Şimdi Ara

CoD2 oynayan en iyi oyuncular (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
21.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: KraLLL69

Yukarıda Yazılanlara Diyecek BirŞey Bulamıyorum.. Bende Üstüme Oyuncu Tanımam Diyorum.. Sen Kimsin Diyenler Varsa Serverlarıma Bekliyorum..

Ottoman Server'ında Dawnville'de 2 ye 6 kalmışken bir arkadaşla tüm elemanları teker teker temizliyorduk, maç da 9-10 gibi çekişmeli gidiyordu. Bu kadar kasıp uğraşırken birden bire 2 ye 1 kaldığım anda çat diye harita değişti, Care açıldı. Tabi biz bu arkadaşla ne olduğunu şaşırdık ve yeni harita açılınca "bari map'in bitmesini bekleseydiniz" gibi şeyler yazdık (ki herhangi bir itham ya da hakaret içermeden, aynı yazdığım gibi). Ottoman-Kral ise "çok konuşuyorsunuz" diyip 3 arkadaşı (ben dahil) kickledi.

Evet yukarıdaki alıntına bakıp ben de diyecek birşey bulamıyorum. Serverlarınıza demek bu şekilde adam kicklemek, oyunlarını rezil etmek için bekliyorsunuz. Ne diyeyim, hayırlı olsun.

kendilerine oyuncak almışlar oynuyorlar işte ne yaparsın Musakkam Tel kadayıfım sallıcan yada benim gibi yazısına gülüp gececeksin serverina girmen hata zaten böle konusan bir insandan anca böyle bir hareket beklenir

• Zaten bir daha gireceğimi sanmıyorum.
  • quote:

Zaten bir daha gireceğimi sanmıyorum.

helâl abime
  • SLM Arkadaşlar 1 Yılı aşkın oynuyorum ve ahım şahım oynuyan kişi görmedim benim görüşüme göre adam 102/80 vurulmuş birde nara atmazmı ola be hıyar sen buna başarı diğiyorsan haklıdır.

Birde bana Ottomanlardan bahsetmeyin biri sahtekarise bana göre hepsi aynı kefeye girer Ottomanlardan Onur bence onursuz Hile yapar. Bu tür Clan lar kendini kanıtlamak için hile yaparlar. Bununla İlgili sitede İtirafı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubifu -- 27 Eylül 2006; 11:26:14 >
  • Slmlar herkeze!!!

Bende bu oyunu call of duty 1 den beri oynuyorum şu anda hala oyunu oynuyan çok eski tecübeli ve gerçekten yetenekli oyuncular vardır.Yani direk '' slm arkadaşlar 1 yılı aşkın oynuyorum ve ahım şahım kişi görmedim '' diyerek konuya nokta koyamassınız bilmediginiz bissürü oyuncular var...
    Bazı oyuncular vardır sadece sistemlerinden dolayı belli bir kapasitede sabırlı bir şekilde istikrarlı oynarlar bence bunlar yetenekli oyuncular degildirler klan maçlarındada sadece görevlerini yaparlar o kdr.

bence bu oyunu en iyi oynuyan kişiler ( hepsini daha önce izledim )

knuckles(N/A) - sd server larında sabahtan akşama kdr çıkmıyıp sürekli 1 inci oldugunu görürdüm hep ,gerçekten çok güzel sniper kullanıyor ve çok iyi ses dinliyor onunda adını yazmadan olmazdı.

rd(N/A) - rd yi ben oyuna başladıgımdan beri hep görürüm her zmn çok iyi ve oyunu aklı ile oynuyan oyunculardandır.

sunthewhich(zt) - sunthewhich i önceleri pek görmüyordum ama hep övüyorlardı son zamanlarda onuda tdm server larda görmeye başladım o da gerçekten müthiş bir oyuncu aimi çok iyi ve çok kurnaz bi oyuncu.

