Şimdi Ara

CoD2 oynayan en iyi oyuncular (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
21.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Check-Six klanında NightFaLL isimli bir canlı var (insan demiyorum =) her halde bu arkadaş bizim güzide Türk sunucularından birinde biraz pub yapayım dese kıyamet kopar.

> ra pidshare.de/files/35025769/GotFrag_Demo_18162__Check-Six_vs_rSports_.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 30 Eylül 2006; 23:53:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silphatos

Check-Six klanında NightFaLL isimli bir canlı var (insan demiyorum =) her halde bu arkadaş bizim güzide Türk sunucularından birinde biraz pub yapayım dese kıyamet kopar.

öğrencim o benim şaka bi yana adamların hayatı o olunca öle oluyor gerekli yatırımlar buradada olsa eminim o tür oyuncular seyrekde olsa olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: KraLLL69

Yukarıdaki Mesajların Atışmaların Hepsini Silin Bu Bölüm Yanılmıyorsam Favori Oyuncunu ların Yazıldıgı Yer ...

Yazılanlara bağlı yorumlar, konu dışına çok çıkmadıkça yapılabilir. Ve sizin kendiniz hakkında yazdıklarınıza bağlı olarak gördüğümüz kadarıyla konu dışına çok çıkılmamış.

musAKka beni bundan 98564564851523579895244 sene evvel yazılarımı renkli yazıyorum die uyarmıştı

ii be benim disk hala çalışıyomuş

• quote:

Check-Six klanında NightFaLL isimli bir canlı var (insan demiyorum =) her halde bu arkadaş bizim güzide Türk sunucularından birinde biraz pub yapayım dese kıyamet kopar.

• çaço sen de böyle olacaksın ilerde..

dermişim =p
  • anam anam crimson - grynn de DH adamıymış

bu arada ben artık TKB | clan lideriyim duyrulur
  • HI SIMDI BEN GELDIM
    OLAYI YAPAN BENIM VE BEN OTTOMAN EMPIRE
    BILMEYENLER ICIN KRALIN ABISIYIM
    KRAL NIKIYLE BEN OYNUYORDUM VE BEN SERVERDAN KUFUR HARICI KIMSEYI ATMAM BIDE SADECE YOGUN ISTEK UZERINE HILE YAPTIGI SOYLENEN KISILER HARIC
    SIMDI GELELIM ASIL KONUYO BEN MAPI DEGISMEDEN ONCE SORDUM HARITA DEGISEYIMMI DIYE COGUNLUK DEGIS DEDI 1 KAC TANE YASAYAN VARDI ONLAR DUYMAMIS OLABILIR AYRI KONU AMA COGUNLUK DEGIS DEDI
    MAPI DEGISTIM BIRDEN NEDEN DEGISTINIZ DIYE BASLADILAR MADEM BITMEDEN DEGISECEKSINIZ BOSAMI OYNUYOZ FELAN DEMEYE BASLADILAR BISEY DEMEDIM
    FAKAT BANA VEYA TAKIMLARINDAN BIRINE HAKARET EDEN OLURSA ONU ORDA ATUTACAKTA DEGILIM
    ADAMIN DEDIGI LAF SUDUR ZATEN OTTOMAN SERVERE DEGILMI BURADA OYNANMAZ BUNLAR HEP AYNI DIGERI ELINE RCON ALAN KENDINI KRAL SANIYO FELAN
    OTTOMAN SERVERENI BEYENMEYEN OYUNCULAR GELMESIN LUTFEN BIZIM SERVERIMIZ BOYLEDIR BEYENMEDIGIN YERE GIR DIYE SIZE KIM DEDIKI?
    MADEM KOTU GELMEYIN
    BENIM 40 UYEM VAR ISTESEM SERVERE SIFRE KOYAR KENDIMIZ OYNARIZ SERVERDA AMA SIZE IYILIK YAPMAK HATA HAKLISINIZ. ASLINDA BAZI CLANLAR GIBI SIFRE KOYUP KAPATABILIRIM. ama yapmadıgımız ıcın sımdı bızı ELESTIRYOSUNUZ.BEN SIRF SERVER ACIK KALSIN DIYE YEDEK BI SERVER ALDIM VE CEBIMDEN PARA VERIYORUM ASLINDA ESKIS GIBI YAPAYIM EN IYISDI MACIMIZ OLUNCA MAPIN ORTASINDA SIFRE KOYAYIM KAPATAYIM SIZE BU YANASIR DIMI SEVGILI COD SEVERLER.
    SIMDI SOYLUYORUM OTTOMAN VEYA GANG HAKKINDA KOTU KONUSAN IFTIRA ATAN HERKESE BUNDAN SONRA SAVAS ACIYORUM ONLARI YOK ETMEK ICIN NE GEREKIRSE YAPACAGIM GEREKIRSE ICLERINE ADAM SOKAR ACIKLARINI BILE ORTAYA SERERIM BILDIGIM COK YER DE VAR MERAK ETMEYIN BEN COD CIKTIGINDAN BERI BURDAYIM ESKI NIKIM KURTLAR VADISI
    BU ARADA N/A SEN BOS KONUSMA KRAL SENI HAVADA VEYA DENIZDE DE YENER MERAK ETME ISTERSEN BI DENE YERSE?????????????????

