Şimdi Ara

...:::ÇOK ACİL ÇOOKK LÜTFENN:::.... Pazartasi-Salı Leon alıcaz Yorumlarınız ALTIN DEGERİNDE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saygı değer abilerim bugun Hatay seat bayisine(TOKSÖZ) gittik 2. el 2006 model 60.000 KM de gri-met renginde yeni kasa leon STYLANCE var adam mühendismiş aracı inceledik zatan araba sahibi toksözlerin eniştesiymiş arabaya hertülü garanti verdiler istediğiniz yere istediğiniz zaman gösterin dediler aracın kazası yok sadece arka sol camurlukda ufak bi macun gibi ama macun değil bişey var onuda yaptırcaklar böyle bi araç fiyatı 25.000 YTL sizce nasıl alınırmı bana fikir verirmisiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gofret55 -- 1 Şubat 2009; 17:05:43 >

• ha bide abilerim arabada çip var dedi sahibi araç normalde 102HP çipli haliyle 115 hp 110 hp mi ne oldu dedi.. bu konuyuda göze alın böyle bişey varmı olurmu ve araça bi zarar vermişmidir.. Birde arabayı alır almaz hemen sıralı sistem taktırcaz plakayi alırken hepsini kaydettirip alıcz birdaha lpg için kayıt parası vermeyelim diye.. birde bana loenla v8 motorla en uyumlu sıralı sistem markası abi

http://www.arabam.com/ikinciEl/Ilan/Detay/1395047?yeniResimNo=2&MarkaModel=2006-SEAT-Leon-Stylance#detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gofret55 -- 1 Şubat 2009; 3:29:13 >

• bütün kıytırık araba form sitelerinde bile cvp bulurken burada 1 satır cvp bile bulamadım tebrikler
  • aldınmı arabayı ?
  • böyle konuları markalar bölümüne açmasan daha iyi olur buraya fazla insan girmiyo.otomtotiv dünyası genel e aç. heralde stylance en üst donanım oluyo piyasasını tam bilmiyorum ama bi sıfırının fiyatına bak. chip in motora zarar vernedigini biliyorum
  • yok abi almadım kredide ufaz pürüzler cıktı ama arabanın sahibiyle bi ön konuşmamız oldu beklicek biraz arabayı tam anlmıyla testlere filan sokmadık
  • 24.000 bütce var demişdin, şimdide kredide prüz çıktı, krediyi sıfır faizle alıyorsan kullanın yoksa günümüzde pek mantıklığı değil.
    gecen hafta hala ogluna 24.500 'e mazda 3 dynmik aldık 20.000km de, birde alfa 147 leride bir gözden geçir.
    sonuçda acele etmeyin.
  • ALInır araba normal fiyatı bende 2005 sty.toledo 24000 e aldım.gzl tam normal fiyatı.çok rahat arabalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.