Şimdi Ara

Çoğu siteye giremiyorum. [DETAYLI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben dün yeni bir modem aldım (Inca IM-300NX)

Kurulumu falan hallettim şuan internete bağlı gözüküyorum.

Telefondan ya da laptopdan wireless ile interenete girerken hiçbir sıkıntı yok.

Ama kablolu olarak masaüstü pc den internete girdiğimde google, youtube, facebook, gibi çğu site açılmıyor.

Ama bazı siteler açılıyor. DH, bing vs.

İnternet hızım da yavaş değil. Keza indirme hızı da öyle.

Sorun ne olabilir acaba?

• Laptopunda: denetim masası-ağ ve paylaşım merkezi-yerel ağ bağlantısı-özellikler-tcp/ipv4 özellikler-dns sunucu adresini otomatik al ya da diğer seçenek nasıl ayarlanmışsa,masaüstüne de aynı ayarları uygula.
    Bu şekilde çözülmezse ağ bağdaştıcının sürücüsünü güncelle veya tekrar yükle.
  • halilfatma H kullanıcısına yanıt
    Yaptım ama olmadı.

Çok tuhaf bir sorun bazen giriyor sitelere bazen girmiyor 1 saat giriyor 1 saat girmiyor şeklinde bir sorun.

Girmediği siteler hep aynı google, youtube, facebook

Ama DH gibi sitelere sürekli giriyor.

Yardım

• Masaüstünden kabloyla bağlanamıyorum diyorsunuz,laptopu kabloyla bağlayın ve aynı sorun devam ediyormu kontrol edin.Eğer sorun devam ediyorsa; modem yazılımını güncelleyin.Düzelmezse modeminizin değişimi veya onarımı için aldığınız yere başvurun.Ama şahsi görüşüm; masaüstünde sıkıntı var...
    Denedim laptopta sıkıntı çıkmadı.
  • Büyük ihtimal masaüstüne virüs bulaşmış.Geçenlerde benim pc'de de benzer sıkıntı vardı.Bir gazetenin sitesine bir köşe yazısı okumak için girdim ve sonrasında flash player gerektiren sitelerde(youtube gibi) sıkıntı başladı.
    Lisanslı kasp. pure kullanmama rağmen bulaşmış ve düzeltemedim de.Nihayetinde format atmak zorunda kaldım.Bence temiz bir kurulum yapmalısın.
  • Malwarebytes ile bir derin tarama yap bakalım rootkit bulaşmış olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum. Hiç bir yerde videolar (bazen açılıyor)açılmıyor. Virüs olma ihtimali düşük gibi geliyor.
    Format attım hala aynı. Ethernet kablosunu çıkartıp takınca sitelere girebiliyor. Sorun nerde acaba?

Evet şimdi yine denedim ethernet kablosunu çıkartıp takınca giriyor. Nasıl düzeltirim bu sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2403BB45F -- 18 Haziran 2013; 14:05:37 >
  • Kabloda sıkıntı olabilir ya da ethernet girişinde.Girişlere tam oturduğundan emin olduktan sonra,sağlam olduğunu bildiğin bir kabloyla dene.Her şeye rağmen düzelmiyorsa,modemi fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar kur.Aklıma başka birşey gelmiyor maalesef.
    Tamam her şey için teşekkürler.
  • Bu can sıkıcı durumun düzelmesi ümidiyle...hoşçakalın.
    Sorunu çözdüm nihayet. Benim kullandığım işletim sistemi casper notebook'um ile gelen Windows 7 idi. Benim masaüstüne de onu kuruvermiştim.
    Sonra Windows 8 kurdum ve düzeldi.

Çok uğraştırdı yaa :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.