• aboooov.. çok tırstım:D
  • Kicklenen kişi benim, diğerleri beni ilgilendirmez. Benim ağzımdan saygısızca böyle bir laf çıktı mı ki beni kickliyorsun?(-ki burada madur olan zaten benim) Ben hakkımı savundum ve sadece neden değiştirildiğini sordum. Başkalarının ettiği laflar yüzünden beni kickliyosan senin adaletinden şüphe ederim.

quote:

MAPI DEGISTIM BIRDEN NEDEN DEGISTINIZ DIYE BASLADILAR MADEM BITMEDEN DEGISECEKSINIZ BOSAMI OYNUYOZ FELAN DEMEYE BASLADILAR BISEY DEMEDIM

Evet bunları bizzat ben söyledim. Burda bir saygısızlık görüyorsan zaten boşuna konuşuyorum. Ama ben "Neden değiştirildi?" diye sorduğumda 1 cevap bile verme gereği duymaman buna sebep olmuştur.

Server açıp insanlar oynasın diye sunuyorsun ama sanki biz bunları yapmamışız gibi konuşuyorsun. Burada cod2 oynayan en eski oyuncuların tamamı cod1 zamanında açılan IsTR ve IsTR2 serverını bilirler ve kendi cebimizden paralar toplayıp herkese açmıştık ve bunu çok büyük birşey gibi göstermedik hiçbir zaman. Yani neyin ne olduğunu bizler de biliyoruz.

Ok, herşey açıklığa kavuşmuştur. Söylediklerim belli, karşılaştığım davranış belli. Daha fazla yoruma gerek yok. Server'ınız için hayırlısı olsun.

Not: Hiç bir olay yüzünden bir grubu suçlamam. Benim derdim ve sorunum olaya bağlantılı kişilerle. Keşke herkes klanınızdaki Ryderr kadar anlayışlı ve saygılı olsa.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 2 Ekim 2006; 1:44:02 >

• Celalettin Cerrah, asilbaba (!),
  • quote:

çaço sen de böyle olacaksın ilerde.

dermişim =p

but sg rulzzz
  • ben eski 4ever | LacriMosa

2 ay öncesine kadar nickimde Jandarma idi...

biraktik çürüdük bea

en iyi oyuncular zt NA roots Rnd de toplanmişlar...tek bi kişi yok en iyi yani...

arkadaşların mütevaziliği gözlerimi yaşarrttı vallahi
  • Sen bilmemde ben çok kötü oynarım
    quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

kimse beni yazmamış zoruma gitti doğrusu ben iyi oynayan ve oyunda gördüğümde gerçekten zorlandığım tek kişi var "Şeker Maker" tipi bir ismi var bir tek o beni çok kasıyo kafa dağıtmak için oynadığımdan fsp yapmıyorum valla makara yapıyorum oyunlarda duvara çıkıyorum snip var herkezde vuramıyolar makara oluyo işte görmüyolar vs....

r yerine t olmuş....

biri çıksın sen iyi oynamıyon desin bari

• quote:

Orjinalden alıntı: KraLLL69

Diyecek bir Söz Yok Empire Her Şeyi Yazmış Buda Bana Kral Şöyle Böyle Oyunda Attı Map Değişti Diyenlere Kapak Olsun.

