Şimdi Ara

ÇOK ACİL D600 MÜ,N70 Mİ,K750İ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TFE2000

quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

N70 burdakiler arasında ayrı bir telefon (smart_phone) gercekten smartphoneye gereksinimin olup olmaıdıgnı düşün.. yani eger symbian istiyosan zaten digerlerini düşünme.. eger symbian lazım diilse ve cok kaliteli foto cekmek istiyosan bence k750 al.. hem fiyat avantajı var... eger yine kaliteli foto (autofocus ve makrosu olmaıdı icin yakın cekimlerde k750 ezip geciyo) ve muhteşem video istersen N70(n70 de videoda digerlerini eziyo!) al ... eger kayar kapak ve biraz daha sempatik bi tel istiyosan samsung al (ama kimse bana d600 bunlardan ii foto cekiyo-video cekio demesin!)...

Arkadaşım lütfen sallama ve yanlış bilgi verme. Bide binbaşı olmuşsun. Demek n70 smart_phone öylemi. Sen smart_phone nedir biliyormusun. Özelliklerine bi diyeceğim yok ama n70 bildiğin simbian işletim sistemli bir telefondur yani 6600 gibi. Ne ilgisi var smart_phone falan. Motorola mpx smart_phonedir veya ne biliim i-mate falan olabilir. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

git bi wikipediada smartphone neymiş, hangi işletim sistemleri o kategoriye girermiş arat bakalım ne cıkıcak karşına

http://en.wikipedia.org/wiki/Smartphone

al bak buda bir "smartphone" nun testi, en prestijli sitelerden biri

http://www.mobile-review.com/review/nokia-n70-en.shtml

biraz araştıralım arkadaşlar... "sallama" kelimesi o kadar kolay kullanılmasın ...

• 1-İYİ FOTO - k750-N70-D600
    2:MP3 ÇALAR(KALİTELİ) K750-N70-d600
    3:UZUN PİL ÖMRÜ K750-N70-D600
    4:GÖRÜNÜM - Göreceli bi kavram
    5:PERFORMANS - Ne performansı ?
    6:FİYAT - K750-D600-N70 (tabiki pahallı smartphone sonucta)
    7:PRESTİJ - N70-D600-K750
    8:TABİKİ SORUNSUZLUK - N70=K750 - d600
    9:SAĞLAMLIK - N70-k750-d600
    10:EKRAN KALİTESİ(BU 4.SIRADA OLMASI LAZIM) d600-N70=K750

benim görüşüm böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoprak -- 12 Temmuz 2006; 9:43:13 >
  • ben ozaman d600 derim
  • PERFORMANSTAN KASTIM YANİ MENÜ HIZLI OLMALI TAKINTI YAPMAMALI
    NOKİALARDA ÇOK ÖNEMLİ Bİ SORUN N70 İ BİMİYORUM AMA NOKİANIN ÇOĞU MODELİ YAVAŞ SONY HAKKINDA PERFORMANS KONSUNDA HİÇ Bİ BİLGİM YOK AMA SAMSUNGDA GERÇEKEN HIZLI
  • dostum k750i al kurtul bütün sorunlardan yeni sorunlarla uğraş haydi hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

dostum k750i al kurtul bütün sorunlardan yeni sorunlarla uğraş haydi hayırlı olsun

• Diğer telefonları alıpta N70'e dönen çok.
    Sen de onlardan olma.
  • ewet direk al N70 pişman olmazsın...
  • quote:

1-İYİ FOTO - k750-N70-D600

benim görüşüm böyle

bu üç cihazıda kullandım fotolar şuan bilgisayarda ve inceliyorum bence:
    1-iyi foto -k750-d600-n70(resimlerde bulanıklık var net değil)
    2-mp3 çalar k750-(d600-n70 ikiside aynı ses az çıkıyor d600 de 3d ses var buda fark)
    3-uzun pil ömrü d600(4 gün gidiyor çok kurcalarsam 2 gün gidiyor teli kapalıyken şarj ediyorum) k750-n70(n70 mümkün değil 2 günden fazla dayanmaz nede olsa smartphone dimi :) )
    4-görünüm= her ne kadar görecelide olsa d600 sonra n70
    5-performans=d600 ve k750 ikiside çok hızlı n70 ise tam bir rezalet bir resim açmak için 2 dk beklemen gerekir menüsü en agır nokia telefon ee nede olsa smatphone
    6-fiyat=k750-d600
    7-prestijden kastın ne anlamadım ama n70 te olmadıgı kesin :)
    8-n70 mi sorumsuz
    9-saglamlık=n70 arka kapagı sanki heran düşecek gibi duruyor.k750-d600
    10-bu dogru işte
    11-video=n70-d600-k750

buda benim görüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman21 -- 12 Temmuz 2006; 14:11:24 >

