Şimdi Ara

Çok acil fikrinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2600 tl lik sistem kuracağım ama gtx 1070 yada 1060 ı beklesem mi diyorum 3 bin tl ye kadar sınırım var.Eğer beklersem 3500 tl gibi bir fiyat olur diye düşünüyorum o da baya bütçemi aşar ama 400 500 tl fark olursa ödeyebilirim ve bekleyebilirim sizce ne yapmalıyım sisteme de ihtiyacım var.Abilerim bide benim monitör samsung syncmaster2233sn plus buda eski ama iş görüyor sizce bunuda değişmelimiyim. pc çok eski 7 sene oldu sistem hakkında önerilerinizide bekliyorum...
    Ayrıca bu sistemi daha ucuza kurabileceğim yer varsa söylerseniz sevinirim inventusdan kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boostibo -- 25 Mayıs 2016; 1:24:38 >

• boostibo B kullanıcısına yanıt
    Yeni serinin cikmasi yakindirm ancak 1070 bile 1 ayi var daha ki 379 dolar olacak deniyor. 379x1.20x2.95x1.15(dolar×vergi×dolar kuru×kar payi) 1300 lira civarina geliyor en iyimser sekilde...

Su an alinmamali yeni kart. Acilse durum 2. El gtx 950 alin 500 e yeni seri cikinca 450 den satarsiniz 2 ay sonra arada da kullanirsiniz yazin ilk vakitlerinde...

Ya da moba oynuyorsaniz lol dota gibi 2 ay onlarla idare edebilirseniz cpu icindeki grafik birimi gayet yeterli bu iyunlar icin. Su saatten sinra 0 kart alinmaz alinmamali...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Sana tavsiyem 3000 TL'ye daha uzun ömürlü ve teknik olarak daha iyi bir sistem almak. 1060 - 1070 serisini beklemen sana maddi olarak sıkıntıya sokabilir çok da bişey kaybedeceğini düşünmüyorum.
  • hocam şimdiki gtx 970 ler 1400 liraya yakın fiyatlarda yani ben şimdi 800 tl lik kart alıcam 600 tl fark var oda sistem fiyatını 3000 e çeker tmm sıkıntı yok ta yeni çıkacak kartlar 1600 1700 tl olursa zaten fazla gelen fiyat iyice uçar.Yeni kart almama konusunda haklısında şu duruma bakarak tekrar fikrini öğrenmek istiyorum @fatihburak95

abicim çok haklı konuştun maddi olarak 1600 tl karta vermek sıkıntıya sokabilir r9 380 full hd de ihtiyaçları karşılar diye düşünüyorum ama 400 500 tl fark olucaksa beklemeye razıyım ki en az fikrimce 800 tl gibi bi fark olur +2 ay bekleme süresi bilemiyorum kararsız kaldım çok sabrettim biraz daha sabredebilirim ama haklı bi neden için @m3tin06
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.