Şimdi Ara

COD4 SORUN ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • COD 4 eskiden sorunsuz çalışırdı daha bilgisayarım yeni 1 ayını doldurmadı bi gün açtıgımda oyunu fps çok anlık düşüor nasıl diyeyim mesela 250ye sabitliorm çok anlık 180e düşüor hemen 250ye çıkıor ve oyun çok donuor yani kare kare oynuorm ama fps yüksek :S lagometreye baktıgımda yeşil kısımda sürekli bi dalgalanma var oyun her donarken yani fps inip çıkarken daha bi coşuyor ama yani normalde düz olması gerekirken sürekli iniş çıkışlar var üstteki mavi kısım ise ben donarken aralarına sarılar fln giriyor normalde oradaki üçgen tarzı mavi şeyler küçük ve seri iken donarken daha bi büyüyor.Oyunu single oynarken demo izlerken hiç böle bi donma olmuyor!!!Multiplayer dayken oluyor oyun orijinaldir.Format atttım ama düzelmedi.Aynı modem üzerinden laptoptan girdigimde ise böle bi takılma fln olmuyor multiplayerda.bunu düzeltmek için ne yapmalıyım dediigm gibi eskiden olmuyordu böle bi olay... Ayrıca oyunu açarken her türlü şeyi kapattım Msn,xfire,antivirüs vs.vs.... Çok acil yardım edin arkadaşlar lütfen!!

Bilgisayar özellikleri:2 x 2 gb kingston ram - AMD Phenom X4 9850 @ 2500 MHz - ATI Radeon hd4870 ekran kartı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.