Şimdi Ara

COD4 Online oynama rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne ölmesi ibo 1-2 kere hatta ölmeden oyunu bitrdiğim oluyo..tabi ping olursa baya ölüyorum ama ping sağlamca çoşarım

bu arada attilla g3 tırt ...çok tıraş yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 6 Aralık 2007; 12:56:03 >
  • oyunda options menude konrtol hızını high veya daha yuksek yap ve ona aliş,ben custom 7 de oynuyorum.ama arkadaşlarında dediği gibi en önemlisi baglantı hızı ve haritaları ezberlemek. multide oynayacaksan sıngle hiç oynmama. ben veteranda oyunu bitirdim ama multide hiç bi faydasını görmedim.multi ile sıngle çok farkli.bu arada büğün yarın 3 cü 55 bitecek rütbede.
  • fazla sallamayalım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

fazla sallamayalım :D

sallamaz o xbox360 ta oynuyor cemal gelemde biraz 360ta oynayalım,
  • En son lvl 48 dim snaırım oyunu bıraktığımda, G3 en çok kullandığım silahtı diyebilirim ...
  • Evet aslında G3 ile 2-3 mermi isabet ettirirsen öldürüyorsun bakalım ilerde belki otomatik açılır, o zaman tatından yenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

ben onun için yazmamıştım.turkopol için yazdım :D
  • quote:

quote:

quote:

onu yazmana gerek yok alem biliyor gerçi adam sürekli saklandığı için gerçek payı olabilir

• p90 ve m4 en sevdiğim silahlar.ama şu an hep başka silahlarla oynuyorum challangeleri bitirmek için.artık hangisi bitmemişse sniper ı bile alıyorum sevmesem bile.
  • hakan abi 360 da seni hiç online göremedimki.ama ortam süper 360 da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemaL79 -- 6 Aralık 2007; 16:03:59 >
  • Benimde en sevdiğim silah keleş uzun dürbünlü şekilde kullanıyorum tadından yenmiyo ayrıca dün gemide kervancıyla biz katliam yaptık hakan abiyi doğar doğmaz öldürmekten sıkıldım o ölmekten sıkılmadı bu arada oyunu Abdullah abi kurarsa ve şans eseri host olursa bizim pingler berbat oluyo ama bizlerden biri kurarsa ve host olursa 4 çizgili bağlantı seviyesine ulaşıyoruz ve kelimenin tam manasıyla dağıtıyoruz ortalığı hele karşı takımda lag varsa 4 kişinin arasına gir hepsini öldür çık bile mümkün oluyor lag çok çok önemli... eğer lag varsa önünde sırtı dönük adamı vuramadığın oluyor sen ateş ederken adam dönüp seni vuruyor bu yüzden 1 ve 2 çizgi bağlantıyla kesinlikle oynamamak gerekiyor.
  • Arkadaşlar bende bu oyunu alacağım ,

Online konusunda US versiyonu ve ASIA versiyonu arasında fark yok değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Benimde en sevdiğim silah keleş uzun dürbünlü şekilde kullanıyorum tadından yenmiyo ayrıca dün gemide kervancıyla biz katliam yaptık hakan abiyi doğar doğmaz öldürmekten sıkıldım o ölmekten sıkılmadı bu arada oyunu Abdullah abi kurarsa ve şans eseri host olursa bizim pingler berbat oluyo ama bizlerden biri kurarsa ve host olursa 4 çizgili bağlantı seviyesine ulaşıyoruz ve kelimenin tam manasıyla dağıtıyoruz ortalığı hele karşı takımda lag varsa 4 kişinin arasına gir hepsini öldür çık bile mümkün oluyor lag çok çok önemli... eğer lag varsa önünde sırtı dönük adamı vuramadığın oluyor sen ateş ederken adam dönüp seni vuruyor bu yüzden 1 ve 2 çizgi bağlantıyla kesinlikle oynamamak gerekiyor.

sorma ya dün o maçta fena öldüm ama ben genellikle ilk 2-3 maçta saf saf dolaşıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: NumanB

Arkadaşlar bende bu oyunu alacağım ,

Online konusunda US versiyonu ve ASIA versiyonu arasında fark yok değil mi ?

