Şimdi Ara

ÇOK ACİL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugun electroworld den psp 3004 aldım versiyon 6.20 kırıldımı kırılmadımı bilmiyorum gerçi konumuz o değil benim aklımda şöyle bir kuruntu var sanki ekranda bir sürü yatay çizgi görüyorum çözünürlüğüde düşük gibi bir tane arkadaşımın yanına geldim onda psp 2004 var.çözünürlük olarak pek fark yok sanki onunki daha parlak gibi ama onda öyle yatay çizgiler yok bende belirli belirsiz yatay çizgiler var özellikle cihazı hareket ettirdiğimizde yatay çizgiler belirli hale geliyor.sizce bozuk olabilirmi ? yarın değiştirmeye gitsemmi ?

• ben de biraz once aldım. 3004 pb. benim ekran görüntüsü de öyle.
  • Madem öyle gözüküyor,götürün arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchdoctor

ben de biraz once aldım. 3004 pb. benim ekran görüntüsü de öyle.

electroworld den mi aldın ?
  • darty'den aldım.

quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Madem öyle gözüküyor,götürün arkadaşlar

ilk defa kullandığımdan, standart mı değil mi anlayamadım :)

(edit: alıntı+cevap)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adabeyi -- 27 Aralık 2010; 0:26:36 >
  • bende 2 gün oldu istanbl form saturnden aldım kampanya vardı 3004 slim. 6.20 versiyonunu aldım. ekranla ilgili sorun yok yanı suan tek srunum versiyonunn kırılmams olması o kötü.bi oyuna kaç para vermemz lazm :D 3 oyun zaten 1 psp yapıyor kırılması lazım . şimdi hedefim sağlam bi kart alıp video müzik resm net olarak kullanmak . oynda 2.el olrak ayarlayablırım belki . versiyonunn kırılmasıyla ilgili bilgi sahibi olan varsa yazsın ltfen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: foggystreet

bende 2 gün oldu istanbl form saturnden aldım kampanya vardı 3004 slim. 6.20 versiyonunu aldım. ekranla ilgili sorun yok yanı suan tek srunum versiyonunn kırılmams olması o kötü.bi oyuna kaç para vermemz lazm :D 3 oyun zaten 1 psp yapıyor kırılması lazım . şimdi hedefim sağlam bi kart alıp video müzik resm net olarak kullanmak . oynda 2.el olrak ayarlayablırım belki . versiyonunn kırılmasıyla ilgili bilgi sahibi olan varsa yazsın ltfen ...

hocam kırıldı 6.20 24 Aralık'ta gözün aydın! Merak etme, biraz PSP bölümünde araştırırsan 10 tane konu açıldı kırıldı diye.
    8GB'lık bir kart işini görür. 10TL'ye Tasco yüklüyor HEN ve ISO Loader istediğin oyunu oynarsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca 6.31 ve 6.35 bile kırıldı.benim aklımda ki yatay çizgiler hala aklımı kurcalıyor.3 tamirci bir sony servisine gösterdim yatay çizgilerin varlığını kabul ediyorlar ama bozuk değil diyorlar bende ortada kaldım
  • kardeş emin misin ya valla çok fena sevinirim :) saturnde çalşana sordum kırılmadı dior. bu ay sonunu bekle dedi . hafıza kartını alıcam kesin de şu kırılma olayında ciddiysen süper ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

ayrıca 6.31 ve 6.35 bile kırıldı.benim aklımda ki yatay çizgiler hala aklımı kurcalıyor.3 tamirci bir sony servisine gösterdim yatay çizgilerin varlığını kabul ediyorlar ama bozuk değil diyorlar bende ortada kaldım

senle aynı psp iyi kullanıyoruz zannedersem . sennki kırıldımı kardes sen hafza kartına atıp oynayabiliyrmusun oyun .
  • quote:

kardeş emin misin ya valla çok fena sevinirim :) saturnde çalşana sordum kırılmadı dior. bu ay sonunu bekle dedi . hafıza kartını alıcam kesin de şu kırılma olayında ciddiysen süper ya

valla kardeş benimki 6.20 ama daha kırdırmadım yazılımın biraz daha gelişmesini bekliyorum ve psp nin ekranıyla ilgisi soru işaretleri var aklımda garanti olayına şimdilik bir zeval gelmesin istiyorum ayrıca 6.31 ve 6.355 konusunda eminim sendende müjdemi isterim yani bence sende biraz gelişmesini bekle al bakalım merakını giderhttp://www.pspvadisi.com/psp-3000/

