bilinen bi gerçek var, dünyadaki satın alım hacminin %85'i kadınlar üzerinden dönüyor. parayı erkek ödüyor ama alınmasına karar veren kadın oluyo. buyüzden reklamları kadınlar için yapıyorlar. kadını etkile yeter. erkek zaten almak zorunda kalacak kadın isteyince.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X