Şimdi Ara

COD4 Online oynama rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NumanB

quote:

Arkadaşlar bende bu oyunu alacağım ,

Online konusunda US versiyonu ve ASIA versiyonu arasında fark yok değil mi ?

Arkadaşlar bu sorunun cevabı çok önemli oyunu sipariş etmek için cevaba ihtiyacım var

online oynamak açısından özellikle

farketmez dostum onlıne regıon free

• Oyunda ping seviyesi nedir arkadaşlar , oyunu ona göre almak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

quote:

Arkadaşlar bende bu oyunu alacağım ,

Online konusunda US versiyonu ve ASIA versiyonu arasında fark yok değil mi ?

Arkadaşlar bu sorunun cevabı çok önemli oyunu sipariş etmek için cevaba ihtiyacım var

online oynamak açısından özellikle

farketmez dostum onlıne regıon free

ooh be içim rahat etti , çok sağol arkadaşım

• ya beyler yanlış anlamayın ama bir tane genel konu var iken bu kadar konuyu dağıtmaya gerek yok, lütfen soruları orada sorun sürekli aynı konu için 2 başlık dolaşmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 8 Aralık 2007; 10:42:27 >
  • sabotaj türü oyunlarda veya kalabalık haritalarda perklerden matrydom (öldükten sonra bomba bırakma) çok kullanışlı her oyunda ekstradan puanlar getiriyor.Gurup halinde birbirine yakın gezmek ölümcüldür.Bomba çantasına doğru asla koşma mutlaka bir çakal vardır etrafta.Bombaya değil etrafına bak.Şüpheli mekanlara senden önce el bombası veya flash girsin.İnce metal levhaların kurşun geçirdiğini sık sık hatırla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyaha

hazır server lara girilemiyorken;

bilen vede üşenmeyen birisi cod4 online oyun çeşitleri hakkında bildiklerini paylaşabilirmi?
    mesela sabotaj da ne yapılır? takım olarak ne yapmak gerekir?
    laptop gibi bişeyin başında bekleyince capture oluyo, sora onu başka biyeremi götürüyosun?
    oynarken gürültü ve karmaşadan hiçbişey anlamadım

yada sizin çok oynadığınız oyunlar olabilir

bilgiler için sağol Matherman
    arkadaşlar butür bilgilerin devamını bekliyorum
    matrydom olayı nedir? oyuna girmeden silah seçtiğimiz yerdeki şeyler (perk) sanırım

şu capture olayını biri anlatabilirmi

birisi capture yaparken diğerleri onu çevreleyip korusa daha iyi olmazmı?
    yada zaten öylemi yapıyorsunuz?
    bekleme işlemi tamam olunca diğer hedefemi koşmak gerekiyor

psn yavuz3425 kimdir arkadaşlar
    yada hanginizsiniz diye sorayım , dün duyamadım oyunda
    emrah ve yavuz a extra teşekkür

• quote:

quote:

bilen vede üşenmeyen birisi cod4 online oyun çeşitleri hakkında bildiklerini paylaşabilirmi?
    laptop gibi bişeyin başında bekleyince capture oluyo, sora onu başka biyeremi götürüyosun?

matrydom olayı nedir? oyuna girmeden silah seçtiğimiz yerdeki şeyler (perk) sanırım

KFY96 anlayış göstereceğini düşünüyor ve
    levihakan a hak vererek sorumu şu başlığa taşıyorum
    COD 4 ONLINE MAÇLAR HER GECE 22-30 GENEL KONU bu başlık online rehberi de kapsasın
    http://forum.donanimhaber.com/m_18736300/mpage_16/key_/tm.htm

gerçekten bir oraya bir buraya bir 30+ konusuna koşturmaktan helak olucaz

• quote:

quote:

Teşekkür ettiğin Matherman aynı zamanda Yavuz3425 in ta kendisidir.

• yaşlı olunca kim kimdir anlamak hafızada tutmak zor oluyor
    bu yüzden diyorumki , logonun altına PSN lerinizi yazın ki rezil olmayalım

bilgiler vede davetler için tekrar teşekkür Matherman
    üşenmezsen daha çok bilgi yazarmısın? bomba torbası ne yaw
    ben çözene kadar 40+ gruba geçerim heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyaha -- 8 Aralık 2007; 13:05:03 >
  • Ne torbası çanta o çanta 30+ lar okuduğunuda unutmaya başladı .Sabotageda hep peşinde koştuğumuz çantadan bahsediyorum.Çantayı boşta görünce üstüne atlamamak lazım.Çanta yerde kuzu kuzu yatıyorsa bilesinki çakalın biride pusuda.Çantaya biraz uzak bir mesafeden ortalığı kolaçan etmek lazım .Haritada hızlı hızlı dolaşan sadece güzel yem olur stratejik noktaları bilmek ve soğukkanlı olmak lazım ama malum Türk üz akıncı ruhumuz kabarıyor Allah Allah nidalarıyla meydana dalıp hangi şerefsiz sıktı lan deyip oturuyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Matherman