shipwhacked(crimson) - daha önceki nicklerinide biliyodum tam bir frag avcısı aimi çok iyi ancak son zamanlarda hiç görmüyorum serverlarda ancak en son gördügümde gene müthiş idi.

hector(hangi klanda oldugunu bilmiyorum) - hectoruda çok eskiden tanıyorum onu ilk gördügümden beri serverlarda terör estirirdi bir anda bissürü kişi alırdı ve müthiş bir aimi var onunda adını buraya yazmasak ayıp olurdu o da gerçekten bu oyunda yetenekli sayılabilicek az oyuncudan biri

battalgaz ( t-force ) - son aylarda hiç server larda görmedim o yüzden şu anda nasıl oynadıgını bilmiyorum, ama eskiden tek kelime ile mükemmel oynuyordu , tdm serverlarına girdiginde en az 100 + frag yapıyordu o da çok eski bir oyuncudur işallah oyunu bırakmamıştır.

• Ben geldim tekrar

K@N UstaD

DF lerde ii oynayanlar var N/A dakiler zaten pro olmuş artık . musakka hocam iyi oynuyo , Mithos var ligde 1.ler bu aralar .

aklıma gelmeyen bi sürü kişi var . hepimize bol fraglar ;)
  • reklam a gerenk yok

battalgazi oyunu bırakmadı ıslerınden dolayı cok az gırebılıyor...musakka ya sorabılın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arakabdullah

reklam a gerenk yok

battalgazi oyunu bırakmadı ıslerınden dolayı cok az gırebılıyor...musakka ya sorabılın..

Doğrudur.
  • quote:

quote:

Yukarıda Yazılanlara Diyecek BirŞey Bulamıyorum.. Bende Üstüme Oyuncu Tanımam Diyorum.. Sen Kimsin Diyenler Varsa Serverlarıma Bekliyorum..

Ottoman Server'ında Dawnville'de 2 ye 6 kalmışken bir arkadaşla tüm elemanları teker teker temizliyorduk, maç da 9-10 gibi çekişmeli gidiyordu. Bu kadar kasıp uğraşırken birden bire 2 ye 1 kaldığım anda çat diye harita değişti, Care açıldı. Tabi biz bu arkadaşla ne olduğunu şaşırdık ve yeni harita açılınca "bari map'in bitmesini bekleseydiniz" gibi şeyler yazdık (ki herhangi bir itham ya da hakaret içermeden, aynı yazdığım gibi). Ottoman-Kral ise "çok konuşuyorsunuz" diyip 3 arkadaşı (ben dahil) kickledi.

Evet yukarıdaki alıntına bakıp ben de diyecek birşey bulamıyorum. Serverlarınıza demek bu şekilde adam kicklemek, oyunlarını rezil etmek için bekliyorsunuz. Ne diyeyim, hayırlı olsun.

+ kicklenirken biri de map değişmini size mi sorcaz demişti @ pubda bitmeden map deismeye çok meraklıysan sifre koy deiş

• slm

ilk once kendimi tanitiyim ottomanda admin olan yetkilli kisilerden biriyim benim diyecem bizim serverlarda 1. map bitmeden asla map degistirlimez (yogun istek olmadigi surece) 2. si de ole kolay kolay serverda adam kicklenmez ben daha hic sahit olmadim birisi "bari map'in bitmesini bekleseydiniz" diyecekte biz atacagiz. elimizden geldigi surece public olan serverimizi acik tutmaya calisiyoruz ki herkez faydalanabilsin yoksa bizim gang clani ile beraber 20 yi askin arkadasimiz var nerdeyse hergun online olan ama bizim istegimiz herkezin faydalanmasi hos vakit gecirmek yeni kisilerle tanismak ve arkadasliklar kurmak.
    onurun olayina gelirsek bir kisinin hile yapmasi tum clana mal olmamali biz gerekeni yaptik ve fark etigimiz an clandan uzaklastirdik ve bu olayin bidaha basimiza gelmemesi icin de caba gosteriyoruz ve suan an diyebilirim hilesizi oynayan nadir clan lerden biriyiz.

saygilarimla ryderr
  • @KraLLL69, yukarıda ettiğin hakaret bile birçok şeyi ortaya koyuyor. Ben orada oynarken harita Ottoman Kral tarafından değiştirildi ve aynı kişi tarafından 3 arkadaş kicklendik (ki bu sen oluyorsun sanırım). Eğer logları inceleyebiliyorsan, sana tam tarih ve saat vereyim.

