Daha önce hearts of iron3 gibi text tabanlı bir kaç oyunun türkçe yamasını yapmıştım.Ama şimdi Call of duty black ops 2 nin dosyalarına girince zone kısmındaki dosyaların hepsi .ff uzantılı.hiç bir türlü açamadım,netten açma programını indirdim bu sefer de hata verdi.Napıcam bilemedim eğer yardım eden olursa kısa bir sürede oyunu türkçe yapabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Kabayev
Daha önce hearts of iron3 gibi text tabanlı bir kaç oyunun türkçe yamasını yapmıştım.Ama şimdi Call of duty black ops 2 nin dosyalarına girince zone kısmındaki dosyaların hepsi .ff uzantılı.hiç bir türlü açamadım,netten açma programını indirdim bu sefer de hata verdi.Napıcam bilemedim eğer yardım eden olursa kısa bir sürede oyunu türkçe yapabilirim.
Hocam öncelikle merhaba, Cod MW2 dosyaları açılamıyor diye biliyorum. Oyunceviri ekibi bu yüzdeen MW2 yi çevirememişlerdi.
Biraz oynaydım dil dosyalarıyla sonra oyun açılmadı ne biçim iştir bu ya.Yeniden yüklüyom madem modifikasyona izin vermiyecen neden oyuna türkçeyide eklemiyosunki o kadar program yazarlar ama 1 kişinin 3günde yapacağı iş zorlarına gidiyo heralde.