Şimdi Ara

ÇOK ACİL 2003 SERVER AĞ KULLANICILARI HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet Cafede 30 pc var bunları ghost aldığımız için hepsi aynı..

1- clientlerin kullanıcı isimleri ve parolası aynı
    2- serverda bu kullanıcıya ait yetkiler verildi

ama aynı anda 2 makina ve daha fazla bağlantı yapmak istediğimde 2003 server kullanıcı adı ve parola istiyor.

aynı kullanıcı ismiyle clientlerden 2003 server daki paylaşıma bağlanabilirmiyim.

Yardımlarınızı acilen bekliyorum şimdiden teşekkürler

• bi kere baştan 30 tane makina hepsi aynı image sistem user sid lerde aynıysa bu skntı ondan cıkms olabilir sid leri deistirdiniz mi acaba? birde tam olarak nerde şifre istiyo tam olarak acıklyaiblrsen daha iyi olur
  • sid değiştirmeyi bilmiyorum..

ama bir makina bağlıyken diğer makinada ağ paylaşımına girmek istediğimde şifre istiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzcanturk

sid değiştirmeyi bilmiyorum..

ama bir makina bağlıyken diğer makinada ağ paylaşımına girmek istediğimde şifre istiyor..

google de arat aynı newsid diye cıkar indirir her bi makinede kurar deistirirsn sidsini test edersin ondan olmıyabilir local policyde de olabilir sorun bi sid yi dene sonra yine bakarız
  • lütfen gitmeyin :)

server 2003 te aynı kullanıcı çoklu oturum açsın diye bir seçenek varmı?
  • by_mac bana verdiğiniz ilham için çok teşekkür ederim.

sid değiştirmeme gerek kalmadan 2003 server güvenlik ilkesi ağ ayarlarından sid le ilgili bir madde devre dışıymış. onu etkin yaptım ve hepsi ağ paylaşımına girdi.

çok teşekkürler
  • uykum geldi pek saglıklı cvplar veremiyebilirm:)

çok karısık olay:D diyelimki server 192.168.1.100 clientler de 50 den baslıyo sen 1. clientte \\192.168.1.100 yazdn mı sifre istiyo sanrm serverdaki admin yada baska kullanıcının sifresini girince tekrar sifre ekranınamı geliyo? ad yoksa bi tane user olstr sefil bi user onu yaz sifreli olsn mutlaka sifreyide yaz girmesi gerekiyo herkesin
  • rica ederim ne demek ama sid değiştirmen gerekiyo bu ilerde ciddi sorunlara neden olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.