Şimdi Ara

ÇOK ACİL ARABA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba,ilk kez araba almaya kalkıştım ama 2.el araba almak gerçekten çok zormuş,25000 ile 30000 arasında bana otomatik vites,lpg li arabalar tavsiye eder misiniz.ben şu aracı beğendim 29500 son fiyat diyor satıcı,ayrıca polo alacaktım çevremde alma diyenler oldu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-turkiye-de-tek-boyasiz-otomatik-vites-sanruflu-km-115.000-de-184875023/detay/

• 12 yaşında 3 nesil önceki bir arabaya 29500 vermek. aman tanrım!
  • erdiwederson E kullanıcısına yanıt
    İlk kez araba alacaksanız bence en fazla 20.000 tl civar para harcayın. 30binler çok.
    Parça bakım vb. masrafları ucuz olabileceklere yönelin ki sizi arabadan soğutmasın. Buda demek oluyor ki Almanlardan uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakeerus -- 18 Kasım 2014; 13:50:54 >
  • Bu aracı alırsanız kafanıza sıkın o kadar söyleyeyim.
  • VW Polo alma diyen kimmiş onu merak ettim.

Ocak 2012'de nişanlıma alınan 2005 VW Polo Basic Line 1.4lt 75bg otomatik araç 3. senesine girecek. Periyodik bakım dışında 1 kere bobin değişti, bir kere hırsızlar arka camı patlatıp benim cüzdanı yürüttüler, motora kedi girdi diye V kayışı ve triger kayışı değişti.. Bunlar ve tüm işlemler Doğuş Otomotiv'de yaptırıldı.

2005 Doğuş çıkışlı ve ilk sahibide bizde 9 yıldır tüm bakımlarını Doğuş Oto'da yaptırıyoruz. Üstelik benzin ile biniyoruz LPG taktırmadık.

Taş gibi araba, kim neden böyle şeyler söylüyor anlamak mümkün değil..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.