Şimdi Ara

Codegen Qbix M71 icin 3g modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tabletim icin 3g modem almak istiyorum, hangi marka ve modeli destekledigini bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben m71w1 aldım. ve 2. günümtürk
    m71b1 almak için gitmiştim nt mağazasına. katalogta öyle görmüştüm. fark yok dediler. her neyse..e
    türkcell vınnım vardı . onu aktif ettirip kullanmaya başladım.
    hızı iyi. bence yeterli .

benim merak ettiğim konu var.
    cihazı satan mağazaların tanıtımlarında facebook ile görüntülü konuşma resimleri var. ancak android marketten facebook sohbet ile ilgili uygulamayı indirmek istediğimde , cihazımın bunu destetlemediğini söyledi. sohbet menüsü dahi çıkmiyor. skype dede olmuyor msndede olmuyor görüntülü konuşma:S
    oyunlar falan çok iyi oynanıyor. sıkıntı yok. facede gezebiliyorsun.
  • ayrıca tablet ile (android 4.0 benimki) görüntülü konuşma yapmak için n, skype, msn gibi uygulamalarla sonuca gidememiştim. ancak tango diye bir uygulama ile sorunu çözdüm. evde pcye de kurdum , tabletimede.
    şimdi vınn ım aracılığı ile işyerinde tabletim ile evde eşiim ve kızım ile görüntülü konuşabiliyorum.
  • arkadaşım bendede m71 var çok memnunum yanlız şarj süresi söylendiği gibi 8 saat deil eğer çok fazla kullanırsan 5 saat gidiyo bence iyi ve görüntülü konuşmada var ben çok konuştum
  • arkadaşlar vınn nasıl çalışıyor bu tabletten bendede var otg kablosu ile bagladım fakat int baglanamıyorum kendi sitesinde yazanlarıda yaptım olmadı yardımcı olursanız sevinirim
  • merhaba bu cihaz vınn la nasıl çalışıyor bendede var bi türlü nete baglanamadım
  • bende de var ayni cihaz teknik servisi aradim belli bi modem markasi vermediler sadece modemi alirken denemeniz gerekiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full hd film izlerken kasma oluyor mu cihazlarınızda acaba?
  • vınn cinsi aletlerle bağlananlar için ayarlar burada.

TURKCELL
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Erişim Noktası Düzenleme ekranına "Turkcell" giriniz.
    APN bölümüne "MGB" yazınız.
    MCC bölümüne "286" yazınız.
    MNC bölümüne "01" yazınız.
    APN Türü bölümüne "Default,Supl" yazınız.

Menü tuşuna basarak kaydediniz.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    AVEA
    Erişim Noktası Düzenleme ekranında e üstte Ad bülümüne "Avea" yazınız.
    APN bölümüne Avea JET için "internet" yazınız.
    MNC bölümüne "03" yazınız.

VODAFONE
    Erişim Noktası Düzenleme ekranında e üstte Ad bülümüne "Vodafone TR" yazınız.
    APN bölümüne Vodafone modem için "internet" yazınız.
    MNC bölümüne "02" yazınız.

• Hort yapalım. Bu cihazla 3g modem çalıştırabilen varsa hangi model modemle nasıl yaptığını yazarsa sevinirim.

E177 ile apn dahi kaydedilmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.