Şimdi Ara

COD4 Online oynama rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben henuz level 5 de vasatin bile altinda bir oyuncu olarak , biz daha nisan alirken vuran. arkamizdan yilan gibi cikiveren veya tay gibi zipladigi icin devamli hedeften kacabilen arkadasilarin yani COD4 rambolarinin oynama taktiklerini, deneyimlerini varsa tavsiyelerini dinlemek istiyorum...

Mesela sabit misiniz? Hareketli iken bir taktiginiz var mi? Biz comezlere tavsiyeniz neler?

• iyi bir bağlantıda oyna sen vururken onlar nişan alırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pundraco

iyi bir bağlantıda oyna sen vururken onlar nişan alırlar
    oyunu fazla oyna.özellikle single modda da oyna.haritaları iyi öğrenmeye çalış.yavaş yavaş gelişirsin.sixasisse de alışırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem84 -- 5 Aralık 2007; 17:07:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pundraco

quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

arkadas cok haklı oyundaki en onemli seyi soyledi yoksa oyunda usta oldugu icin o kadar iyi puan yapmıyor millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem84

oyunu fazla oyna.özellikle single modda da oyna.haritaları iyi öğrenmeye çalış.yavaş yavaş gelişirsin.sixasisse de alışırsın

Alıntıları Göster
    oyun cok uyuzuma gitmeye basladi 1 saatte 2 oyun anca yaptim online modda giryoruz oyuna tam baslicak takiliyo donuyo error veriyo vs. vede 4mb baglanti ile bana bunlar oluyo fitik olmamak elde dil. arkadasim dediklerin banada oluyo adamlar daha destur demeden indiriyo inanirmisin ouun basladi ve 5 defa öldum ve hepsindede tetige basamadan ogle karamboller oluyo lvl 31 benim ama bazen cok kotu oyunlar cikarta biliyosun onemli olan benim bildigim bölume gore silah secmek gerisi becerilerine kalmis birde ortalik meydanlik yerlerde dolasmamak gerekiyo aninda anlinin catina G3 mermisini yersin. G3 u cok sacma yaplislar oyunda gercektekiyle sdece gorunusu olarak benziyo adama 3-4 mermi sikiyon anca öluyo vede tek tek seri yok tirt olmus...

• quote:

Orijinalden alıntı: metall82

oyun cok uyuzuma gitmeye basladi 1 saatte 2 oyun anca yaptim online modda giryoruz oyuna tam baslicak takiliyo donuyo error veriyo vs. vede 4mb baglanti ile bana bunlar oluyo fitik olmamak elde dil. arkadasim dediklerin banada oluyo adamlar daha destur demeden indiriyo inanirmisin ouun basladi ve 5 defa öldum ve hepsindede tetige basamadan ogle karamboller oluyo lvl 31 benim ama bazen cok kotu oyunlar cikarta biliyosun onemli olan benim bildigim bölume gore silah secmek gerisi becerilerine kalmis birde ortalik meydanlik yerlerde dolasmamak gerekiyo aninda anlinin catina G3 mermisini yersin. G3 u cok sacma yaplislar oyunda gercektekiyle sdece gorunusu olarak benziyo adama 3-4 mermi sikiyon anca öluyo vede tek tek seri yok tirt olmus...

Alıntıları Göster
    gelismen icin bos zamanlarinda bol bol oyna, bugun lvl 25e yukseldim g3 acildi, ilk bas semi automatic oldugu icin afalladim ama su ana kadar ki en iyi silahim oldu, mp44 bile var! cok sasirtici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil92 -- 5 Aralık 2007; 19:39:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anil92

gelismen icin bos zamanlarinda bol bol oyna, bugun lvl 25e yukseldim g3 acildi, ilk bas semi automatic oldugu icin afalladim ama su ana kadar ki en iyi silahim oldu, mp44 bile var! cok sasirtici

Alıntıları Göster
    level 31 rim gürkantt nicm baglandım 1024 yagmurlu havalar başladıgından beri co4 süzüm hep kopuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanat7

level 31 rim gürkantt nicm baglandım 1024 yagmurlu havalar başladıgından beri co4 süzüm hep kopuyo

Alıntıları Göster
    Bol bol oynayınca alışıyor. Bir de haritalardaki yerleri ezberlersen iyi olur.

silahları iyi seç derim. Küçük alanlarda yakın silahları tercih et, daha büyük alanlarda uzun mevzilli silahlara bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Bol bol oynayınca alışıyor. Bir de haritalardaki yerleri ezberlersen iyi olur.

silahları iyi seç derim. Küçük alanlarda yakın silahları tercih et, daha büyük alanlarda uzun mevzilli silahlara bak.

Alıntıları Göster
    Bence free for all modunda sürekli hareket halinde olmalısın bir de perklerdeki stopping power çok işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Bence free for all modunda sürekli hareket halinde olmalısın bir de perklerdeki stopping power çok işe yarıyor.

