Şimdi Ara

CoD2 oynayan en iyi oyuncular (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
21.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ottoman ve bi kaç serverin böyle "saçmalıkları"(tırnak içerisinde) var...
    Anlamsız kickler vs vs "bi server açıyorsanız userlere saygılı olun" der sokrates
  • Bari su konu degissin cunku amacından sapmıs baya konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KraLLL69

Ya Ne Alem Adamlar Var....Of Cevap Yazcam Boş Boş Yazmışlar Eriniyorum Hepsini Bir Araya Getirip Cevap Vermeye...

Bi Şunu Yazayım Barii.. Sen 50 Fps İle M1 Kullan Birde 700 Fps İle Bak Bakalım Farkı Neymis...

Burda Konusun Tum Oyuncuları Kendi Serverıma Bekliyorum 70-80 Fps İle De Olsa Gelin Oynayalım..TeK TeK Değil Hepiniz Bir Takım Olun Ben Tek...

Burdan Sonra Ne Yazsanız Bağlamıyo Benii.. Cevap Yazacam Gerek Yok Herşey Ortada..

• sen kendini fazla kaptırmışsın.. çok sağlıklı bi durum değil bu... lakin şunu söylim kimse sana oyunu iyi oynuosun die saygı göstermez bunu böyle biliceksin bu açılan forumda bir kişi bile adını söylemediği için verdiğin tepki psikolojik durumunu ortaya koyuyo... sana yardım etmek için burda deilim tabiki bende ama tavsiylerimi söylemeden edemicem... acı bi gerçek en iyi deilsin:)... fakat konu şu ki senin bunu hayat meselesi yapman... eğer okuyosan, okuluna ağırlık ver git arkadaşlarınla dışarda takıl sosyal ol, çalışıyorsan işine ağırlık ver... sen üstüme oyuncu tanımıyorum diyerek ne halde olduunu gösterdin herkese bırak bunun kararını başkası versin ama işte yapabilecek başka hiçbirşeyin olmamalıki tek tek isimler sayıldığında senin adının geçmemesi seni çıldırtıyo ama bu bi gerçek ilk önce bunu kabullenmelisin:) sonra kazanmak istediin saygıyı (kaldıki oyundan saygı kazansan noolur kazanmasan noolur) sadece iyi oynayarak değil karakterinle kazanacaksın, kalkıpta orda burda.. en iyi olmadan en iyi benim ulen diyerek yürümüyo bu işler kusura bakma...:) bu arada söylemeden geçemicem sistemin güçlü olması önemlidir tabiki ancak oyunu musakkanın dedii gibi sistem oynamıyor... sistemi çok iyi olmasına rağmen alışkanlık yüzünde düşük çözünürlükte oynayan oyuncular bile var... 125 fps yukarsı gerekesizdir 1000 de olsa 10000 de olsa fps... 70 80 fps yi 125 ve üstünden ayıran tek fark ise haritada belli başlı yerlere çoğu exploit diye tabir edilen yerlere çıkamama (ki hiç gerekli değil) ve bunun yanında yarı otomatik silahların atış hızı daha doğrusu atış hısından ziyade tekleme durumu, ama 70-80 fps de bile bu tekleme rahatsız edici değil çok ta rahat oynuyorsun 40-50 fps nin altına düşmediin sürece nerden mi biliorum çünkü benim sistemimde sabit 125 fps değil haritanın yerlerine göre oldukça değişken sis içinde 20 nin altına bile düşüyo ama ben bunu bahane olarak göstermem bir oyuncu iyise iyidir sistemi sorgulamanın manası yok oyuncu kendi kalitesini hareket senkronu, aimi, oyun zekasıyla kanıtlar ve bunların hiçbirinin sahip olduğun sistemle alakası yoktur...
    herneyse uzamasın hemen son olarak şunu söylim ben artık eskisi kadar public sunucularda oynamıyorum çok nadir giriyorum bunun nedeni belli bir arkadaş ortamında bu oyunu gerçekten bilen seven, iyi oynayan velhasıl senin gibi 'ego tatmini' sorunu olmayan insanlarla birlikte maç havasında şifreli serverda oynuyorum bunun dışında arada bir mix'e girmekteyim ben ottoman serverına girmek gibi bir hata yaptım bir daha yapıcaımı sanmıyorum buyur seni mixe beklerim seni görür görmes servera gireceimden emin olabilirsin..:) hatta sd yavan kalır pusmalar falan olur diosan tdm ctf aklına ne gelirse istediğin türde de oynayabiliris..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N/A - NeXuS -- 6 Ekim 2006; 19:16:43 >

• Bazı şeylerde haddini bilip susmak, kendini en iyi gibi lanse edip kendini kücük durumuna düşürmemek, sağa sola sataşmamak bence en iyisi .
    Fps'yi ben kafama cok taktım acikcasi ama benim nedenim cok farkli 640x480 ile full düşük ayarlarda oynuyorum..
    Ekran kartı bunu istiyor siste hala 24 fps ile oynuyorum...
    Breckout gibi ekran kartı istiyen mapta 30 fps ile oynuyorum..
    Tek kasmayan maplar matmata,tou,care onun dışında adam gibi oynadıgım map nerdeyse yok..
    Bunu kendime problem yapıyorum kimseye ekran kartın bende olsa senin kafanı duvara yapıştırırdım demedim
    Vurdugum adamlara eyw vuramadıklarıma yallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 6 Ekim 2006; 20:50:03 >