Birde Burda Favori Oyuncularını Yazanlar Şunları Göz Önünde Bulundurmadan Birşey Yazmasın..Bu Oyunda Ben 50-60 Fps de Oynayıp ta Birinci Olurken Sizin Yukarda Yazdıklarınız Allah Bilir.. 250 Kusur Fps İle 1. Oluyodur. O Yüzden Adamın Pc Sistemine Bakmadan Yorum Yapmamanızı Tercih Ediyorum..
    Şu Yazılanlardan Manfred zT deydi Heralde Nexus Gibi Oyuncularla Oynadım Benden İyi Olduklarını Sanmıyorumm (Söz Arakabdullaha)..Dediğim Gibi Ben Bunlarlada Oynarken Fps 70 Lerdeydi Bide Onlarınkini Öğrenmek Lazım..

Yani Sisteme Falan Bakmadan Yorum Yapmayın.

Bide Hektor Arkadaşımız Bişeyler Yazmış..Bilmediğin Şeyler Var Onları Öğrendikten Sonra Benle İlgili Yorumunu Yap..Yok Yıllarını Vermişler,Yok Saygısızlık Yapmışsın..

Ben Yaşım 19 Olmasına Rağmen Quake Half Life Gibi Oyunları Başından Beri Oynuyorum Bizde Vermişiz Yıllarımızı !!Öle mi Sen Cevap Ver Artık!!
    Saygısızlık İşi Biri Bana Bişey Demeden Saygısızlık Yapmam Musakka Bilmeden Demiş Yok Attı Map Değişti vs O Yüzden Ters Çıkmışımdır..Yoksa Kimse İle Bi Sorunum Olmaz..

OTToM@N#_|KraL|_

• LoL rd

Hmmm Kral '' Bide Hektor Arkadaşımız Bişeyler Yazmış..Bilmediğin Şeyler Var Onları Öğrendikten Sonra Benle İlgili Yorumunu Yap..Yok Yıllarını Vermişler,Yok Saygısızlık Yapmışsın.. ''

Kral bu lafın özünde gene senin kimseyi tanımaman ve insanları küçük görmenden kaynaklanıyor,ayrıca ben server meselesini bilmiyorum ve dikkat ettiysen yukarıdaki mesajımı bir daha okursan bilmedigim bir şey hakkında yorum yapmadıgımı sende görüceksin,ben sadece senin insanlarla ne kdr saygılı bir şekilde konuştugun onlara verdigin cvp lar hakkında yorum yaptım,neyse bende uzun konuşmak yerine rd gibi tepkimi smile larla dile getiriyim.

>>>>>>>>>>

• quote:

BU ARADA N/A SEN BOS KONUSMA KRAL SENI HAVADA VEYA DENIZDE DE YENER MERAK ETME ISTERSEN BI DENE YERSE?????????????????

kopmus durumdayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirri69

Konu hortlamış ona ayrı bir gülüyom şu muhabbetleri görünce ayrı bir kopuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 5 Ekim 2006; 21:09:26 >
  • zuh
  • valla hakkaten komik...
    hele benim kardeşim Ottoman Serverinda 15 frag aldığında da bu kadar gülmüştüm...

kendileri 4 yaşındadır...Pusmak gibi bi yeteneğide yoktur Allah ne verdiyse girişir...
  • quote:

Diyecek bir Söz Yok Empire Her Şeyi Yazmış Buda Bana Kral Şöyle Böyle Oyunda Attı Map Değişti Diyenlere Kapak Olsun.