Yukarıdaki mesajımı "26 Eylül 2006; 16:08:16" de attım. Ve bu mesajı çok sinirlendiğim için buraya yazdım. Bu mesajı yazmadan yaklaşık 15 dakika evel de kicklendim. Harita bilgisini de yazdım (Dawn'dan Care'ye geçildi).

Bu arada daha sonradan o sırada senin nick'inin bir başkası tarafından kullanıldığı hakkında bir bilgi aldım. Sonuçta bir başkası senin nick'ini kullandıysa bile rcon şifresini bilemez, demek ki sizden biri, kardeşin, vs. Bunu incelemesi sana kalmış.

Ve son olarak, demin de söylediğim gibi "Musakka Relo Turkish Delight vs vs Gibi Amelleri İnsanlığa Davet Ediyorum" lafınla bile çok şeyi gösterdin bana. Burada ben de sana hakaret edebilir, türlü yakıştırmalar yapabilirdim ama yapmadım, sadece başımdan geçen olayı paylaştım. Yazık diyorum sadece.

Beni biliyorsun [T-ForC*e]mus<Ak>ka
    ReLo = N/A Rd
    TurkishDelight = KARAK@N

hakaret ettiğin kişileri iyi tanı diye söyledim. Hani serverlarda Oğuz ya da Oğuz abi diye çağırdıkları kişiyim. Ama bu şekilde çağrılmamın sebebi ne iyi oynamam, ne vs'dir. Sadece karşımdakine gösterdiğim saygıdandır, insanlara olan davranışlarım ve yardımlarımdandır. Umarım benzer saygıyı senden görürüm.

@ryderr, samimiyetin ve düzeyin için gerçekten teşekkür ederim. Yukarıda tam olarak olayın tarih ve saatini verdim. Bizzat sen bunu inceleyebilir isen çok memnun olurum, en azından olay açıklığa kavuşur. Şimdiden sağol.

İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 30 Eylül 2006; 4:49:40 >

• quote:

@KraLLL69, yukarıda ettiğin hakaret bile birçok şeyi ortaya koyuyor. Ben orada oynarken harita Ottoman Kral tarafından değiştirildi ve aynı kişi tarafından 3 arkadaş kicklendik (ki bu sen oluyorsun sanırım). Eğer logları inceleyebiliyorsan, sana tam tarih ve saat vereyim.

Yukarıdaki mesajımı "26 Eylül 2006; 16:08:16" de attım. Ve bu mesajı çok sinirlendiğim için buraya yazdım. Bu mesajı yazmadan yaklaşık 15 dakika evel de kicklendim. Harita bilgisini de yazdım (Dawn'dan Care'ye geçildi).

Bu arada daha sonradan o sırada senin nick'inin bir başkası tarafından kullanıldığı hakkında bir bilgi aldım. Sonuçta bir başkası senin nick'ini kullandıysa bile rcon şifresini bilemez, demek ki sizden biri, kardeşin, vs. Bunu incelemesi sana kalmış.

Ve son olarak, demin de söylediğim gibi "Musakka Relo Turkish Delight vs vs Gibi Amelleri İnsanlığa Davet Ediyorum" lafınla bile çok şeyi gösterdin bana. Burada ben de sana hakaret edebilir, türlü yakıştırmalar yapabilirdim ama yapmadım, sadece başımdan geçen olayı paylaştım. Yazık diyorum sadece.

