Balık gibi kurdum 1.5 i ama tüm oynadığım serverlar hala 1.4v müş :))) tekrar 1.4 ü kurmak isteğimde zaten kurulu diyor, ama 1.5 in nasıl kaldırılcağını da bulamadım :) bide 1.5 serverlar varsa bildiğiniz belki kaldırmama gerek kalmazz
1.4 geri yükleyemessin ama zaten 1-2 gün sonra bütün server lar olcak 1.5 :D dayan bendede 1.5 var:D
bende yükledim şuan Bi iki server haricinde hiçbi server'a giremiyorum.Girdiklerimde damn mod falan
Ne bu patch çıktığında yükleme acelesi? Biraz bekleyin oynadığınız serverlar geçince siz de geçersiniz.
Irreversible dostum malesef
Valla Hardcore kasıyorum,bir baktım 1.5 patch istiyor verdim coşkuyu yükledim 1.5 yamasını.Nasıl olsa hepsi geçecek....Gerçi 1.4 yamalı yedekte var iş garantide yani..
Ne bu patch çıktığında yükleme acelesi? Biraz bekleyin oynadığınız serverlar geçince siz de geçersiniz.
doğru söylüyosun da x-fire i açtım oynadığım bi server a tıkladım direk 1.5 gerekli dedi bende diğerlerine bakma gereği duymadan yükledim 1.5 neyseki 1.5 serverlar var ..
Ben patch'i yükleyemiyorum. Şu hatayı veriyor.
Ne yapıcaz bu durumda ?
CD key ile ilgili bi sorun değiştir istersen key'i
o zaman levelleri gider
quote:
Orjinalden alıntı: nakkaa
o zaman levelleri gider
Evet ne yapıcam bilmiyorum valla
registry den geri dönülür patchlerde 1,4 exe yi biyerlerden temin edin yada patchi cod4 directory si haricinde biyere çıkarın 1.4 iwmp.exe yi var olan exe ile değiştirin ve local_machine/software/activision/callofduty4/version değerini 1.4 yaparsanız 1.4 e döner oyun !!
quote:
Orjinalden alıntı: Druigard
registry den geri dönülür patchlerde 1,4 exe yi biyerlerden temin edin yada patchi cod4 directory si haricinde biyere çıkarın 1.4 iwmp.exe yi var olan exe ile değiştirin ve local_machine/software/activision/callofduty4/version değerini 1.4 yaparsanız 1.4 e döner oyun !!
ben pc yi bi gün öncesine aldm düzeldi vala. sizde de sistem geri yükleme açıksa öyle yapn
waLla beyLer aynı sorunu bende yaşamaktayım.daha dün oynamaya başLadım ztn cod 4 ü onLine oLarak.aceLe ettim önce 1.4 patch ini yükLedim bi servera qirdim baktım 1.5 istio hemen çıktım bi aceLe onuda yükLedim bidaa bakıım dedım serverLara 1.4 den başka adam qibi server yok.şimdi oynayamıyorum 1.4 e dönemediqimden doLayı
@ogameci
bu yaptığın patch cod1 1.5 patchi,cod4 le ne alakası var anlamadım ..
sistem geri yukleme yapin
Calıştır>Regedit>Cod4>
ordan versiyon yazıyo gir ona 1.5 i 1.4 yaz Tmmdır.
quote:
Orjinalden alıntı: masterm1nd