Şimdi Ara

ÇOK ACİL D600 MÜ,N70 Mİ,K750İ Mİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: oguzcuk

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM NEDEN BENİM MESAJLARIMA SAYGI DUYULMUYOR BENDE HERKEZ GİBİ FİKRİMİ SÖYLÜYORUM

saoldaKARDEŞ SENİN FİKRİNE SAYGI DUYORUZ ZATEN SENDE K750İ AL DEDİN VE FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARDA BENDE EN SON İHTİMAL OLSA BİLE ONDAN ALDIM YARDIMLARINIZ İÇİN BÜTÜN ARKADAŞLARA
    SEVGİ VE SAYGI DUYUYORUM

• tühh yaw yetişemedim,adam almış çoktan, ben de benim D600ü veriim diycektim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

tühh yaw yetişemedim,adam almış çoktan, ben de benim D600ü veriim diycektim!

yetişemedin mussa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 13 Temmuz 2006; 19:00:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

tühh yaw yetişemedim,adam almış çoktan, ben de benim D600ü veriim diycektim!

yetişemedin mussa

olsun, elbet bulacam bi alıcı

• @mussa,
    Telefonun da sorun var herhalde..Önüne gelene kakalamaya çalışıyorsun..

şaka tabiki..sanırım d600'Ü satıp,d900 alacaksın..ne diyelim hayırlı olsun şimdiden..güzel telefon d900

• quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

@mussa,

şaka tabiki..sanırım d600'Ü satıp,d900 alacaksın..ne diyelim hayırlı olsun şimdiden..güzel telefon d900

ewet D900 alacam, çok mu belli oluyor?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

@mussa,

ewet D900 alacam, çok mu belli oluyor?

Az biraz

• Kardes ,k750 i bence o fiyata cok fazla. Burda k800i cikti bugun gidip incelicem begenirsem alicam ki begneicem gibime geliyor.Asla marka fanatikligim olmadi.Ama 6280 i onerirdim ben sana 5 aydir kullaniyorum ve soyledigin ozelliklerin ortalamasinda en yuksek seviye bence 6280 de. resmi,videosu,karizmasi,erkan kalitesi ve buyuklugu,hizi vs...
    k750 i yi kankim kullaniyor.Resimde basarili ,video berbat.Ekrani bence kotu. hem ufak hem cansiz.Kasa icin maalesef iyis eyelr soyliyemiyecegim kankinin teli 7 aylik falan ,dokuluyor telefon.30 yasinda 60 inda gosteren insanlara benziyor
    k800 i yi bekle,erkani daha kaliteli,daha buyuk, videosu n70 ayarinda en azindan, ve 3.2 mp the best pic odullu telefon.ve sanildigin aksine o kadar pahali degil.burda 6280 den cok az pahali.O da yeni tel yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

Kardes ,k750 i bence o fiyata cok fazla. Burda k800i cikti bugun gidip incelicem begenirsem alicam ki begneicem gibime geliyor.Asla marka fanatikligim olmadi.Ama 6280 i onerirdim ben sana 5 aydir kullaniyorum ve soyledigin ozelliklerin ortalamasinda en yuksek seviye bence 6280 de. resmi,videosu,karizmasi,erkan kalitesi ve buyuklugu,hizi vs...
    k750 i yi kankim kullaniyor.Resimde basarili ,video berbat.Ekrani bence kotu. hem ufak hem cansiz.Kasa icin maalesef iyis eyelr soyliyemiyecegim kankinin teli 7 aylik falan ,dokuluyor telefon.30 yasinda 60 inda gosteren insanlara benziyor
    k800 i yi bekle,erkani daha kaliteli,daha buyuk, videosu n70 ayarinda en azindan, ve 3.2 mp the best pic odullu telefon.ve sanildigin aksine o kadar pahali degil.burda 6280 den cok az pahali.O da yeni tel yani.

ALDIM ARKADAŞIM K750İ 1 SENE KREDİ İLE ARTIK YAPACAK BİŞEY YOK

• Fiyat avantajında k750i

paran varsa n70

k750 veya d600 arasında bir şey bilmiyorum.Çünkğ ikisi de rakipsiz...Süper teller.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

Kardes ,k750 i bence o fiyata cok fazla. Burda k800i cikti bugun gidip incelicem begenirsem alicam ki begneicem gibime geliyor.Asla marka fanatikligim olmadi.Ama 6280 i onerirdim ben sana 5 aydir kullaniyorum ve soyledigin ozelliklerin ortalamasinda en yuksek seviye bence 6280 de. resmi,videosu,karizmasi,erkan kalitesi ve buyuklugu,hizi vs...

sen öyle san! K750 ile tıpa tıp aynı!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.