• quote:

quote:

kardeş emin misin ya valla çok fena sevinirim :) saturnde çalşana sordum kırılmadı dior. bu ay sonunu bekle dedi . hafıza kartını alıcam kesin de şu kırılma olayında ciddiysen süper ya

valla kardeş benimki 6.20 ama daha kırdırmadım yazılımın biraz daha gelişmesini bekliyorum ve psp nin ekranıyla ilgisi soru işaretleri var aklımda garanti olayına şimdilik bir zeval gelmesin istiyorum ayrıca 6.31 ve 6.355 konusunda eminim sendende müjdemi isterim yani bence sende biraz gelişmesini bekle al bakalım merakını giderhttp://www.pspvadisi.com/psp-3000/

daha nasıl gelişeblr bnm daha yeni 3 gün oldu kırmızı 3004 model aldım . adam dedi daha kırılmadı ama ben yaparım sana diye . bn bu ayın sonna kadar bekliyim o zaman . duruma göre götürürüm adama halleder. saturndeki adam :)

• quote:

quote:

quote:

daha nasıl gelişeblr bnm daha yeni 3 gün oldu kırmızı 3004 model aldım . adam dedi daha kırılmadı ama ben yaparım sana diye . bn bu ayın sonna kadar bekliyim o zaman . duruma göre götürürüm adama halleder. saturndeki adam :)

Nasıl emin miyim internet yıkılıyor... Şaka bir yana; evet gerçekten kırıldı. Şimdilik geçici olarak HEN ve ISO LOADER var. Yani yanlış bir şey yaparsan merak etme çünkü brick olmaz. Yakın zamanda yazılımsal olarak kalıcı olarak CFW gelecek. Gözün aydın.

O kırılmadı diyen adam her kimse kaç uzaklaş o adamdan. Demek ki takip etmiyor psp haberlerini. Istanbul'daysan eğer psp'ni
    götürebileceğin birçok yer var. Güvenilir ve işini bilen bir yere git derim. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 6 Ocak 2011; 12:05:07 >

• quote:

ayrıca 6.31 ve 6.35 bile kırıldı.benim aklımda ki yatay çizgiler hala aklımı kurcalıyor.3 tamirci bir sony servisine gösterdim yatay çizgilerin varlığını kabul ediyorlar ama bozuk değil diyorlar bende ortada kaldım

O çizgileri gördüğün gibi gidip geri vericektin,yenisini alıcaktın.Şimdi kalır o başına uğraşırsın 7 gün geçti sanırsam.
  • ewt psp 6.20 kırılmış . bn bi yer ayarladım versiyon 6.10 du 6.20 ye yükseltip kırıcakms . inş adam gibi yaparlar :D yinede sağoln aydnlattıgınz için.
  • quote:

ewt psp 6.20 kırılmış . bn bi yer ayarladım versiyon 6.10 du 6.20 ye yükseltip kırıcakms . inş adam gibi yaparlar :D yinede sağoln aydnlattıgınz için.

arkadasım acele etme en az şubata kadar bekle ben daha yükletmedim bekliyorum karşılığınıda alıyorum.ilk kırıldığında hen-a yüklenecekti şimdi hen-b çıktı saçmalıkları giderildi ve downgrade özelliği kazandı muhtemelen bir süre sonra kalıcı cfw çıkar işte o zaman gidip yükletebilirsin
  • quote:

quote:

ewt psp 6.20 kırılmış . bn bi yer ayarladım versiyon 6.10 du 6.20 ye yükseltip kırıcakms . inş adam gibi yaparlar :D yinede sağoln aydnlattıgınz için.

arkadasım acele etme en az şubata kadar bekle ben daha yükletmedim bekliyorum karşılığınıda alıyorum.ilk kırıldığında hen-a yüklenecekti şimdi hen-b çıktı saçmalıkları giderildi ve downgrade özelliği kazandı muhtemelen bir süre sonra kalıcı cfw çıkar işte o zaman gidip yükletebilirsin

Yüklemesinde bir sakınca yok.
    Senin aldığın karşılığı merak ettim ! Oyun oynamadan beklemek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

quote:

Yüklemesinde bir sakınca yok.
    Senin aldığın karşılığı merak ettim ! Oyun oynamadan beklemek mi ?

The maXz! gibi ben de merak ediyorum ne tür bir karşılık aldığını bekleyerek ve yapmarak.
    HEN ve ISO LOADER yüklemesine tam anlamıyla kırılma bile denemez çünkü CFW gibi kalıcı olmadığı için cihazın Brick olup ölme
    durumu yok. Tamamiyle çok güvenli. CFW'den tek farkı PSPyi kapatıp açınca aynı iki-üç işlemi yapman.
    İlk önce HEN-A çıktı şimdi de HEN-B çünkü adamlar güncelliyorlar, hataları düzeltiyorlar. Alın HEN'i yaptık CFW'ye kadar bekleyin
    demiyorlar ve anında paylaşıyorlar. Etraflıca araştırın arkadaşlar öyle fikir verin.

@foggystreet,
    ayarladığın adama götür yaptsın sana. CFW gelene kadar istediğin oyunu oynar şimdiden karşılığını almaya başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 6 Ocak 2011; 20:18:21 >

• @albatrosshigh @The maXz!

ağzınla söylemişssin işte düzeltiyorlar hataları gideriyorlar diye bide benden cevapmı bekliyorsun adamın psp si tuğla olunca ödeyecekmisiniz parasını ayrıca hen-a da donmaları engellemek için her oyun kapandığında hafıza kartını çıkarıp geri takmak gerekecekti ne hafıza kartı kalıcaktı ne yuva.hen-b çıkınca bundan kurtulundu. asıl siz bilmeden konuşmayın 3 yıllık psp kullanıcısıyım.adam hack işlemini kendi yapacaksa eyvallah istediği versiyona geçsin yenisi çıktığında da günceller gerekirse hen-c sini d sini cfw sini kendi yapar.ama anladığım kadarıyla başkasına yaptıracak ve bu iş 15-20 tl arası yapılan bir iş her hafta güncelleme yapması için 20 tl yi cebinizden verecekseniz ona da eyvallah benim tavsiyem şubata kadar beklemesi yönünde ister beni dinlesin ister sizi
  • quote:

@albatrosshigh @The maXz!

ağzınla söylemişssin işte düzeltiyorlar hataları gideriyorlar diye bide benden cevapmı bekliyorsun adamın psp si tuğla olunca ödeyecekmisiniz parasını ayrıca hen-a da donmaları engellemek için her oyun kapandığında hafıza kartını çıkarıp geri takmak gerekecekti ne hafıza kartı kalıcaktı ne yuva.hen-b çıkınca bundan kurtulundu. asıl siz bilmeden konuşmayın 3 yıllık psp kullanıcısıyım.adam hack işlemini kendi yapacaksa eyvallah istediği versiyona geçsin yenisi çıktığında da günceller gerekirse hen-c sini d sini cfw sini kendi yapar.ama anladığım kadarıyla başkasına yaptıracak ve bu iş 15-20 tl arası yapılan bir iş her hafta güncelleme yapması için 20 tl yi cebinizden verecekseniz ona da eyvallah benim tavsiyem şubata kadar beklemesi yönünde ister beni dinlesin ister sizi

Senin sanırım ciddi olarak Türkçe'yi okuma ve anlama sorunun var.
    Bu da zaten noktasız ve virgülsüz yazı yazmandan belli oluyor...

1.HEN ve ISO LOADER kalıcı değil. Yani cihazı Brick (senin dediğin Tuğla) yapma sorunu yoktur.
    2. PSP'yi kapattığında Hafıza Kartını çıkartmana gerek YOK!
    3. Her hafta güncelleme yapmasına gerek YOK! Oyunları ISO LOADER üzerinden oynadığı için HEN-A yeterli.
    HEN-B'nin yüklenmesi pek önemli değil! Ayrıca yapacak olan adam HEN-B'yi veya çıkacak olan C'yi D'yi de bedava yapar!
    Bu işler böyledir.
    4. Sen Şubat ayına kadar bekle çok biliyorsan. Biz bu arada çatır çatır oynuyoruz.
    5. 3 yıllık PSP kullanıcısın ama maalesef hala çoğu şeyden haberin yok ve insalarıda yanlış bilgilendiriyorsun.
    Bilip bilmeden konuşmamalısın. İlk önce bunu öğrenmelisin!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.