Şimdi Ara

COĞRAFYA-TÜRKÇE-EDEBİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce bu 3 öğretmenlıkten hangısı daha avantajlı..Karar vermekte zorlanıyorm..Kpss,okuma,iş imkanı fln 3 unu karsılastırsak hangısı ön plana cıkar..Sıralamam 3 binlerde,3 ü nün de gelme şansı var..Sızce hangısıne gıtmelıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashers -- 23 Temmuz 2011; 2:27:41 >

• edebiyat kpss sınavında puan ortalaması daha düşük hemde türkçeye oranla tüm ortaöğretimde çalışabiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagoizm

edebiyat kpss sınavında puan ortalaması daha düşük hemde türkçeye oranla tüm ortaöğretimde çalışabiliyosun

türkçe ve edebiyat öğr. farkı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagoizm

edebiyat kpss sınavında puan ortalaması daha düşük hemde türkçeye oranla tüm ortaöğretimde çalışabiliyosun

kardeşim öyle demıssın de,dün bir öğretmen kpss puanlarını paylaştı..en dusuk cog ogrt atama puanı cıktı..yoksa ogretmen mı yanlıs bılıyordu.
  • arkadaşlar bu soruya bir de tarih öğretmenliğini eklesek. o cephede durumlar nasıl. işsiz kalırsın sözünü çok duyuyorum abartılıyor mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraks2000

arkadaşlar bnce şuna bir göz atın.
    http://www.eokul-meb.com/aralik-2010-sozlesmeli-ogretmen-atama-taban-puanlari-ve-kontenjanlari/

Dosyalarını ındırıyoru ama acamıyorum..lısteden uygn program sectım ve bırcogunda denedım acılmadı..sen hangı bolume gıtmeyı dusunuyorsun..Benım aklımda coğ ogrt vardı ama şimdi edebiyatı da düşünür oldum,kaldım arada....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT COĞRAFYA :(
    3 yıl önce açıldı
    KPSS Türkçe
    4 yıl önce açıldı
    matematik ve türkçe
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuukarı.....
  • dostm indirmene gerek yok. aşşağılara doğru öğretmenlklern kaç taban puanla kapattıkları yazıo. kaç kişi başvurup kaç kişi alınmış onlar yazıo.
    bn edebiyat veya coğrafya öğretmenliği çok istiyodm ama ikisinede puanm yetmio. 8927 sıralamayla türkçe öğr. olcak heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost highway

arkadaşlar bu soruya bir de tarih öğretmenliğini eklesek. o cephede durumlar nasıl. işsiz kalırsın sözünü çok duyuyorum abartılıyor mu sizce?

abartılmıyor bence
  • atamalarda gördüğüm kadarıyla sosyal bilgiler öğretmenlliği tarih'e göre daha avantajlı.

keşke bu bölümlerde okuyan veya mezun arkadaşlar yorum yapsalar çok faydalı olurdu..
  • quote:

dostm indirmene gerek yok. aşşağılara doğru öğretmenlklern kaç taban puanla kapattıkları yazıo. kaç kişi başvurup kaç kişi alınmış onlar yazıo.
    bn edebiyat veya coğrafya öğretmenliği çok istiyodm ama ikisinede puanm yetmio. 8927 sıralamayla türkçe öğr. olcak heralde..

senın dıyelım cog ogrt ve edebıyat ogrt gelıyor,sen ne yapardın benım yerımde olsan..ben edebıyat ogrt dusunuyorum,sence hangısı daha ıyı..hangısıne gıderdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashers

quote:

dostm indirmene gerek yok. aşşağılara doğru öğretmenlklern kaç taban puanla kapattıkları yazıo. kaç kişi başvurup kaç kişi alınmış onlar yazıo.

senın dıyelım cog ogrt ve edebıyat ogrt gelıyor,sen ne yapardın benım yerımde olsan..ben edebıyat ogrt dusunuyorum,sence hangısı daha ıyı..hangısıne gıderdın

valla kardeş ikisi arasında kalsam bnde çok zorlanırdım.. çünkü bn türkçe-edebiyat-coğ üçünden birinin öğretmenliğini istiyodm ve türkçe olduğu için başka bişey düşünemiyoru. şu anda coğ ve edebyatn atamalrı türkçeden iyi olduğu için puanları biraz daha önde. ama 4 sene sonra bi bakarsın türkçe öğr. kolay atanır olmuş. çok karşık işler bunlar. bence sen kendine sor bn hangisini okusam mutlu olurum diye. ?

• sevgili gençelr bugün üye oldum tercih zaamnı sizlere yarım etmek istiyorum iki kelam edeyim şimdi fen-edebiyat fakültesi ve eğitim fakültelerin bir birne karıştırmayın. fefden mezun olursanız öğretmen olamıyorsunuz öğretmen olmak için eğitim fakülteine gideceksiniz. fefe giderseniz formasyon almaznız gerekli bugün verirler yarı ne olacağı belli olmaz ben edebiyat öğretmeiyim türk dili ve edebyatı öğretmnliği yılda 490 kişi mezun verir hepsi mezun olursa ama fef türk dili ve edebiyatı 7 bin lkişi yılda 2200 kişi atanır edebiyatta aslında alım güzel ama fefliler olduğu için puan artıyor ihtiyaç da çok ha yazıca derseniz bence yazmayın gidin okul öncesi zihinsel bitirin para kırarsınız hiç beklemzsiniz tarihe hiç bulaşmayın türkçeyi çöpe atın çünkü artık onlar doydu tarihten 20 bin türkçeden 17 bin rdebiytta 15 bin kişi atama bekliyor blginize bir arkdaşım coğrafy demiş evet atanma puanu düşülk ama coğrafyadan alım da düşük siz siz olun çok iyi düşünün pişman olursunuz burdan meun oln abilerinze ablalarınza danışın neler eçkiyorlar iş blmak için kmse sizi kandırmasın şu an en avantajlı yerler sözlde okul öncesi zihinsel öğretmelikler gerisi hikaye...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.