Şimdi Ara

XIII Remake PC (Ana Konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klasik oyunun kaynak kodları kaybolmuş, o yüzden remaster yapamamışlar. remake 2020 de çıktı fakat bu oyunu da 2022 den beri güncellemeyi bırakmışlar. yani sorunlu bir oyun olarak o şekilde bırakıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gentlemotor -- 21 Temmuz 2024; 22:5:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyuna geçen sene mi ne sanırım büyük bir güncelleme geldi. O toparlar diyorlardı ama sonra pek yorum görmedim. Oynayacaklar orijinal oyunun gog sürümünü ilaçlı olarak bulup oynasın. Bu remake iyi bir iş olmadı.

• Ubisoft'un mala bağladığı oyunlardan. Ne güzel oyun yapmışsın, alsana oyunun haklarını. Günümüz teknolojileri ile hikayeyi bozmadan bir Remake yapsalardı bayağı satar. Oyunun hikayesi çok iyiydi.

Bu çıkan Remake'i ise satın almama rağmen deneme gereği bile duymadım.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    çizgi roman şu anda sanırım 28 cilt ve yazılmaya devam ediliyor. oyun ilk 5 cildi konu alıyordu. harcanan potansiyelin büyüklüğü ortada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gentlemotor kullanıcısına yanıt

Bu bilgiyi bilmiyordum mesela. Benim için hikaye yarım kalmıştı. Keşke devam ettirseydi Ubisoft. Onun yerine AC ve Far Cry serilerine bulaştı, emülatör ile oyun basmaya başladı. Oysa özgün oyun konusunda önde gelenlerdendi.XIII Remake PC (Ana Konu) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.