Şimdi Ara

cod vs moh vs bf

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze iyigünler, yeni bir oyun almak istiyorum ancak call of duty modern warfare 2 - medal of honor - bad company 2 arasında kararsız durumdayım benim icin önemli olan MULTİPLAYER mod
    (black ops demeyin zaten alacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkipci -- 31 Ekim 2010; 10:02:54 >

• black ops demeyin demişsinde şurda 9-10 gün kaldı çıkınca onu al ne diye boşuna para yatıracaksın bu oyunlara

ha maddi durumun iyidir bişey diyemem
  • black opsu bekle mutlaka. en iyi seçenek bu bence senin için.
  • dogru diyorsun da, ben fps leri bildim bileli cod serisini oynuyorum. modern warfare mı olsun diye sordum konuda ama onu diğer oyunlarla karsılastırmak istediğim icin sordum yoksa cod serisine zaten hastayım ancak diğer fps leride denemek istiyorum
  • Black Ops'u alacaksan yanına BC2'yi tercih et.Multiplayer açısından Black Ops ve MW2 arasında pek fark olmayacak.Ayrıca bu saatten sonra MW2 almak hata olur.
  • MW 2'yi önce kafandan sil, CoD gibi daha ufak haritalarda oynamayı seviyorsan MoH'u al kesinlikle pişman olmazsın grafikleri herşeyi olsun güzel, oynanış şekli CoD'dan farklı BC 2'nin aynısı diyebiliriz çünkü aynı grafik motorunu kullanıyor. Battlefield BC 2'de hava, kara, su araçları kullanabiliyorsun geniş haritalarda oynamayı seviyorsan BC 2'yi al diyeceğim ama herhalde bu türü hiç oynamadın, alsanda sonradan beğenmeme gibi bir durum ortaya çıkabilir o yüzden bence biraz videolarını izle öyle karar ver, MoH alırsan yabancılık çekmeden daha rahat adapte olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 31 Ekim 2010; 11:20:08 >
  • mw2 var zaten karsılastırmak icin sordum yoksa 1 yıldır neredeyse mw2 siz günüm gecmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.