Şimdi Ara

ÇOK ACİL !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

Allahım yaaa tm=trade mark=ticari marka yani adamlar aynı ismi başkaları kullanmasın diye tm almışlar.bu bile bluetooht sözcüğünü kullanmama sebebi sayılabilir.yani bir ürün imal ettikten sonra üzerine bluetooht yazmak için adamlara telif ödemek zorundasın ama mavi diş yada başka birşey dersen bütün para sana kalır

Al işte sende kabul ediyorsun.Bir icadın,cihazın adı.Telif hakkıda alınmış özel bir isim.
    Mavidiş diye bir ürün var mıda sen Teknosa'da mavi diş istemişsin.

Hocam adamın bir mesajındaki diğer mesajındaki ile örtüşmüyorki. O da ne dediğin farkında değilki zaten.
    Takmış işte özel isimlere, cins isimlere, bir şeylere; devamlı güzel Türkçemiz ayağı çekiyor, 3 yıllık kullanıcıyım diyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

Allahım yaaa tm=trade mark=ticari marka yani adamlar aynı ismi başkaları kullanmasın diye tm almışlar.bu bile bluetooht sözcüğünü kullanmama sebebi sayılabilir.yani bir ürün imal ettikten sonra üzerine bluetooht yazmak için adamlara telif ödemek zorundasın ama mavi diş yada başka birşey dersen bütün para sana kalır

Al işte sende kabul ediyorsun.Bir icadın,cihazın adı.Telif hakkıda alınmış özel bir isim.
    Mavidiş diye bir ürün var mıda sen Teknosa'da mavi diş istemişsin.

Hocam adamın bir mesajındaki diğer mesajındaki ile örtüşmüyorki. O da ne dediğin farkında değilki zaten.
    Takmış işte özel isimlere, cins isimlere, bir şeylere; devamlı güzel Türkçemiz ayağı çekiyor, 3 yıllık kullanıcıyım diyor...

Aynen .
    Neyse tartışmıyalım artık.

• evet tartışmayın doğrusu bu ama :
    @dermeister01
    dostum sen nediyon mavidiş falan bluetoothun adı ne ara mavi diş oldu??? Orda burda mavidiş dersen tabi bön bön değil mal mal suratına bakarlar...
  • beyler takılmayın böyle ufak şeylere barışın :) siz bilgili insanlarsız herkes bir bilgi paylaşsa herkes bişeyler öğrenebilir boşverin mavidişi :) öyle değil mi arkadaşlar .
  • peki arkdaşlar ben bir daha adamn yanına gittim sordum. hen b mi yüklicen abi dedim adam ewet dedi peki dediüm yeni kalıcı yazılım cıkınca tekrar gncelleme yaparmısın dedim yaparız dedi ufak bişiler verirsn dedi . para yönnden 10 lira flan dedi. kafama takılan su dio ki psp yi açtığında o loadder mı ne onu çalıştrmam gerekiyormuş. her açtıımda aynı işlemi yapmam gerekçekmiş . dedim yazılım çıkınca o kalkar mı hayır dedi kalıcı yazılımı çıksa bile her açtığında o işlemi yapman gerekior dedi. senin aklını çok karıştrmışlar dedi :s 6.20 versiyonda hen b atılınca psp yi açtıgımda normal açılmcak mı yani ben bişi çalştrmak istemiyorm . nasıl oluyor anlatırmısınız :s
  • Başından beri söylüyoruz, yaptırdığın adam her kimse bir şey bilmiyor. Hatırlıyorsan ilk gittin zamanda kırılmadı demişti,
    sonra tekrar gittin kırıldı dedi, şimdi de kalıcı için sıkıyor... senin aklın karşıtıysa ve hala kafanda sorular varsa, sana söylediğim
    siteye gir; mcpsp 'ye. o forumda yüzlerce psp kullanıcısı var. Onlarla konuş.

