Bildirim
Codegen Qbix M71 icin 3g modem tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben m71w1 aldım. ve 2. günümtürk
m71b1 almak için gitmiştim nt mağazasına. katalogta öyle görmüştüm. fark yok dediler. her neyse..e
türkcell vınnım vardı . onu aktif ettirip kullanmaya başladım.
hızı iyi. bence yeterli .
benim merak ettiğim konu var.
cihazı satan mağazaların tanıtımlarında facebook ile görüntülü konuşma resimleri var. ancak android marketten facebook sohbet ile ilgili uygulamayı indirmek istediğimde , cihazımın bunu destetlemediğini söyledi. sohbet menüsü dahi çıkmiyor. skype dede olmuyor msndede olmuyor görüntülü konuşma:S
oyunlar falan çok iyi oynanıyor. sıkıntı yok. facede gezebiliyorsun. -
ayrıca tablet ile (android 4.0 benimki) görüntülü konuşma yapmak için n, skype, msn gibi uygulamalarla sonuca gidememiştim. ancak tango diye bir uygulama ile sorunu çözdüm. evde pcye de kurdum , tabletimede.
şimdi vınn ım aracılığı ile işyerinde tabletim ile evde eşiim ve kızım ile görüntülü konuşabiliyorum. -
arkadaşım bendede m71 var çok memnunum yanlız şarj süresi söylendiği gibi 8 saat deil eğer çok fazla kullanırsan 5 saat gidiyo bence iyi ve görüntülü konuşmada var ben çok konuştum -
arkadaşlar vınn nasıl çalışıyor bu tabletten bendede var otg kablosu ile bagladım fakat int baglanamıyorum kendi sitesinde yazanlarıda yaptım olmadı yardımcı olursanız sevinirim -
merhaba bu cihaz vınn la nasıl çalışıyor bendede var bi türlü nete baglanamadım -
bende de var ayni cihaz teknik servisi aradim belli bi modem markasi vermediler sadece modemi alirken denemeniz gerekiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Full hd film izlerken kasma oluyor mu cihazlarınızda acaba? -
vınn cinsi aletlerle bağlananlar için ayarlar burada.
TURKCELL
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Erişim Noktası Düzenleme ekranına "Turkcell" giriniz.
APN bölümüne "MGB" yazınız.
MCC bölümüne "286" yazınız.
MNC bölümüne "01" yazınız.
APN Türü bölümüne "Default,Supl" yazınız.
Menü tuşuna basarak kaydediniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AVEA
Erişim Noktası Düzenleme ekranında e üstte Ad bülümüne "Avea" yazınız.
APN bölümüne Avea JET için "internet" yazınız.
MNC bölümüne "03" yazınız.
VODAFONE
Erişim Noktası Düzenleme ekranında e üstte Ad bülümüne "Vodafone TR" yazınız.
APN bölümüne Vodafone modem için "internet" yazınız.
MNC bölümüne "02" yazınız.
-
Hort yapalım. Bu cihazla 3g modem çalıştırabilen varsa hangi model modemle nasıl yaptığını yazarsa sevinirim.
E177 ile apn dahi kaydedilmiyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- return item from customs (inb) ne demek
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- yurtdışından tablet getirmek
- oneplus pad pro
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- honor pad x8a
- sms yönlendirme
- en iyi tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X