Şimdi Ara

Çok Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Clashcılar.Bu köyü üçlemem lazım taktik verirmisiniz.Birliklerimde bunlar
     Çok Acil Çok Acil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gamer6629 G kullanıcısına yanıt
    gohog ile saldır yani golem-hogrider(domuz binici) 30tane domuz binici 1golem 6 duvar yıkıcı birkaç okçu ve dalkavuk gerisi büyücü bas klan kalene golem yada full binici al büyülerin 1 atlatma gerisi şifa olsun 2 zehir kullan. hava patlatıcı ve kışla var dipdibe o kısımdan gir kara iksir sondasının duvarını duvar yıkıcı ile aç golem kral kraliçe büyücüleri sal klan kalesinin dibindeki hava savunmasına tam ortalayacak şekilde atlatma at klan kalesinden çıkacak olan askere zehir at düşman kraliçe ölünce tüm domuzları en aşağı köşeden yay gibi sal şifaları akıllıca atman lazım okçu ve dalkavukları en son süre yetmeme ihtimali için köşelere bırak 2. zehri domuzlara tacizde bulunan iskelet tuzaklarından çıkan iskeletlere at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45cagdas45 -- 10 Mart 2016; 23:32:17 >
  • Up savaş başlayacak acil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Domuz binici ile üçlemeyi deneyebilirsin. Domuz binici ile saldırı yapacaksan en önemli nokta düşman kraliçeyi ve klan kalesini öldürmektir. Kraliçe veya klan kalesini öldürmezseniz biniciler köyün etrafını dolanırken bu birimler tarafından telef olacaklardır. Şahsen kullandığım taktiği anlatayım;

10 büyücü 5 duvar kırıcı 28 domuz binici 1 golem 1 zehir basıp kaleme golem ve zehir alıyorum. Önce klan kesini çıkarıp zehir ile öldürüyorum ve kraliçeye yakın bir noktadan domuz biniciler hariç büyü kullanmadan birimlerimi bırakıyorum. Kraliçe öldükten sonra domuz biniciler golemlerin etrafında köyde C harfi çizerek dolaşacak şekilde uygun noktadan salıp şifa ile destekliyorum.

Burada önemli nokta klan kalesinde ne olduğu. Eğer lav tazı var ise 3 deprem basıp 1 depremde kaleye alıp üstüne 4 şifa ile saldırabilirsiniz. Eğer kalede ejder, büyücü vs. yüksek zarar verebilen birimler varsa 1 zehir + 1 zehirde kaleye alarak zıplama büyüsü + 4 şifa basabilirsiniz.

Eğer lav tazı haricinde birşey olduğunu düşünürseniz kaleyi 1 binici yardımıyla çıkarıp zehirler ile öldürün. Daha sonrasında sağ taraftaki kara iksir sondasının orasından 2 golem, büyücü, kral, kraliçe ve duvar kırıcı yardımıyla dalıp zıplama veya deprem büyülerini hava savunmasının çevresindeki suru kapsayacak şekilde atıp kraliçeyi öldürün. Kraliçe öldükten sonra alt taraftaki okçu kulesinden binicileri salın. Gördüğüm kadarıyla köyün içerisinden çift büyük bomba çıkma ihtimali yok TH10 olmanız sebebiyle ben 28 binici basabiliyorken siz 32 tane basıp üstüne 4 şifa + 1 zıplama veya 3 deprem basarak köyü rahat alırsınız.

Ama dediğim gibi kraliçeyi öldürmeden binici saldırısı yapmaya kalkmayın, biz klancak öyle binici saldırısı yapanlara gülüyoruz.

Binici saldırısı haricinde askerlerinizin yüksek seviye olması sebebiyle yapacağınız güzel bir gowipe saldırısı ile rahat 3 yıldız alırsınız. Ama güzel bir gowipe saldırısı güzel bir binici golem saldırısından daha zordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 11 Mart 2016; 17:26:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.