Ne torbası çanta o çanta 30+ lar okuduğunuda unutmaya başladı .Sabotageda hep peşinde koştuğumuz çantadan bahsediyorum.Çantayı boşta görünce üstüne atlamamak lazım.Çanta yerde kuzu kuzu yatıyorsa bilesinki çakalın biride pusuda.Çantaya biraz uzak bir mesafeden ortalığı kolaçan etmek lazım .Haritada hızlı hızlı dolaşan sadece güzel yem olur stratejik noktaları bilmek ve soğukkanlı olmak lazım ama malum Türk üz akıncı ruhumuz kabarıyor Allah Allah nidalarıyla meydana dalıp hangi şerefsiz sıktı lan deyip oturuyoruz.

iyide herkes saklanırsa kim kimi vuracak. benimde özel zevkim saklananları sniper ları avlamak. arayıp bulup bıcakla hallediyorum,zaten her haritada belli yerler var saklanılan.ilk başlarda zor oluyordu ama haritaları ezberleyince çok kolay. ama tabiki bazı oyunlarda sabotaj, headguartes,search&destroy gibi saklanmak gerekir. bu arada tanıdıgım tüm iyi oyuncular hızlı hızlı dolaşan önüne çıkanı indirenler.

• Sniperlardan nefret ediyorum.Benim kastım yatıp beklemek değil ama her tarafa bodoslama atlamamak lazım bunun içinde haritayı iyi tanımıalı.
  • Sabotage'da yerdeki bombayı almak, bombayı kurmak veya bombayı çözmek için genelde sis bombası kullanıyorum ben. Sniper arkadaşlar veya oraya dalan arkadaşların sizi vurması zorlaşıyor böylece..
  • türkiye server ı yok mu ?
  • COD4 te Silahlarımı ayarlıyorum Create class dan,

Örneğin Sniper ı seçiyor, Perk 1 e C4, PERK2 ,Double Tap, Perk3 ede , Iron lungs seçiyorum farklı bir isimde kaydediyorum.Ama her oyun bittiğinde , PERK ayarları en üstteki oluyor.

Başka bir ayarda göremedim.

Birde psn si yavuz olan arkadaş sağolsun hep invite atıyor bana yes diyorum, ve her seferde SERVER FULL diyor.
    Gavurla oynamak bir yere kadar. Ama oyun sarıyor 30 LV .deyim.
    Şu Fragfx denmi almalı yoksa Dual Shock 3 Mü, titreşimin yeride ayrı yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KFY96

Ustalari sahneye davet ediyoruz...

Ben henuz level 5 de vasatin bile altinda bir oyuncu olarak , biz daha nisan alirken vuran. arkamizdan yilan gibi cikiveren veya tay gibi zipladigi icin devamli hedeften kacabilen arkadasilarin yani COD4 rambolarinin oynama taktiklerini, deneyimlerini varsa tavsiyelerini dinlemek istiyorum...

Mesela sabit misiniz? Hareketli iken bir taktiginiz var mi? Biz comezlere tavsiyeniz neler?

Dostum önemli olan en az vuruşla karşındakini en iyi yerinden vurarak yıkmaktır. Bunun içn Sürekli hareketli olmalısın! Elin klavyeye yatkın olmalı zıplamalı her ateşten sonra şarjör değiştirmelisin. çok hızlı olduğunda iyi bir oyuncu olabilirsin . ben 2 ay önce bıraktım 1.6 versiyonunu yüklerken dll hatası aldım format attırdım bugün yeniden başlayacağım.Mp5,ak47,R700,Dragunov çok iyi kullanırım... stats.shooterturk.com da STS-''13uR4K_* benim ST[ShooterTürk] clanına girme dönemndeydm ilk güncellemede 13. sonrakinde ise 11 liğe yükseldim istatisliklerime bakarsan mp5 ve ak47 i nasıl kullandıqımı görürsün ;) :)

• arkadaşlar bu aralar online'da sorun yaşıyorum
    downloading game settings diyor kalıyor orda..
    size de oluyo mu böyle bişey?
  • yok mu böyle bir sorun yaşayan kimse?
  • grenade luncher la ölmekten nefret ediyorum kullananlarıda kınıyorum
  • Sıkıldım yaw codtan artık başka güzel oyun çıksada onları alsak oynasak, belkide çıkmıştır o kadar alakasız kaldım ps3 dünyasıyla
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.