ReLo = N/A Rd

hakaret ettiğin kişileri iyi tanı diye söyledim. Hani serverlarda Oğuz ya da Oğuz abi diye çağırdıkları kişiyim. Ama bu şekilde çağrılmamın sebebi ne iyi oynamam, ne vs'dir. Sadece karşımdakine gösterdiğim saygıdandır, insanlara olan davranışlarım ve yardımlarımdandır. Umarım benzer saygıyı senden görürüm.

@ryderr, samimiyetin ve düzeyin için gerçekten teşekkür ederim. Yukarıda tam olarak olayın tarih ve saatini verdim. Bizzat sen bunu inceleyebilir isen çok memnun olurum, en azından olay açıklığa kavuşur. Şimdiden sağol.

İyi geceler.

sölenecek söz bırakmamış ellerine sağlık musakka

• quote:

quote:

@KraLLL69, yukarıda ettiğin hakaret bile birçok şeyi ortaya koyuyor. Ben orada oynarken harita Ottoman Kral tarafından değiştirildi ve aynı kişi tarafından 3 arkadaş kicklendik (ki bu sen oluyorsun sanırım). Eğer logları inceleyebiliyorsan, sana tam tarih ve saat vereyim.

ReLo = N/A Rd

İyi geceler.

Nick Olarak Tanıyorum Girip Oynuyorsun Bizim Serverda Benim İnsanlıga Davetim Bilip Bilmeden Yazmanızdan Dolayı... Belki Abim Girmistir O da Adam Atmaz Oyundan Ama Saçma Sapan Laflar Yazdıysanız Serverla İlgili Kim Olsa Atar...Oyunda Rahat Duran Kimse Atılmaz Zaten.. Ben Atmadım Ama Atan Kisi de Sizin Yaptıgınız Bi Olaydan Ötürü Atmıştır... Saygılar.........OTToM@N#_|KR@L|_

Kimse hakaret etmedi, saygısızlık yapmadı, saçma sapan laflar da yazmadı. Zaten tarih verdim, isterseniz logları inceler buraya koyarsınız yazdıklarımızı. Beni az çok tanısan böyle birşey yapmayacağımı bileceğin için zaten bunu söyleme gereği bile duymazsın.

Sağolsun Ryderr ile msn'de oldukça güzel bir konuşma oldu, keşke herkes bu kadar seviyeli ve düzgün yazışabilse. Kendisine teşekkürlerimi sunarım tekrar. Bunu yapanın senin kardeşin olabileceğini söyledi ama ortada bir hata varsa rcon'u ona kaptıranın hatasıdır.

Bu tartışma daha uzasın istemiyorum. Ryderr inceleyeceğini söyledi, bu bana yeter.

İyi geceler.

• Ayrıca yukarıdaki mesajını silmek zorunda kaldım. Burası öyle önüne gelene hakaret edebileceğin bir ortam değildir. Lütfen belli bir saygı çerçevesinde yazıp fikrinizi belirtiniz.
  • quote:

Yukarıdaki Mesajların Atışmaların Hepsini Silin Bu Bölüm Yanılmıyorsam Favori Oyuncunu ların Yazıldıgı Yer ...

Yazılanlara bağlı yorumlar, konu dışına çok çıkmadıkça yapılabilir. Ve sizin kendiniz hakkında yazdıklarınıza bağlı olarak gördüğümüz kadarıyla konu dışına çok çıkılmamış.
  • hacılar kasmayın özel serverlara giripde canavar gibi ben gamasda takılıyorum babalar gibi tek sorun küfür edenleri biraz geç şutluyolar o kadar
  • @Kral

