Şimdi Ara

COD4 MULTI DONANIMHABER TAYFASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar cod4 nickiniz ve oynadiginiz serverlari yaziniz , amac millet birbirini tanisin:

Nick : Xsv

oynadigim serverlar: su anda sadece gamerslocationda takiliyorum.

Dipnot: Xavier.bb 'ye : hocam server da hep sd oynatiyorsunuzda deistirme imkanınız varmı yanı sureklı sd oynamak zorundamıyız , sabotage serverıda kursanız cesıtlılık olsa kotumu olur? :)

• arkadaşım bide oynayabilsek varya süper olur paso sd sd daral geldi valla diğer serverlarda full giren çıkmıyo herhalde zaten bende girsem çıkmam valla nikim: Khaos alışma evresindeyim henüz eğer ortalarda dolanan birini görürsenin aha o benim
  • abi harbi daral geldi sd den
  • 2 tane Türk Server'ı var, biri SD, diğeri TDM. Onlarda oynuyorum, ve nickim [LoC]Sharp
  • nickim P0YRaZ 1 sd 1 de tdm var zaten türk onlarda oynuyorum :)
  • Evet Sharpla denk geldik bugün

Walla ben Macar TDM serverında oynuyorum,1 mbit ile 150 pingde,ama hiçbir problem yok...
  • Harbi yav Hep sd hep sd .zaten cod 2 de Sd hiç oynamıyordum sevmiyorum beklemeyi.bana ekşin lazım tdm dm felan .. ctf de güzel ama. Sabotaj nasıl onu bilmiyorum

bu arada karışık serverlarda takılıyom..

nick: inCredibLe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 12 Kasım 2007; 23:39:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw biride nasıl oynıyacagımız anlatsa oynuyacazda :(
  • |FOX|-White..Alışıyoruz işte yavaş yavaş...Bulduğum servere dalaım ayırt etmem...
  • yaw allah askını biri bana nasıl multı oynıyacagımı anlatsın
  • Gamerslocation Sunucusu SD Olarak kalıcaktır...Bu Nıckle Gırıyorum oyun gorenler olmustur...
  • Yani hayret ediyorum SD merakınıza, helal yani. Oyunun içine etmeyi iyi biliyor türk oyun camiası.
    CS'de Dust2'ciler var, CoD'da da SD'ciler. Başka şey oynamayı bilmezler.
  • dostum zamanla yuklenecek diyolar ama bakalım zaman ne gosterecek herkese daral gelmiş durumda sd oynamaktan millet lwl kasıyo ondandır atlayacak lwl kalmayınca bakalım nolcak
  • arkadaşlar bende boş bulduğum servera dalıyom bencede şu s&d yi bıraksak iyi olacak

Nick:Kayibeyi

arkadaşlar oyunda görmüştür muhakkak
  • Genelde S&D serverlarında takılıyorum. Zaten başka serverda yok neredeyse ve bence pek ihtiyaçta yok S&D'yi seviyorum işte, neyse.

Nick : DarkSpider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpideR99 -- 13 Kasım 2007; 10:45:58 >
  • nikim: MsT
    gamerslocationa takılıorum genelde..ama bi kaç cracked yabancı serverlar buldum tdm yapıorum
  • Boş olan server görürsem dalıyorum ama genelde S&D takılıyorum.

Nickim : inorax
  • TDM tercihimdir ama sd de oluo bos server warsa dalarım bende....

Nick__: NaPsTeR
  • COD 2 DEN sonra biraz karışık geldi kimin eli kimin cebinde belli degil herkesin kafasında bir şey yanıp sönüyo dosmu düşmanmı anlamk zor neyse yavaş yavaş alışıyoz ZIIT
  • Dün akşam ben de bi serverda oynadım,, hangisiydi bilmiyorum valla :D.. O server güzeldi harıl harıl oranın ip'sini arıyorum.. TDM idi..Hatta bayaa donanımhabercilerle de rastlaştık..esprisi filan da olmuştu dhciler sizii diye demişti biri..

bu arada oyundaki adım Orkun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnorkun -- 13 Kasım 2007; 19:13:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.