Şimdi Ara

COD2 PUNKBUSTER HATASI ANLIANLAR BAXIN LÜTFEN..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar her yolu denedim ancak bir türlü sonuç alamadım lütfen yardımcı olun pb hatası resimde hatayla ilgili bazı bilgiler war anlayan warsa yardım lütfen punkbuster update i yaptım ve player's klasöründeki config_mp dosyasnın değerini 1 yapmakta sorunu çözmedi...

COD2 PUNKBUSTER HATASI ANLIANLAR BAXIN LÜTFEN..

• bilen yokmu yha

• şunu söyleye bilirim oyunu kurduktan sonra c..ek yapma oyunu direk kur ve pathc leri indir
  • Resimde adı geçen dosyanda sorun var, başka CD'den yüklersen sorun çözülür gibi geldi bana...
  • Main klasörü içinde deformasyon.Genelde harici dosya ilaveleri bozulmalara yol açar.Yeniden yüklemen gerekecek.
  • L@e Marmarislee Ben VtM > SuX.....

Oyunu Sil Yeniden Kur Her Türlü Düzelir
  • Sisteminde hile programı yüklü ise sürekli şutlayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RESTRICTION:service communıcatıon failure:pnkbstrA.exe
    böyle yazıor bu sorun nedendir yardımcı olun please...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre17 -- 23 Ekim 2007; 15:53:20 >
  • ayarlardan yada multıplayer ayarlarından(birinde olacaktır)en altta punkbuster war onu yes yap ondan once google dan punkbuster yap birinde download olucaktır ona gir sorun cozulecektır ben oyle yapmıstım onu
  • ben oyunu yeniden kurmak zorunda kaldım sonradan kursan bile farketmiyor illa ki oyunu en bastan kurman gerekecek

o zaman oynayabiliyorsun ki ben öyle yaptım dün gece 1,30-2 ye kadar takıldık
  • http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php linkinden; For Windows: pbsetup.exe dosyasını indir ve sonra bu dosya ile pb ni güncelle.beni de sürekli atıyordu ve ben bu program sayesinde arada bir güncelleştirme yapıp atılamtan kurtuluyorum.istersen bir dene ondan olabilir
  • evet yani google dan arastırmak hic aklına gelmedi mi bi de burası sorunu yeri deil bi konu altta cod serisi var.arkadasın dedii dooru bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.