(1 Temmuz 03.00 itibari ile başlıyoruz) 🎯KYC YAPMADAN ÖNCE TELEGRAM DAN BANA ULAŞIN AKSİ TAKTİR DE MAĞDUR OLABİLİRSİNİZ.🎯 01.07.2022 TARİHİ İTİBARİYLE ÖDÜL HAVUZU TEKRAR AKTİF OLACAK ŞİMDİDEN KYC YAPIP , SON GÜN SORUN YAŞAMAMAK İÇİN ERKEN KAYIT OLMAKTA FAYDA VAR. 1 TEMMUZ GECESİ GÖRÜŞMEK ÜZERE TEKRAR 🎯 Yatırım işlemini benim karşılamamı isteyen arkadaşlar KAYIT OLMADAN ÖNCE benimle ,TELEGRAM veya WHATSAPP yoluyla veya buradan benimle iletişime geçsinler lütfen.🎯 Whatsapp: https://api.whatsapp.com/message/TMHZHMFOJJWZB1?autoload=1&app_absent=0 Referans linkim: coinlist.co/clt?referral_code=QMWJPQ (Tarayıcıdan açıldığı zaman adresin sonun da QMWJPQ yazdığından emin olunuz. ) Not: Refsiz ödül alamıyorsunuz 10$+5$ hak kazanabilmek için yapmanız gerekenler: 🎯Ref linki ile üye ol + KYC yap + 103 $ Algo yatır (en düşük fee) 🎯+103$ lık Algorandı 1 kere AL-SAT yap 🎯Benim referansım ile üye ol 10$ sana 10$ bana veriyor...Bende size 5$ veriyorum 🎯 Toplamda 15 $ kazanmış oluyorsunuz. 🚨Önemli :KYC yaparken resimlerin net olmasına dikkat edin normal de KYC süres 3-5Dk sürmektedir aksi halde uzun saatler sürebilir. TRADE İŞLEMİNE ÖRNEK RESİM: Takıldığınız herhangi bir yer olursa TELEGRAM dan bana ulaşabilirsiniz. ÖDÜLÜNÜZ YATTIKTAN SONRA TELEGRAM VEYA Whasapp dan iletişime geçin sizlere 5$ gönderimi sağlayayım arkadaşlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNOVA -- 19 Haziran 2022; 18:40:40 > |
🔥COİNLİST Yatırımlarınızı Karşılıyorum - 16$ Ödül 🎯SERİ İŞLEM🎯- Yatırımı Kendin Yap 21$ Ödül
-
-
-
Etkinlik yaklaşıyor
-
ÖDEMELER YAPILMAKTADIR
TERCİH İÇİN TEŞEKKÜRLER
-
ÖDEMELER DEVAM EDİYOR
-HAVUZ HALA AKTİF
-
NİSAN AYI HAVUZU YENİLENDİ
KONU GÜNCEL
-
ARKADAŞLAR ŞUAN HAVUZ BİTTİ
BU GECE SAAT 03:00 de TEKRAR YENİLENECEK
YAPMAK İSTEYEN OLURSA TELEGRAMDAN BANA ULAŞSIN BİLGİ ALSIN LÜTFEN
-
NİSAN AYI HAVUZU YENİLENDİ
KATILANLAR ÇOK RAHAT ÖDÜL ALABİLİR
-
TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR ETKİNLİK ÖDÜL HAVUZU 41.720
-
Havuz 20.000 civarı rahatlıkla katılıp ödül alabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
coinlist kyc yaparken problem var onaylanmıyor. neden
-
telegram ile benimle iletişime geçer misiniz
etkinlik hala devam ediyor
10$ btc
6$ quiz
1 MAYIS GECESİ ÖDÜL HAVUZU YENİLENECEK 50.000$ + 6$ QUİZ ÖDÜLÜ
YATIRIM KARŞILIYORUM TELEGRAMDAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ VEYA GRUBA KATILARAK BİLGİ ALABİLİRSİNİZ
-
1 MAYIS GECESİ ÖDÜL HAVUZU YENİLENECEK 50.000$ + 6$ QUİZ ÖDÜLÜ
YATIRIM KARŞILIYORUM TELEGRAMDAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ
-
1 MAYIS GECESİ ÖDÜL HAVUZU YENİLENECEK 50.000$ +
10$+6$ QUİZ ÖDÜLÜ
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- freecash güvenilir mi
- cexp token
- cexp token fiyat
- tıklayarak para kazanma
- paribu 500 tl çekme
- binance para çekme
- usdt nedir
- ath yapmak ne demek
- binance güvenilir mi
- spk onaylı kripto borsaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X