Benimki budur... Herkes paylaşırsa güzel bir konu olur diye düşünüyorum.
İlk resimde 47 killstreak var, ikincide 45.
quote:
Orijinalden alıntı: RaMpAgE
İlk resimde 47 killstreak var, ikincide 45.
Onu bende anlamadım vallahi Streak acaba 35,40,45 diye mi gidiyor ki :S
ben 30'a 2 bitirdim, daha iyisi olmadı. bir de 12'ye 0 var
ciddi bir oyunu ölmeden bitirmek baya zor bir iş. nuke atanları da tebrik etmek lazım...
Salak gibi ilk lvlde nuke açtım 25 kill yapamadım
Ya mp ye giremiyorum ne yapmam lazım?Bilen birisi pm den anlatabilirmi yada burdan?
quote:
Orijinalden alıntı: Impavide
Ya mp ye giremiyorum ne yapmam lazım?Bilen birisi pm den anlatabilirmi yada burdan?
orjinal oyun lazım
quote:
bu soru burdamı sorulur. konunun başlığına bak önce. bu soruyu ana konuya yaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Lifetaker
quote:
bu soru burdamı sorulur. konunun başlığına bak önce. bu soruyu ana konuya yaz.
Bununla ilgili konu açtım gene takan olmadı.Bende online oynayabilenlerin genellikle girdiği bir konuya mesaj atma gereği duydum ne var bunda?Eğer çok rahatsız olduysan şikayet et.
@TTheRecruiTT
Hacı bunu nası yaptın bravo bi video koysan da bizde kendimize ders çıkarsak
quote:
Orijinalden alıntı: hellteam
@TTheRecruiTT
Hacı bunu nası yaptın bravo bi video koysan da bizde kendimize ders çıkarsak
Şans eseri oldu video almadım. Kill Streak'lerim ; Care Pack , Emergency , Chopper Gunner.
Emergency güzel işliyor mu? Ben de onu koymayı düşünüyorum araya. İçinden nuke filan çıkar mı?
ya arkadaşlar konuyla alakasız olucak ama call of u nasıl multi oynuyorsunuz bi yere üye felan mı olmak lazım .
12 bin küsür öldürmeye 6 bin küsür ölüm hile yoksa bravo demek lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: ekrem_53
ya arkadaşlar konuyla alakasız olucak ama call of u nasıl multi oynuyorsunuz bi yere üye felan mı olmak lazım .
Orjinal oyunda Multiplayer diyorsun giriyor wallahi, çok bir problemi yok..
@masterm1nd: Emergency ve normal Care'den düşen bütün paketlerden nük çıkma ihtimali (çok düşük) olarak var. Emergency'de daha çok kutu daha çok şans tabi (Loto reklamı gibi oldu ).
Bana en fazla AC-130 çıktı kutudan gerçi henüz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme