Şimdi Ara

ÇOK ACİL D600 MÜ,N70 Mİ,K750İ Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

arkadaşım n 70 ten çok k 750 ye geçen var n 70 ortalko oldu.herkezde var.sen k 750 al yada karizmam olsun özellikleride gayet yeterli d 600 al

tanıştırayım bu arkadaşla sizi.

farukk dostumuz kendisi TİPİK BİR NOKİA DÜŞMANIDIR NE OLURSA OLSUN KARALAMA KAMPANYASINA HER DAİM HAZIR VE NAZIRDIR.

KENDİSİ BU GÖREVİ HER DAİM YERİNE LAYIKIYLA GETİRMİŞTİR VE GETİRİYOR.

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ KENDİSİNE.

YALNIZ DAHA DEĞİŞİK ÇAMUR ATMA YÖNTEMLERİ GELİŞTİRMESİNİ
    TAVSİYE EDİYORUM KENDİSİNE

peki atakansah senin burada yaptığın ne.

neyse arkadaşım d600 de mp3 var fakat mp3 dinlerken telefonun diğer hiç bir özelliğini kullanamıyorsun.bence bunu da göz önüne al**** dinlerken bir işlem yapıcak olsan mp3ü kapatmak zorunda kalıyorsun.fakat k750i de mp3'ü küçült diyip mp3 arka planda çalışırken oyun oynayabiliyor wapa girebiliyosun.bu konuda n70 i bilemiyorum n70 tede heralde öyle bir özellik var

n70 de sadece bir mp3 player yok istediğin daha kaliteli bir tane sini intternette bul yükle.ancak kendisinden gelende gayet kaliteli ve arkadaşın dediği küçültme özelliği var.hemde sadece mp3 payerde değil tüm programlarda.

• quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

quote:

quote:

arkadaşım n 70 ten çok k 750 ye geçen var n 70 ortalko oldu.herkezde var.sen k 750 al yada karizmam olsun özellikleride gayet yeterli d 600 al

tanıştırayım bu arkadaşla sizi.

farukk dostumuz kendisi TİPİK BİR NOKİA DÜŞMANIDIR NE OLURSA OLSUN KARALAMA KAMPANYASINA HER DAİM HAZIR VE NAZIRDIR.

KENDİSİ BU GÖREVİ HER DAİM YERİNE LAYIKIYLA GETİRMİŞTİR VE GETİRİYOR.

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ KENDİSİNE.

YALNIZ DAHA DEĞİŞİK ÇAMUR ATMA YÖNTEMLERİ GELİŞTİRMESİNİ
    TAVSİYE EDİYORUM KENDİSİNE

peki atakansah senin burada yaptığın ne.

neyse arkadaşım d600 de mp3 var fakat mp3 dinlerken telefonun diğer hiç bir özelliğini kullanamıyorsun.bence bunu da göz önüne al**** dinlerken bir işlem yapıcak olsan mp3ü kapatmak zorunda kalıyorsun.fakat k750i de mp3'ü küçült diyip mp3 arka planda çalışırken oyun oynayabiliyor wapa girebiliyosun.bu konuda n70 i bilemiyorum n70 tede heralde öyle bir özellik var

şu son söledii özellik çok önemli yanlız... beni deli ediyordu mesela

• Ben N70 in öyle herkesin elinde oldugu gorusune katılmıyorum ...özellikle son 3 aydan beri bakıyorum ve pek n70 göremiyorum insanları elinde... siz nasıl bu kadar cok goruyosunuz hayret ediyorum ..en basitinden daha hiç bir arkadaşımda N70 görmedim diyebilirim .. hatta bizim kafeye gelen kimsede...

neyse, N70 de mp3 dinlerken herşeyi yapabiliyorsunuz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oguzcuk

ÇOK GÜZEL YORUMLAR GELİYO TEŞEKKÜR EDERİM K750İ SANKİ AĞIR BASMAYA BAŞLADI NOKİA YI ELEDİM ZATEN NOKİA HİÇ Bİ ZAMAN İÇİME SİNMEMİŞTİ

Dostum o zaman konu başlığında n70 çıkartda ortalığı karıştırma madem nokia istemiyon başlığı editleki daha iyi yorumlar gelsin.

d600 mü k750i mi diye değiştir o.k.

arkadaşım NASIL EDİTLEYECEĞİMİ BİLMİYORUM AMA NOKİA TERCİHLERİMİZDEN ÇIKMIŞTIR YÜKSEK FİYATINA KABA GÖRÜNÜMÜNE
    YENİK DÜŞMÜŞTÜR
    ŞİMDİ TEKRAR SORUYORUM AMACIM ORTALIĞI KARIŞTIRMAK DEĞİL VALLA K750İ Mİ ? D600 MÜ?

• arkadaşım yanlış anlama ama istersen daha fazla uzatma yapılan yorumlara bakarsan k750nin her yönden önde oldugunu göreceksin üstelik fiyatıda çok uygun.kendim d600 kullanmama ragmen sana k750 tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman21

arkadaşım yanlış anlama ama istersen daha fazla uzatma yapılan yorumlara bakarsan k750nin her yönden önde oldugunu göreceksin üstelik fiyatıda çok uygun.kendim d600 kullanmama ragmen sana k750 tavsiye ederim.

