arkadaşlar cod5'in piyasaya sürülmesini eminimki benim kadar sizde meraklanıyorsunuzdur! peki tahminen sistem gereksimleri ne olur erkan kartı ram vb...
bnmki cod4 ü az farkla çalıştırıyor. ram 512, ekran kartı NVdıa 6600 geforce (çalışabilicek en son kartmış) :D inş. cod5 de çalışır üşeniyorum sistemi yükseltmeye bide laptop'ya ii para alırlar:)
Cod 5 çalışmaz o sistemle, oyun hakkında fazla bir bilgi yok henüz, sistem gereksinimleri de belli olmadan birşey söylenemez.
Yeni nesil oyunları oynamanın tadı bir başka olur iyi bir sistemle,
Ancak senin sistemle Cod 5 in çalışacağına pek fazla ihtimal vermiyorum.
2 gb ram + 9600 gt al keyfine bak. yaklasık 350 ytl gibi bir masraf olur, oda ayrı bir durum.
üstüne biraz daha para koyarım ynisini alırım daha iyi napcaz artık valla yükseltmeye bakcaz yavaş yavaş valla co5 için yeni pc bilem alıırm:):)
quote:
Orjinalden alıntı: :HAKAN:
Yeni nesil oyunları oynamanın tadı bir başka olur iyi bir sistemle,
Ancak senin sistemle Cod 5 in çalışacağına pek fazla ihtimal vermiyorum.
2 gb ram + 9600 gt al keyfine bak. yaklasık 350 ytl gibi bir masraf olur, oda ayrı bir durum.
daha cod4 e doyamadik,
bende 8400gt var da kaldırırmı sizce
Bu durumda bana yeni sistem yolu göründü ( 9600xt ile oynuyordum yine iyi kötü..)
9600 serisi alıcağıma 8800GT amp alırım veyada atı hd4850 veya 4870
cod4 çalışan bilgisayarda cog 5 de çalışır sonuçta aynı grafik motoru
cod5 cod4ten biraz daha iyi sistem ister ama bence çok fark olmaz çünkü kolpa bir oyun olacak
minumum nvidia 7600 -radeon 1950 1,5 gb de ram ister.işlemci olarakta d serisi veya tek çekirdek 3,0 ın üstü
Minumum sistem gereksinmi Ekran Kartı : Nvidia geforce 7 serisi ati hd ???? ram : 512 mb (vista 1gb) işlemci: pentium 4 2,6ghz hard disk : 8-10 gb arası directX9.0c bence boyle olur ama iyi oynamak için atı 4870, 4 gb ram, Core2 duo 2,2, directX 10.1, 12 gb boş hard disk alanı ile rahat rahat oynanır bu oyun
bence saglam bi sistem gereksimi isticek
call of duty 4 ile aynı özelliklerde olur bence...
bence oynamak istiyenler elini cebine atıcak
Ram 1 (XP), Ekran kartı Intel 965 Chıpset Family Pek sanmıyorum ama kaldırırmı pc ? (Ram iyi yeterli ancak Ekran kartı işi bozuyor) :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme