Şimdi Ara

ÇOK ACİL !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tartışmaya girmeyeceğim ben diyeceğimi dedim arkadaş istediğini yapmakta özgür. Ayrıca Türkçeyi çok seviyorsan sende benim gibi tuğla yı kullan yani brick in Türkçe si (((KAPAK)))
  • Bende 5.03 m33 var

Ta v3 anakart oluyor sanırım, PSP Slim 2006

Chick Hen 5.03 yüklü.

6.20 ye geçebilir miyim? ISO LOADER ı kullanabilir miyim? Böylece 5.5 üzeri oyunlar çalışır mı?
  • eğer arkdaşın dedği gibi herhangi bi sorun olmıcaksa yani hafıza kartını takıpp çıkarmalar flan . eskisinden bi fark olmıcaksa yaptrcam . bnm versiiyon 6.1 adama dedim ilk önce 6.20 yaparız sonra da kırarız dedi. adaam dkkann kapısına asmıs özl olarak psp 6.20 kırılır diye :) sağlam bi program cıkana kadarda oynarım . program cıkınca o zmn hallederim . bide '' albatrosshigh '' sık kullandıgın msn adresn varsa verrmsn kardes. sennle iletişim içinde olmam gerekiyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

@albatrosshigh

tartışmaya girmeyeceğim ben diyeceğimi dedim arkadaş istediğini yapmakta özgür. Ayrıca Türkçeyi çok seviyorsan sende benim gibi tuğla yı kullan yani brick in Türkçe si (((KAPAK)))

Zaten istesende tartışmaya giremezsin çünkü girebileceğin, söyleyebileceğin bir şey yok... Ancak işte lüzumsuz laflar söylemekle yetinebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foggystreet

eğer arkdaşın dedği gibi herhangi bi sorun olmıcaksa yani hafıza kartını takıpp çıkarmalar flan . eskisinden bi fark olmıcaksa yaptrcam . bnm versiiyon 6.1 adama dedim ilk önce 6.20 yaparız sonra da kırarız dedi. adaam dkkann kapısına asmıs özl olarak psp 6.20 kırılır diye :) sağlam bi program cıkana kadarda oynarım . program cıkınca o zmn hallederim . bide '' albatrosshigh '' sık kullandıgın msn adresn varsa verrmsn kardes. sennle iletişim içinde olmam gerekiyor ..

Herhangi bir sorun olmaz. Her şey memorystick'te ve brick olma, bozulma durumuda yok. Garantin varsa ona da bir şey olmaz.
    Sağlam program dediğinde, bu geçici Hen ve Iso Loader'ın kalıcı olanı, biraz daha geliştirilmişi olur okadar. İşte ozaman CFW dediğimiz
    şeyi bilen birine yaptırmalısın. Ama bundan korkacak bir şey yok. Ayrıca hafıza kartını falan da takıp çıkartmıyorsun. Bir kez yuvasına
    yerleştir zaten bundan sonra hiç çıkarmana gerek kalmayacak, orada unutacaksın onu... USB kablosu ile PSP'yi bilgisayarına bağlayıp
    içine istediğin oyunu atarsın. Bu kadar basit... PM atıyorum sana başka bir-iki şey için şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Bende 5.03 m33 var

Ta v3 anakart oluyor sanırım, PSP Slim 2006

Chick Hen 5.03 yüklü.

6.20 ye geçebilir miyim? ISO LOADER ı kullanabilir miyim? Böylece 5.5 üzeri oyunlar çalışır mı?

Evet, geçebilirsin. Internetten 6.20'yi indir bilgisayarına sonra da PSP'ye yükle. Sonra HEN ve ISO LOADER'ı yükle. Bu kadar.
  • quote:

eğer arkdaşın dedği gibi herhangi bi sorun olmıcaksa yani hafıza kartını takıpp çıkarmalar flan . eskisinden bi fark olmıcaksa yaptrcam . bnm versiiyon 6.1 adama dedim ilk önce 6.20 yaparız sonra da kırarız dedi. adaam dkkann kapısına asmıs özl olarak psp 6.20 kırılır diye :) sağlam bi program cıkana kadarda oynarım . program cıkınca o zmn hallederim . bide '' albatrosshigh '' sık kullandıgın msn adresn varsa verrmsn kardes. sennle iletişim içinde olmam gerekiyor ..

şu an piyasaya verilen hen-b sayesinde hafıza kartını çıkarıp takmana gerek yok.eğer ilk kırıldığında kırdırsaydın yani hen-a yaptırsaydın çıkarıp takman gerekebilecekti.benimde anlatmak istediğim bu işte zamanla yazılım gelişiyor ama bazı arkadaşlar anlamıyorlar ve ahkam kesiyorlar.karar senin sabredemiyorsan kırdır. cfw gelene kadar idare edersin.bu arada hen-b sayesinde downgrade yapılabiliyor.yani versiyonu 5.5 e düşürüp kalıcı cfw kurdurabilirsin.ama bu işlem sırasında cihazın brick(tuğla) olma riski normale göre daha fazladır tavsiye etmiyorum.

• Bende hala 5.03 hen kullanıyorum. 6.35 de kırılmış ama siz 6.20 yi onermissiniz. Bilgilendirirmisiniz neden 6.20 ? Aksam ona göre ayarlicam psp 3004'umu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotter

Bende hala 5.03 hen kullanıyorum. 6.35 de kırılmış ama siz 6.20 yi onermissiniz. Bilgilendirirmisiniz neden 6.20 ? Aksam ona göre ayarlicam psp 3004'umu.

bence 6.20nin cfwsini bekle en iyisi bu seninki şu anda...
  • quote:

@albatrosshigh

kendi kendine birşeyler yazıp saçmalamışsın,sonrada kapak yazmışsın.Valla çok güzel kapak (!)

Madem 3 senelik kullanıcısın,anlıyosun vs. buraya niye konu açıyorsun, yardım istiyorsun ?

Tuğlaya çok güldüm .Elin afrikalısının bile brick dediği terim tuğla diye çevrilmez.Çevrilebilir ama bunun karşılığı değildir.Olsa bile Brick bilinir Brick kalır.Ayrıca bu işlemlerde brick riski yoktur.
    Aslında herşeyi adam gibi yaparsanız PSP'niz brick olmaz.Versiyon işlemlerini cihaz şarjdayken yaparsanız,iyice araştırıp güvenilir kaynaktan DOĞRU versiyonu yükleyip düzgünce oynarsanız hiçbirşey olmaz.Gerçi sen bunları bilirsin "3 senelik PSPci"sin.

Sonuç olarak: Gidin yükletin.zaten güncellemeleri hangi PSPci olursa olsun bedavaya yapar.Kırdırın oynayın.PSPnin keyfini çıkarın

• quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

@albatrosshigh

kendi kendine birşeyler yazıp saçmalamışsın,sonrada kapak yazmışsın.Valla çok güzel kapak (!)

Madem 3 senelik kullanıcısın,anlıyosun vs. buraya niye konu açıyorsun, yardım istiyorsun ?

Tuğlaya çok güldüm .Elin afrikalısının bile brick dediği terim tuğla diye çevrilmez.Çevrilebilir ama bunun karşılığı değildir.Olsa bile Brick bilinir Brick kalır.Ayrıca bu işlemlerde brick riski yoktur.
    Aslında herşeyi adam gibi yaparsanız PSP'niz brick olmaz.Versiyon işlemlerini cihaz şarjdayken yaparsanız,iyice araştırıp güvenilir kaynaktan DOĞRU versiyonu yükleyip düzgünce oynarsanız hiçbirşey olmaz.Gerçi sen bunları bilirsin "3 senelik PSPci"sin.

Sonuç olarak: Gidin yükletin.zaten güncellemeleri hangi PSPci olursa olsun bedavaya yapar.Kırdırın oynayın.PSPnin keyfini çıkarın

ben yabancı kelimeleri Türkçe ye adapte edebilmek için çok cebelleştim zamanında bluetooth teknolojisi ilk çıktığında az mavidiş demedim teknosaya falan girdiğinde mavidiş varmı dediğimde mal gibi yüzüme bakıyorlardı ama sizin gibi özenti nesil olduğu sürece seninde dediğin gibi afrikalılar gibi sömürgü olmaya mahkumuz.zaten benim gözümde somalili den farkınız yok. siz çatlasanızda patlasanızda brick demek tuğla demek vede çok güzel bir kelime elin gavuru ölmüş psp ye tuğla diyor çok iyi bulmuşlar keşke sizde tuğla deseniz.

• quote:

quote:

quote:

@albatrosshigh

ben yabancı kelimeleri Türkçe ye adapte edebilmek için çok cebelleştim zamanında bluetooth teknolojisi ilk çıktığında az mavidiş demedim teknosaya falan girdiğinde mavidiş varmı dediğimde mal gibi yüzüme bakıyorlardı ama sizin gibi özenti nesil olduğu sürece seninde dediğin gibi afrikalılar gibi sömürgü olmaya mahkumuz.zaten benim gözümde somalili den farkınız yok. siz çatlasanızda patlasanızda brick demek tuğla demek vede çok güzel bir kelime elin gavuru ölmüş psp ye tuğla diyor çok iyi bulmuşlar keşke sizde tuğla deseniz.

Mavidiş ha ? buda iyiymiş Git bak bakalım TDK sözlüğüne,Tuğla hangi dilin kelimesiyimiş !
    Daha nokta koymayı virgül koymayı bilmiyor gelmiş bana burada Türkçe dersi veriyor,artistlik yapıyor.
    Mal gibi yüzüne bakarlar tabi.Sen gidip 10 senelik Bluetooth'a mavidiş gibi saçma sapan birşey dersen bakarlar.Anlam olarak doğru ama o bir özel isim benim akıllı kardeşim.Kendi kendine saçma sapan birşey uydurmuşsun,insanlarda bunu anlamıyor diye eleştiriyorsun.

Sen kimsinde bana özenti diyorsun ? Ne gördün,ne duydun ? saçmalığını eleştirdik diye özenti yaptın bizi.
    Kelimeleri doğru anlamlarıyla kullanmak özentilik mi oluyor ? Onu bırak böyle birşeyi yapınca elime ne geçsin ki ? "tuğla demedim brick daha havalı ohh" gibi bir düşünce içerisinde misin ? Böyle birşeyin özentilik olduğunu düşünüyorsan zaten sana diyecek sözüm yok.

Ben her zaman Türkçe'me dikkat ederim,senin tersine noktalama işaretlerini her zaman kullanırım.
    Benim Afrika sözümü de nerenden anladıysan artık onları demişsin.

Bizim Brick için çatladığımız patladığımız yok.Biz doğru olanı kullanıyoruz.Sen devam et böyle.

• tamam arkadaşlar boşverin atışmayı . ben şimdi adama gidip bana hen B yi mi yükle diyim ne diyim o lavuga işi biliyodur keklemesin beni :)
  • @ The maXz!

Hocam boşver atışmaya değmez. Ben diyeceğimi dedim ama anlayana. Daha bir şey demem çünkü notu verdim zaten.
    Adam Türkçe kelimelerden bahsediyor, güzel Türkçemiz ayağı çekiyor ama yazdıklarında nokta, virgül ve diğer tüm
    noktalama işaretlerini kullanmaktan aciz, görmüyor musun?
    En basitinden "-de, -da" eklerinin nerede ayrı, nerede bitişik yazıldığını bile daha bilmiyor. Ama Türkçe dersi veriyor hepimize.
    Bir de gelmiş "-Ben 3 yıllık PSP kullanıcısıyım" diye ahkam kesiyor. Bilmeyen değil de, asıl CAHİL ile uğraşmak gereksizdir.
    Ben bunun gibilerine k****la gülüyorum işte.

@foggystreet

Hocam senin sorduklarında ara biraz kaynadı gitti kusura bakma. Yaptıracağın yere gidip adama yaptırtırsın ve CFW çıkana
    kadar istediğin oyunu çatır çatır oynarsın. İyi oyunlar dilerim. Yine sorun olursa buradan veya başka bir konu açıp sorarsın.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 7 Ocak 2011; 21:10:37 >

• çok teşekkür ederim kardeş çok yardımcı oldun . yaptırıyım oynıyım kaç gün oldu bekliyorum :) ilginizden dolayı tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

tamam arkadaşlar boşverin atışmayı . ben şimdi adama gidip bana hen B yi mi yükle diyim ne diyim o lavuga işi biliyodur keklemesin beni :)

sen hen-b yi yüklettir kardeşim ama adamada söyle eğer yeni bir sürüm yada kalıcı cfw çıkarsa bana ücretsiz güncelleyeceksin de kabul ettir.

elemanlarda noktalama işaretlerine o kadar takıntılılarki Türkçe=noktalama işareti haline gelmişler.bu kadar ingilizce kelime kullanan insanlar noktalama işaretlerini nasıl özenle kullanıyorlar onuda anlamadım.o kadar pis girilmişki beyinlerine adamların kullandıkları sıradan tabirleri özel isim sanıyorlar. bunlar sürücüye=driver harici belleğe=external harddrive güç kaynağına=power supply kupaya=thropy vs diyen insanlar bunlardan birşey beklemiyorum zaten.

• Yine her zamanki gibi başka yerden anladın.

ÇOK ACİL !!!

Bak.Sağ yukardaki TM yazısını görüyormusun ? Telif hakkı alınmış bir cihaz ve ismide özel isim.
    Asıl senin beynine nasıl girilmiş ! Avatarına bakmak yeterli.

Bizim öyle şeyler dediğimizi nereden duydun ? Yine kendi uydurduğun saçmalamalara inanmışsın.
  • quote:

Yine her zamanki gibi başka yerden anladın.

ÇOK ACİL !!!

Bak.Sağ yukardaki TM yazısını görüyormusun ? Telif hakkı alınmış bir cihaz ve ismide özel isim.
    Asıl senin beynine nasıl girilmiş ! Avatarına bakmak yeterli.

Bizim öyle şeyler dediğimizi nereden duydun ? Yine kendi uydurduğun saçmalamalara inanmışsın.

+1

quote:

çok teşekkür ederim kardeş çok yardımcı oldun . yaptırıyım oynıyım kaç gün oldu bekliyorum :) ilginizden dolayı tekrar teşekkür ederim.

Rica ederiz arkadaşım. Soruların olursa sorarsın yine. İyi oyunlar şimdiden!

• Allahım yaaa tm=trade mark=ticari marka yani adamlar aynı ismi başkaları kullanmasın diye tm almışlar.bu bile bluetooht sözcüğünü kullanmama sebebi sayılabilir.yani bir ürün imal ettikten sonra üzerine bluetooht yazmak için adamlara telif ödemek zorundasın ama mavi diş yada başka birşey dersen bütün para sana kalır
  • quote:

Allahım yaaa tm=trade mark=ticari marka yani adamlar aynı ismi başkaları kullanmasın diye tm almışlar.bu bile bluetooht sözcüğünü kullanmama sebebi sayılabilir.yani bir ürün imal ettikten sonra üzerine bluetooht yazmak için adamlara telif ödemek zorundasın ama mavi diş yada başka birşey dersen bütün para sana kalır

Al işte sende kabul ediyorsun.Bir icadın,cihazın adı.Telif hakkıda alınmış özel bir isim.
    Mavidiş diye bir ürün var mıda sen Teknosa'da mavi diş istemişsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.