Codegen 1tb 500MB-450MB/S 2.5'' Sata 3 SSD (CDG-1TB-SSD25) - 749,99 TL
-
-
Bu paraya düz HDD vermiyorlar 1 TB. Fiyat şaşırtıcı. Veri söz konusu olunca güvenirlilik önemli. Ucuz etin yahnisi olmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedava ama site güvenllir mi, ürün çakma filan mı
Elazığda bir firma olarak görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 25 Ağustos 2023; 10:47:50 >
Orjinal codegen olsa ne fark eder hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Veri güvenliği umrunda olmayan için canavar bir fiyat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman orjinali bile baya kötü demek ki
Codegen piyasada yıllardır olan fakat Çin'de fason üretimlerin üzerine etiket bastıran bir firma. Çok bir kalite beklememek lazım evet hocam.
SSD özelinde de ben Windows'u kurarım, programlarımı kurarım, bilgisayar hızlı çalışsın, kalan değerli verilerim için zaten HDD kullanıyorum diyen varsa makul gibi. Bu riske bu şartlarda girilir fakat kaybolmaması gereken veriler için de kullanılırsa ileride üzebilir. :)
Satıcı hakkında söyleyebilecekleriniz varmı?
-
Alınmaz Bence.
-
Paylasan arkadasa tesekkru ederız , bugun elımde olacak sanırım . Alınır alınmaz kısmına girmiyorum zira en yakın muadili 1070-1100 Tl cıvarıydı.
-
-
Ürüne bi okuma yazma hızı testi yapın, kapasitesini kontrol edin
Dosyalarım her an bozulabilir, bana farketmez diyenler için güzel fırsat.
-
İnsanlar bilindik markaların uygun fiyatlı ürünleri için bile bir çok olumsuz yorum yapıp endişe içinde kullanırken böyle fason ürünlere para bağlamak cidden büyük risk.
-
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Codegen HDD kutusu almıştım 2008 'de harici hdd yani. Bayağı kaliteliydi halen kullanırım, 256 SSD yi taktım içine şimdi onunla kullanıyorum. Ama o zamanın teknolojisine göre usb 2.0 tabi. Bir de içinde7200rpm 2,5" hdd koymuşlardı hitachi marka.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X