• saydıklarının arasında 3 ünüde kullandım dostum ve ben sana kessinlikle k750 almanı tavsiye ediyorum.

d600 bu iki telefona göre arka planda kalır onu baştan ele bence.

n70in k750den iyi olduu 2 özellik var video ve symbian.... gerisinde k750 tek geçer. bi kere müzik konusnda eline su dökemez n70. dış hopallör mono gibi çalıyor mp3. fkat kulaklıkta ii. ayrıca n7in ekranı çok kaliteli diil. pikselleri tek tek sayılabiliyor ve işlemcisi çok yavaş. k750 ise iyi video çekemiyor ve symbianı yok. ama symbian bana göre bi yerden sonra sıkıyor. zaten k750 gibi bi telefonda yok yok.....

bütün bu özellikler içinde seçim tabiki senn ama bence k750 almalısın boş bi fiyat farkından da kaçmış olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzcuk

PERFORMANSTAN KASTIM YANİ MENÜ HIZLI OLMALI TAKINTI YAPMAMALI
    NOKİALARDA ÇOK ÖNEMLİ Bİ SORUN N70 İ BİMİYORUM AMA NOKİANIN ÇOĞU MODELİ YAVAŞ SONY HAKKINDA PERFORMANS KONSUNDA HİÇ Bİ BİLGİM YOK AMA SAMSUNGDA GERÇEKEN HIZLI

o zaman n70 pek performanslı bir telefon diil ..
    Symbian olan hiç bi tel sana performanslı gelmez... gerci firmware upgrade den sonra n70 belirgin şekilde hızlanıyo ama genede digerlerine göre yavaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman21

quote:

1-İYİ FOTO - k750-N70-D600

benim görüşüm böyle

7-prestijden kastın ne anlamadım ama n70 te olmadıgı kesin :)

walla ben marka ve markanın belirli bir seri (üst seri) ürünü olması, malzeme kalitesiyle beraber ürününde göze çarpıcı boyutlarda olmasından dolayı böyle bi yorum yaptım ... ama sen tasarımla bağdaştırdın sanırım

• ÇOK GÜZEL YORUMLAR GELİYO TEŞEKKÜR EDERİM K750İ SANKİ AĞIR BASMAYA BAŞLADI NOKİA YI ELEDİM ZATEN NOKİA HİÇ Bİ ZAMAN İÇİME SİNMEMİŞTİ
  • quote:

ÇOK GÜZEL YORUMLAR GELİYO TEŞEKKÜR EDERİM K750İ SANKİ AĞIR BASMAYA BAŞLADI NOKİA YI ELEDİM ZATEN NOKİA HİÇ Bİ ZAMAN İÇİME SİNMEMİŞTİ

heh bak,
    aldıgın alacagın ne olursa olsun içine sinsin ...
    bende 4 ay önce telefon alıyoken bi kaç model arasında kalmıştım .. özellikle Samsung D820 Nokia N70 ve bi model daha vardı ....
    N70 almasaydım içimde kalıcaktı, içime sinmicekti... o yüzden N70 te karar kılmıştım ...

önemli yani içine sinmesi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TFE2000

quote:

N70 burdakiler arasında ayrı bir telefon (smart_phone) gercekten smartphoneye gereksinimin olup olmaıdıgnı düşün.. yani eger symbian istiyosan zaten digerlerini düşünme.. eger symbian lazım diilse ve cok kaliteli foto cekmek istiyosan bence k750 al.. hem fiyat avantajı var... eger yine kaliteli foto (autofocus ve makrosu olmaıdı icin yakın cekimlerde k750 ezip geciyo) ve muhteşem video istersen N70(n70 de videoda digerlerini eziyo!) al ... eger kayar kapak ve biraz daha sempatik bi tel istiyosan samsung al (ama kimse bana d600 bunlardan ii foto cekiyo-video cekio demesin!)...