Herkeze iyi günler,

Yukarıda ki yazılanları okudum ve krala bir kaç şeyden söz etme geregi duydum.Öncelikle kral her şeyden önce insanlarla konuşurken düzgün cümle kurmasını argo kelime kullanılmamasını ögrenmen gerek '' ne ekersen onu biçersin '' hatırlatmış olayımki sen bu insanlarla bu şekilde konuşursan onlarda sana senin konuştugun şekilde saygı gösterirler ve konuşurlar,hadi bunları bir kenara koydum hakaret ettigin kişiler bu oyuna yıllarca emegini vermiş bir çok kişiye çeşitli yardımlarda bulunmuş saygıdeger insanlardır... tabikide insanlar arası ayrıcalık yapılmasını kasdetmiyorum burda ancak kimin ne oldugunu bilmeden kimseyi tanımadan uzaktan atıp tutmakda bazı insanların artık hobisi haline gelmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hector. -- 30 Eylül 2006; 13:38:30 >

• Kral'ın serverda doğru dürüst Login olduğunu bile hatırlamıyorum :S Ama kendi de demiş abisi girmiş olabilir bilemiyorum... Her neyse olan olmuş artık... Ve serverda dier adminlerden biriyim OTToM@N#SpideR
  • ottoman serverına bir kez girdim o da hani şu kralın üstüme oyuncu tanımam lafı üzerineydi..:) hani belki görürüz kimmiş neymiş die bir daha gireceğimi zannetmiorum sanırım kendilerinden iyi oyuncu görünce 'iyiymiş' demek yerine 'ya arkadaşım 13 adam öldürdün ve sadece 1 kere öldün sence bunda bir gariplik yok mu' demeyi tercih ediyorlar:) bu arada nickim mephisto idi serverda baktım ki ottoman'ler çamuru arttırdılar orjinal nickime geri döndüm belki tanırlar die velhasıl N/A - NeXuS olduktan sonra N/A olman bişeyi deiştirmes gibi cümleler kullanılmaya başladı şimdi bizi serverına çağıran kral nickli arkadaşa şunu söylemek istiyorum oyuncularınız böyleyse seni görmeme bile gerek yok:) eğer herkesden iyi olduğunu düşünüyorsan kendi klandaşlarınında mantıken seni hileci olarak görmesi gerekiyor:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: N/A - NeXuS

ottoman serverına bir kez girdim o da hani şu kralın üstüme oyuncu tanımam lafı üzerineydi..:) hani belki görürüz kimmiş neymiş die bir daha gireceğimi zannetmiorum sanırım kendilerinden iyi oyuncu görünce 'iyiymiş' demek yerine 'ya arkadaşım 13 adam öldürdün ve sadece 1 kere öldün sence bunda bir gariplik yok mu' demeyi tercih ediyorlar:) bu arada nickim mephisto idi serverda baktım ki ottoman'ler çamuru arttırdılar orjinal nickime geri döndüm belki tanırlar die velhasıl N/A - NeXuS olduktan sonra N/A olman bişeyi deiştirmes gibi cümleler kullanılmaya başladı şimdi bizi serverına çağıran kral nickli arkadaşa şunu söylemek istiyorum oyuncularınız böyleyse seni görmeme bile gerek yok:) eğer herkesden iyi olduğunu düşünüyorsan kendi klandaşlarınında mantıken seni hileci olarak görmesi gerekiyor:)

abim kim derse desin su an TR de sizin klan ve birkac klan +oyuncuları TR nın en ıyı oyuncuları benden ıyı oyuncu demek yanlıs biraz ESL clanbase takip etseydi ve demo fılan ızleseydı...TR dekı oyunculardan cok daha ıyı oyuncular oldugunu gorecektı ancak gozlerı kapalı oldugu ıcın goremıyor...! kendını en ıyı oyuncu olarak nıtelendırıyor...ıyı oyunculara ornek(NightWalker-SPEED-LINK,kickR-WHO vs...)

dedıgım gıbı kımse dıyemez kı ben en ıyı oyuncuyum yok bole bısı TR de ıyı oyuncular kesınlıkle var ornek alınacak oyuncular kesınlıkle var (nexus,bxpace,manfred,saunthewhic vs.) bu oyuncuların karsında oynadıgında anlayacaksın kı krall benden de ıyı cok ıyı oyuncular var...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.