Daha önce bunları sana anlatmıştım sanırım, yada başka biride olabilir neyse.
    HEN-B ve üstüne ISO LOADER yükletiyorsun. Kalıcı değildir. PSP'yi kapatıp açınca Patapon oyunu üzerinden yine aynı
    işlemleri yaparak istediğin oyunu oynarsın ISO LOADER ile.
    Kalıcı CFW çıkınca ise bu durum değişecek. Adı üstünde kalıcı! PSP'yi kapatıp açınca aynı şeyleri tekrarlamana gerek kalmayacak.
  • Çizgiler 3K serisinde kronik bir sorun arkadaşım.Bir süre sonra gözün alışıyor ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Çizgiler 3K serisinde kronik bir sorun arkadaşım.Bir süre sonra gözün alışıyor ama..

bana da öyle geliyor.bozuk desen değil sağlam desen değil iğrenç bir durum içime sinmedi... psp 2004 vardı bende önceden cillop gibiydi ekranı askere giderken yeğene vermiştim offff

@ foggystreet

ben sana söylemiştim kardeş biraz bekle diye yoksa 10 ar kağıt 10 ar kağıt geçirecekler anlaşılan bu arada HEN-C duyuruldu ama ne zaman paylaşıma açılacağı belli değil sakalımız yok ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Çizgiler 3K serisinde kronik bir sorun arkadaşım.Bir süre sonra gözün alışıyor ama..

bana da öyle geliyor.bozuk desen değil sağlam desen değil iğrenç bir durum içime sinmedi... psp 2004 vardı bende önceden cillop gibiydi ekranı askere giderken yeğene vermiştim offff

@ foggystreet

ben sana söylemiştim kardeş biraz bekle diye yoksa 10 ar kağıt 10 ar kağıt geçirecekler anlaşılan bu arada HEN-C duyuruldu ama ne zaman paylaşıma açılacağı belli değil sakalımız yok ki

Keşke gördüğün gibi değiştirseydin.

Bu arada arkadaşın gittiği dükkan dandik.Yoksa hiç bir dükkan yapmaz böyle bireşy.

• ya bozukmu değilmi karar veremiyorum ki 3 tamirci bir sony servis çalışanına gösterdim sizce bu bozuk mu diye adamlar bakıyor yok birşey diyorlar ama belirli belirsiz ince yatay çizgiler var resmen adamlarda kabul ediyor evet çizgiler var diyorlar.yani adam gibi bir bozukluk olsa çatır çatır değiştirecem ama insanı muallakta bırakıyor galiba 3000 serilerinin hepsi böyle.
  • Aldığın gün electro world'e iade edecektin, yenisini alacaktın.
  • Selam arkadaşlar banada almanydan hediye geldi bu alet nasıl kırılcak bilmiorum ve şanlıurfada yasıyorum yardımcı olursanız cok mutlu olurum version 3004 6.20 slim midir nedir ondan iste :)
  • aibicim suraya soru sormayın psp 3004 ün anasını aglattık burada :D dedğinz gibi o lavuk birşey bilmyor ona vermicem makineyi.şirinevlerde bi abi var tanıdık ona yatrcam 5 liraya :D kalıcı cıkarsada kalıcı yukler sorun olmaz . ama sayenizde baya birşey öğrendim :))

bu arada beni ekranım gayet güzel düzgün herhangi bir şey yok yani :s elektro world de bişey almayın ya o magaza açılısında izdiham yasanan magaza :D bazı malları bozuk olablıyor bide düzgün davranmıolar atıyolar filan. hen C de ne özellik var acaba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: foggystreet

aibicim suraya soru sormayın psp 3004 ün anasını aglattık burada :D dedğinz gibi o lavuk birşey bilmyor ona vermicem makineyi.şirinevlerde bi abi var tanıdık ona yatrcam 5 liraya :D kalıcı cıkarsada kalıcı yukler sorun olmaz . ama sayenizde baya birşey öğrendim :))

bu arada beni ekranım gayet güzel düzgün herhangi bir şey yok yani :s elektro world de bişey almayın ya o magaza açılısında izdiham yasanan magaza :D bazı malları bozuk olablıyor bide düzgün davranmıolar atıyolar filan. hen C de ne özellik var acaba :D

HEN-C diye bir şey yok ortada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: foggystreet

aibicim suraya soru sormayın psp 3004 ün anasını aglattık burada :D dedğinz gibi o lavuk birşey bilmyor ona vermicem makineyi.şirinevlerde bi abi var tanıdık ona yatrcam 5 liraya :D kalıcı cıkarsada kalıcı yukler sorun olmaz . ama sayenizde baya birşey öğrendim :))

HEN-C diye bir şey yok ortada...

bi arkdas bi kaç mesaj öncesinde hen c cıktı dedi ama piyasaya daha cıkmadı dedi . ondan sordum yani :)

• psp 1004 250 tl yanında 300 adet oyun kırılmış versiyondur 8 gb ve 2 gb hafıza kartı hediye ayrıca orjinal kulaklıkta hediye ve silikon kılıf versiyon 5.50 gen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.