+109
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman21

arkadaşım yanlış anlama ama istersen daha fazla uzatma yapılan yorumlara bakarsan k750nin her yönden önde oldugunu göreceksin üstelik fiyatıda çok uygun.kendim d600 kullanmama ragmen sana k750 tavsiye ederim.

TAMAM KARDEŞİM ŞİMDİ GİDİYOM ALMAYA YETER YAW BENDE SIKILDIM
    NE OLURSA OLSUN ARTIK K750İ ALACAM BENDE SAMSUNG FANATİĞİDİM AMA SONY ÇOK AVANTAJLI ULAN MİLLET ARABA ALIRKEN BU KADAR İNCELEMİYO
  • başlığı editlemek için ilk mesajında sağ üstte ''değiştir'' yazısına tıkla.daha sonra başlığı değiştir
  • ALDIIIIIIIIIIIM K750İ ALDIM ŞİMDİLİK MEMNUNUM BİRAZ MENÜSÜ KARŞIK GİBİ GELDİ AMA GÜZEL TEL 688 YTL ALSIM İYİ Mİ FİYATI ?
  • Güle güle kullan .
    quote:

ALDIIIIIIIIIIIM K750İ ALDIM ŞİMDİLİK MEMNUNUM BİRAZ MENÜSÜ KARŞIK GİBİ GELDİ AMA GÜZEL TEL 688 YTL ALSIM İYİ Mİ FİYATI ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: meric16

Güle güle kullan .
    quote:

ALDIIIIIIIIIIIM K750İ ALDIM ŞİMDİLİK MEMNUNUM BİRAZ MENÜSÜ KARŞIK GİBİ GELDİ AMA GÜZEL TEL 688 YTL ALSIM İYİ Mİ FİYATI ?

SAOLASIN
  • ABİ BEN D600'Ü TAVSİYE EDERİM K750İ BAZEN TAKILIO O YÜZDEN SEVMEM DAWQ N SERİES'İN DE BAZI ÖZELLİKLERİNİ SEVMEM O YÜZDEN D600 DAWQ
  • N70
  • HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM NEDEN BENİM MESAJLARIMA SAYGI DUYULMUYOR BENDE HERKEZ GİBİ FİKRİMİ SÖYLÜYORUM
  • ben olsam fiyat/performans açısından k750i alırdım..bravo...
  • hayırlı olsun kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bence n70 ya niye dersen dier secenekler kotu

+3 bende n70 kullanıyorum sadece symbian özelliği değil video ve ses kaliteside çok güzel n70 derim
  • quote:

O SYBİAM MİDİR NE HALITTIR ÖNEMLİ DEİL HARELDE NOKİAYI ELEDİM
    D600 DE ELİYECEM AMA ONUN ŞIK GÖRÜNÜMÜ VE TV OUT ÖZELLİĞİ HALA
    KAFAMI MINCIKLIYO GERÇİ K750İ DE ŞIK BİR GÖRÜNÜME SAHİP
    İSTEDİĞİM ÖZELLİKLER:
    1-İYİ FOTO
    2:MP3 ÇALAR(KALİTELİ)
    3:UZUN PİL ÖMRÜ
    4:GÖRÜNÜM
    5:PERFORMANS
    6:FİYAT
    7:PRESTİJ
    8:TABİKİ SORUNSUZLUK
    9:SAĞLAMLIK
    10:EKRAN KALİTESİ(BU 4.SIRADA OLMASI LAZIM)

hayırlı olsun iyi seçim kriterlerine göre
    k750...............foto-mp3 kalitesi-uzun pil ömrü-fiyat/performansta 1.,
    EKRAN ...............1- d600 2. k750 3.n70
    PERFORMANS....... k750 1.(hız-mp3 arkaplan-tema dseteği var]d600 hız olarak normal ama mp3 arkaplan-tema desteği yok-n70de mp3 arkaplan-tema desteği var,hızı az
    SAĞLAMLIK..........n70ve d600 k750den iyi ama k750 kasası elinde kalan kimsede yok oda yeterli
    VİDEO..............n70 ve d600 videosu iyi,k750 vasat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 13 Temmuz 2006; 16:38:54 >

• 250 ytl için gidip n70 almam
    k750i
  • quote:

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM NEDEN BENİM MESAJLARIMA SAYGI DUYULMUYOR BENDE HERKEZ GİBİ FİKRİMİ SÖYLÜYORUM

saoldaKARDEŞ SENİN FİKRİNE SAYGI DUYORUZ ZATEN SENDE K750İ AL DEDİN VE FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARDA BENDE EN SON İHTİMAL OLSA BİLE ONDAN ALDIM YARDIMLARINIZ İÇİN BÜTÜN ARKADAŞLARA
    SEVGİ VE SAYGI DUYUYORUM

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.