Hala belli bir saygı düzeyinde konuşmuyorsun. Bu söylediklerini daha düzgün ve seviyeli bir dille anlatabileceğine inanıyorum. Ve ayrıca senin tabirinle "kapak olmadı", çünkü hala tarafıma bir haksızlık yapıldığı ortada, diğer oyuncuların ne dediği beni ilgilendirmiyor.

quote:

Birde Burda Favori Oyuncularını Yazanlar Şunları Göz Önünde Bulundurmadan Birşey Yazmasın..Bu Oyunda Ben 50-60 Fps de Oynayıp ta Birinci Olurken Sizin Yukarda Yazdıklarınız Allah Bilir.. 250 Kusur Fps İle 1. Oluyodur. O Yüzden Adamın Pc Sistemine Bakmadan Yorum Yapmamanızı Tercih Ediyorum..
    Şu Yazılanlardan Manfred zT deydi Heralde Nexus Gibi Oyuncularla Oynadım Benden İyi Olduklarını Sanmıyorumm (Söz Arakabdullaha)..Dediğim Gibi Ben Bunlarlada Oynarken Fps 70 Lerdeydi Bide Onlarınkini Öğrenmek Lazım..

Yani Sisteme Falan Bakmadan Yorum Yapmayın.

Oyunu sistem değil, oyuncu oynar. Senin mantığına göre o zaman en iyi oyuncular düşük seviye sistem kullananlardır, iyi sistem kullananlar o kadar iyi oyuncular değildir.

Merak etme, 70 fps ile 700 fps arasında bir fark yok. FPS 30-40'ın altına düşmüyorsa sorun yaşamazsın. Ayrıca düşüyorsa bile bu o sisteme sahip olan kişinin sorunudur, o onda oynamaya alışmıştır. "Yok, düşük fps'de oynayan zor şartlarda oynuyor, öyle 1. oluyor" dersen, ben de o zaman "demek ki kesik kesik giderken adamları şansa vuruyor" derim. Peki bu dediğim mantıklı mı? Senin dediğinle eşit derecede mantıklı bence.

quote:

Bide Hektor Arkadaşımız Bişeyler Yazmış..Bilmediğin Şeyler Var Onları Öğrendikten Sonra Benle İlgili Yorumunu Yap..Yok Yıllarını Vermişler,Yok Saygısızlık Yapmışsın..

Hector gereken cevabı vermiş ve onun söylediklerine katılmıyor değilim.

quote:

Ben Yaşım 19 Olmasına Rağmen Quake Half Life Gibi Oyunları Başından Beri Oynuyorum Bizde Vermişiz Yıllarımızı !!Öle mi Sen Cevap Ver Artık!!
    Saygısızlık İşi Biri Bana Bişey Demeden Saygısızlık Yapmam Musakka Bilmeden Demiş Yok Attı Map Değişti vs O Yüzden Ters Çıkmışımdır..Yoksa Kimse İle Bi Sorunum Olmaz..

Burada sorun zaten senin yaşın ya da tecrüben değil. İstersen zamanında bu oyunu çok oynamış ol, istersen senden iyisi olmasın, istersen 70 yaşında ol. Ama bunlar, başkalarını küçük görmeye veya başkalarına saygısızlık yapılmasına olanak sağlamıyor. Senin (daha doğrusu Empire'ın) yaptığı şeyi hala normal karşılayıp kendinizi haklı görüyorsanız bunun açıklamasını yapın ki biz de bir hatamız varsa bilelim. Ama lütfen başkasının söylediklerini benim üstüme yıkmadan bunu yapın, sadece benim söylediklerimi düşünün. "Biz istediğimiz zaman harita değiştiririz, kimsenin bize sebebini sorma hakkı yoktur" diye bir kuralınız var ise, konu taaa en baştaki mesajıma geri döner. Kuralınıza saygı duyarım, ama bu şartlar altında şahsen o server'a takılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 5 Ekim 2006; 23:06:16 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.