Alıntıları Göster
    Bu oyunda sahip olman gereken en önemli şey HIZLI BİR BAĞLANTI !!!

Kendimden örnek veriyim. Çok üzün süreler oynamıyorum. İyi bir bağlantım varsa öldüğümün en az 2 katı adam öldürüyorum. Bağlantım kötü olduğu zaman öldüğüm sayının yarısını bile öldüremiyorum.

Oyuna gir. 1 dak. falan takıl . Baktın bağlantın 1-2 çizgide arkana bakmadan oyundan çık !!!

Gerisi zamanla gelir zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

Bu oyunda sahip olman gereken en önemli şey HIZLI BİR BAĞLANTI !!!

Kendimden örnek veriyim. Çok üzün süreler oynamıyorum. İyi bir bağlantım varsa öldüğümün en az 2 katı adam öldürüyorum. Bağlantım kötü olduğu zaman öldüğüm sayının yarısını bile öldüremiyorum.

Oyuna gir. 1 dak. falan takıl . Baktın bağlantın 1-2 çizgide arkana bakmadan oyundan çık !!!

Gerisi zamanla gelir zaten...

Alıntıları Göster
    Sence 1024 den 2048 e geçmek çok birşey farkettirir mi yoksa, senin iyi bir bağlantıdan kastın avrupadaki gibi minumum 14 mbit mi?

Birde sizce en iyi PERK ler hangileri, hangileri işe yarıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mkguler

Sence 1024 den 2048 e geçmek çok birşey farkettirir mi yoksa, senin iyi bir bağlantıdan kastın avrupadaki gibi minumum 14 mbit mi?

Birde sizce en iyi PERK ler hangileri, hangileri işe yarıyor?

Alıntıları Göster
    g3 gerçekten çok tırt...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

g3 gerçekten çok tırt...

Alıntıları Göster
    Dün gece şnunu(evet yenı) ogrendım kı bastakı sılahın ne olursa olsun vurulanların sılahlarını alabılıyorsunuz... Dun gece elıme ne oldugunu bılmedıgım bır sılah gectı, dehset idi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFY96

Dün gece şnunu(evet yenı) ogrendım kı bastakı sılahın ne olursa olsun vurulanların sılahlarını alabılıyorsunuz... Dun gece elıme ne oldugunu bılmedıgım bır sılah gectı, dehset idi...

Alıntıları Göster
    p90 dırsenin dedğin..prestige mode geçtiğim için silindi...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sabotage oynarken ;

* birisi bombayı kurduktan sonra bır baskasının uzaktan snıper pozısyonuna gecmesi ve defuse etmeyı calısanları ındırmesi konuyu bıtıriyor...

*Bomba takıma gectıgınde takım halınde bomba etrafında bırlesmek guc yaratıyor... Hele kı karsı takım teker teker gelırse kesın bombayı kuruyorsunuz...

*El bombası kullanımı cok onemlı..

• quote:

Sabotage oynarken ;

* birisi bombayı kurduktan sonra bır baskasının uzaktan snıper pozısyonuna gecmesi ve defuse etmeyı calısanları ındırmesi konuyu bıtıriyor...

*Bomba takıma gectıgınde takım halınde bomba etrafında bırlesmek guc yaratıyor... Hele kı karsı takım teker teker gelırse kesın bombayı kuruyorsunuz...

*El bombası kullanımı cok onemlı..

Alıntıları Göster
    bozuka da önemli..ani bildiğimiz rpg..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ps4

Yazdıgım ılk maddeyi(hanı su snıper olan) dun yanlıs hatırlamıyorsam sende denedım galıba :D

Gemıde... Tam defuse ederken....

kervanci nickli arkadas benı dun gece 3 kez bıcaklayarak antıpatımı toplamıstır :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ps4

Yazdıgım ılk maddeyi(hanı su snıper olan) dun yanlıs hatırlamıyorsam sende denedım galıba :D

Gemıde... Tam defuse ederken....

kervanci nickli arkadas benı dun gece 3 kez bıcaklayarak antıpatımı toplamıstır :D

Alıntıları Göster
    dün gemide katliam yaptım galiba ama 2 sefer strıke 1 sefer helikopter....

• quote:

Alıntıları Göster
    G3 açilinca onumu kullaniyim yoksa M4 le devammi?

Ayrica başkalariyla oynadiğimda sorunsuz ama sizlerle oynadiğim zaman hep connection timed out oluyor ve oyundan çikiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinigamii -- 6 Aralık 2007; 12:52:11 >

• quote:

Alıntıları Göster
    3 e karşı 6 kişi oynarken de ben katliam yaptım 65 kişi öldürmüşüm 2 oyunda, 28 kere falan öldüm sadece. azınlık takımda olmama rağmen iyi rakam.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.