Arkadaşlar bu sorunun cevabı çok önemli oyunu sipariş etmek için cevaba ihtiyacım var

online oynamak açısından özellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumanB -- 7 Aralık 2007; 11:03:00 >
  • Arkadaşlar yanlış anlamayın ama rehber için açılan başlık diğer COD4 başlığına döndü. Yani iki ayrı başlıkta COD4 için genel konuşuyoruz. Ya bu başlığı kilitleyelim-öbür ana başlıkta zaten sürekli konuşuyoruz- ya da burada sadece yeni başlayan arkadaşlara bilgi verebilmek için önemli noktalara değinelim. Nacizane fikrimdir sakın yanlış anlaşılmasın
  • GolsenShoot doğru söylüyor...

Rehbere devam edelim...

Bir çoğunuz biliyor ama yeni başlayanlar için sabotage oynarken bombayı kurarken duman bombası atıp , yere tam yatarsanız (el bombası harıc) ısınız kolaylasıyor... Aynı sey defuse etmek icin de gecerli...

Dun yabancılarla oynarken adamın birinin devamlı yaptıgı seyı de yazayım... Oyun baslar baslamaz gruptan ayrılıyor... Bombayı dogru grup halınde kosan rakıplerın tam arkasına dusecek sekılde dolanıyor ve arkadan herkesi tarıyor... Bunu kendı puanı ıcın mı yoksa taktık ıcın mı yapıyor cozemedım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

onu yazmana gerek yok alem biliyor gerçi adam sürekli saklandığı için gerçek payı olabilir

Hahahahahaha warhawkın dağlarda saklanan soteci turkopolu cod de demi saklanıyor..

canbazri [RAMBO] çok yakında cod4 sunucularında........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 7 Aralık 2007; 10:41:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldenShoot

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama rehber için açılan başlık diğer COD4 başlığına döndü. Yani iki ayrı başlıkta COD4 için genel konuşuyoruz. Ya bu başlığı kilitleyelim-öbür ana başlıkta zaten sürekli konuşuyoruz- ya da burada sadece yeni başlayan arkadaşlara bilgi verebilmek için önemli noktalara değinelim. Nacizane fikrimdir sakın yanlış anlaşılmasın

obur baslik dediginiz hangisidir?
    bu rehber konusu devam etsin bence
    biz comezler yeni seyler ogreniyoruz , yazan olursa tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyaha

quote:

Orjinalden alıntı: GoldenShoot

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama rehber için açılan başlık diğer COD4 başlığına döndü. Yani iki ayrı başlıkta COD4 için genel konuşuyoruz. Ya bu başlığı kilitleyelim-öbür ana başlıkta zaten sürekli konuşuyoruz- ya da burada sadece yeni başlayan arkadaşlara bilgi verebilmek için önemli noktalara değinelim. Nacizane fikrimdir sakın yanlış anlaşılmasın

obur baslik dediginiz hangisidir?
    bu rehber konusu devam etsin bence
    biz comezler yeni seyler ogreniyoruz , yazan olursa tabi

Diğer ana başlık:http://forum.donanimhaber.com/m_18736300/mpage_15/tm.htm

Tabiiki rehber devam etsin. Tecrübeli olanlarımız bilgilerini aktarsın

• hazır server lara girilemiyorken;

bilen vede üşenmeyen birisi cod4 online oyun çeşitleri hakkında bildiklerini paylaşabilirmi?
    mesela sabotaj da ne yapılır? takım olarak ne yapmak gerekir?
    laptop gibi bişeyin başında bekleyince capture oluyo, sora onu başka biyeremi götürüyosun?
    oynarken gürültü ve karmaşadan hiçbişey anlamadım

yada sizin çok oynadığınız oyunlar olabilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.