• @ N/A - NeXuS

Başka yorum yapmıyorum.
  • @Tom Cruise hay alnını öpeyim

aslında bende arasıra musakka abi ile dalaşıyom sistemim olsun gel öyle oynayalım diye ama benim aslında amacım o değil en iyi sistem bende olsun herkesi öldüreyim her zaman 1. ben olayım siste taklalar atayım hatta olmadı ip üstünde 360 derece dönüp zıplayarak ters takla biçimde ayak arasından head shot yapmak amacım kesinlikle bu değil ben bu oyunu zevk için oynarım arada zart zurt etmişliğim olmuştur ama (sıkıyosa gelin sizde oynayın bu kartla(bak gene dedim)) abartmamak şartıyla benim birşeye canım sıkılıyor sonra içimi açmak için bu oyuna giriyordum sonra dostlar edindim ve belki bir kişiyle aramız bozuktu ama ( ben haklıydım valla ) böyle çıkıpta en iyi benim demedim (arkadaşla diyoz birbirimize ama eski okul arkadaşımla okadar olsun) ben en iyiyim demeden önce şunu oku derim. Nexus abi sağolsun 2-3 kere okumuşluğum vardır..gene NeXuS abinin dediği gibi(bende çok derim) bu bir oyundur. sosyal aktivitelerden kaçmayın herşey oyun değildir gidin ders yapın , kitap okuyun vs.vs şeyler...neyse ben sözümü söyledim yeter...

son sözüm musakka abiye sistem gelsin görüşcez

|BBT|..AffeTMeZ.|TR|

.... BBT Clan Organizer ....

çok yakında sizlerle olazağız..(yaklaşık 10 ay 10 ay fazla ya)

bu arada KraLLL69 hakkında bilgi istiyenler tıklasın .

Tıklayın olm korkmayın vurmucak sizi

ya en önemlisini unuttum ya GöKGüR(gökhan) , CeMo(cem) , Shadow&Flame(ömer abi) oyuna ve msne girmediğimden görüşemiyoz gören selamımı söylemeyi unutmasın selam söyleyen herkesin cod taki mermileri öldürücü(o nasıl oluyosa ) , bombalar en patlayanında(yorum yok) , gözleri ve kulakları sağlam olsun inşallah duam sizinle iyi oyunlar saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 9 Ekim 2006; 3:53:41 >

• iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

iyi
  • eğer msglarımı dikkatli okursan sistemimin zaten çok ii olmadıını dolayısıyla net cafelere gitmeme gerek olmadıını anlarsın kaldıki çoğu net cafedeki sistem benim sistemimden iyidir:) ayrıca yine dikkatli okursan sistemin önemli olmadığını değil belirleyici olmadığını söylüyorum iyi oyuncu kendini her sistemde belli eder... bizleri vurmak keyifli oluyo demen ilginç demek bu aralar servera girdin velhasıl ben üzerime oyuncu tanımıyorum diebilecek kadar iyi birini görmedim serverda bu aralar eğer farklı bi nickle giriosan bi zahmet kim olduunu belirt bilelim o zaman çıkmam serverdan...
  • EDİT:. sayfa zorlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reLo -- 5 Kasım 2006; 9:34:01 >
  • Gerek yok boyle atişmalara, yok ben iyiyim yok sen kotusun gibi. Onceden kazanılmış saygınlıklar bir hiç uğruna silinmesinler.
  • reLo iyi yakalamışsın

aslında görülmeyecek gibide değil kabak gibi ortada
  • beyler o moddan kaynaklanıyo glb admiral mod ?
  • quote:

beyler o moddan kaynaklanıyo glb admiral mod ?

admiral mod bendede var ama bende öle bişi yok
  • bazı server larda oluyo relo arkadaş açmışmı açmamışmı bilmiyorum ama bende bikaç yabancı server da oynadım bu şekil Mesela Wildcards

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoCeKzzz -- 9 Ekim 2006; 15:04:09 >
  • nazilerin gizli silah birimindeki mühendislerinden, özenle üretilmiş lazer dot heheh..
  • quote:

Orjinalden alıntı: reLo

quote:

beyler o moddan kaynaklanıyo glb admiral mod ?

admiral mod bendede var ama bende öle bişi yok

aga varya yanlışın var senin valla

• crossfire ye mi alıştırıyolar ne
  • Tarih bilginiz zayıf beyler..Kesinlikle crosshack diil o.Zamanında alman bilim adamları bulmuşlar,adınada ROTDOT(amma salladım)koymuşlar..Ya valla bende çok serverde oynuyorum ama daha ilk gördüm böyle crosshair.Helal olsun,yapmış adamlar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.