Şimdi Ara

Coğrafya ve Dil Bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hedefim yüksek şu sıralar 32 8 tr 32 8 sos yapıyorum. Genelde yanlışlarım dil bilgisi ve coğrafyadan çıkıyor. Hedefim 37-3 tr 36-4 sos en az ancak dil bilgim ve coğrafyam baya kötü. Bu kalan kısa zamanda istediğim hedefe ulaşmanın yolları neler olabilir?

Ayrıca dil bilgisi için önerebileceğiniz bir kanal var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Coğrafya biraz yatkınlık işi ve sevmek lazım ilgi alanındaysa yaparsın zaten harita bilgin çok iyi olmalı nerde hangi iklim hangi toprak hangi bitki türü bu tarz şeyleri bilmen gerekli yorumlayabilmen için

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSlashh

Coğrafya biraz yatkınlık işi ve sevmek lazım ilgi alanındaysa yaparsın zaten harita bilgin çok iyi olmalı nerde hangi iklim hangi toprak hangi bitki türü bu tarz şeyleri bilmen gerekli yorumlayabilmen için

Coğrafyada genel kültürüm iyi ama dediklerini bilmiyorum işte o yüzden başladım çalışmaya şimdi ben de. Lcdegitim diye bir yerden videoları izliyorum ygs ye doğru tamamlanır ancak ama dil bilgisi daha sıkıntılı.

• https://forum.donanimhaber.com/karma-dil-bilgisi-soru-bankasi--124013550#124014038
    benim de dil bilgisi berbat konu actım inşallah faydalaı cevaplar gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametc6464

https://forum.donanimhaber.com/karma-dil-bilgisi-soru-bankasi--124013550#124014038
    benim de dil bilgisi berbat konu actım inşallah faydalaı cevaplar gelir

Umarım dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.