Arkadaşım lütfen sallama ve yanlış bilgi verme. Bide binbaşı olmuşsun. Demek n70 smart_phone öylemi. Sen smart_phone nedir biliyormusun. Özelliklerine bi diyeceğim yok ama n70 bildiğin simbian işletim sistemli bir telefondur yani 6600 gibi. Ne ilgisi var smart_phone falan. Motorola mpx smart_phonedir veya ne biliim i-mate falan olabilir. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

git bi wikipediada smartphone neymiş, hangi işletim sistemleri o kategoriye girermiş arat bakalım ne cıkıcak karşına

http://en.wikipedia.org/wiki/Smartphone

al bak buda bir "smartphone" nun testi, en prestijli sitelerden biri

http://www.mobile-review.com/review/nokia-n70-en.shtml

biraz araştıralım arkadaşlar... "sallama" kelimesi o kadar kolay kullanılmasın ...

Kusura bakma arkadaşım, gerçekten özür dilerim ama bu kadar emin olduğum bişeyin yanlış olmasına şaşırdım. Benim aklıma smartphone deyince hep windows smartphone yada mobile gelirdi.

Saygılar

• arkadaşım n 70 ten çok k 750 ye geçen var n 70 ortalko oldu.herkezde var.sen k 750 al yada karizmam olsun özellikleride gayet yeterli d 600 al
  • quote:

ÇOK GÜZEL YORUMLAR GELİYO TEŞEKKÜR EDERİM K750İ SANKİ AĞIR BASMAYA BAŞLADI NOKİA YI ELEDİM ZATEN NOKİA HİÇ Bİ ZAMAN İÇİME SİNMEMİŞTİ

Dostum o zaman konu başlığında n70 çıkartda ortalığı karıştırma madem nokia istemiyon başlığı editleki daha iyi yorumlar gelsin.

d600 mü k750i mi diye değiştir o.k.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

arkadaşım n 70 ten çok k 750 ye geçen var n 70 ortalko oldu.herkezde var.sen k 750 al yada karizmam olsun özellikleride gayet yeterli d 600 al

tanıştırayım bu arkadaşla sizi.

farukk dostumuz kendisi TİPİK BİR NOKİA DÜŞMANIDIR NE OLURSA OLSUN KARALAMA KAMPANYASINA HER DAİM HAZIR VE NAZIRDIR.

KENDİSİ BU GÖREVİ HER DAİM YERİNE LAYIKIYLA GETİRMİŞTİR VE GETİRİYOR.

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ KENDİSİNE.

YALNIZ DAHA DEĞİŞİK ÇAMUR ATMA YÖNTEMLERİ GELİŞTİRMESİNİ
    TAVSİYE EDİYORUM KENDİSİNE

• quote:

quote:

arkadaşım n 70 ten çok k 750 ye geçen var n 70 ortalko oldu.herkezde var.sen k 750 al yada karizmam olsun özellikleride gayet yeterli d 600 al

farukk dostumuz kendisi TİPİK BİR NOKİA DÜŞMANIDIR NE OLURSA OLSUN KARALAMA KAMPANYASINA HER DAİM HAZIR VE NAZIRDIR.

adam haklı biras ya. n70 herkesin elinde var artık... biras karizma istiosan bence k750 al... ama nokia dan uzak dur dostum

• quote:

quote:

peki atakansah senin burada yaptığın ne.

neyse arkadaşım d600 de mp3 var fakat mp3 dinlerken telefonun diğer hiç bir özelliğini kullanamıyorsun.bence bunu da göz önüne al.mp3 dinlerken bir işlem yapıcak olsan mp3ü kapatmak zorunda kalıyorsun.fakat k750i de mp3'ü küçült diyip mp3 arka planda çalışırken oyun oynayabiliyor wapa girebiliyosun.bu konuda n70 i bilemiyorum n70 tede heralde öyle bir özellik var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.