Bu hatayı veriyor ne yapmam gerktiğini söylerseniz sevinirim.
oww o dosya bozuk galiba 150 küsur mblık bir dosya o...sende kaç mb?
Dosya bozuk.Aynı hata forumdaki bir arkadaşada olmuştu.Dosyayı X-Fire'dan arkadaşa aktarmam 5 saat sürdü. Ayrica "iw_00.iwd" dosyası oldukça büyük bir dosya.Sana biri bu dosyanın çalışanını atsa bile "iw_08.iwd" dosyanın bozuk olduğunu hata vercek bu sefer.Ve bu "iw_xx.iwd" dosya serisi 15'e kadar sürüyor Sana tavsiyem CD yi değiş tekrar dene.Oyunun büyük ihtimal korsan.O yüzden Yeni CD yi farklı bir yerden al.Aynı yerden aldığın sürece hata devam edecek.
teşekkürler arkadaşlar..
Evet sonunda artık online olarak oynayabiliyorum..oyunun dvd sini aldım hata veren "iw_xx.iwd" dosyaları copy yapıştır yaptım main in içinde ve hata kalktı ortadan :)) Ama bunlar beni hemen öldürüyorlar yaa:))) Acemiyim kardeşim az görmemezlikten gelin:)))
quote:
Orjinalden alıntı: ParCaCi
Evet sonunda artık online olarak oynayabiliyorum..oyunun dvd sini aldım hata veren "iw_xx.iwd" dosyaları copy yapıştır yaptım main in içinde ve hata kalktı ortadan :)) Ama bunlar beni hemen öldürüyorlar yaa:))) Acemiyim kardeşim az görmemezlikten gelin:)))
nerde oturuyorsun ist. fatihteysen sölede bende alayım
banada aynı dosya hata verdide
Emre benim dediğim DVD ciye gelmemiş hala?
Anadolu yakasındayım :)) Buraya kadar zahmet etme 4-5 ytl ye DVD sini al onun içini aç hepsi var orda:))
quote:
Orjinalden alıntı: *eMre
quote:
Orjinalden alıntı: ParCaCi
nerde oturuyorsun ist. fatihteysen sölede bende alayım
banada aynı dosya hata verdide
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme