Şimdi Ara

Çok Acil!! GRUNDIG 48VLX8586 - LG 49UF6807

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iki tv arasında kaldım. Grundig lg ye artı olarak 3d ve 1000hz ayrıca lg nin bu modelin kutusundan akıllı kumanda çıkmıyor ve gerçek 4k olmadığı hakkında söylentiler var. grundig e teknosada kabaca bir baktım akıcılığı gayet iyi görünüyordu. Karşılaştırmaya bakılırsa da grundig gibi görünüyor yalnız marka konusunda çekincelerim var. 1 gün içerisinde karar verilip bitanesi alınacak. şimdiden teşekkürler.

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/30137-39683/lg-49uf6807_grundig-48-vlx-8586-bp/

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu fikir verebilecek kimse yahu
  • Bana göre ikisi de iyi tercih değil. Bütçeni ve aradığın özellikleri yazarsanız yardımcı oluruz

• Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    4k olması öncelikli ozellik 3d olmazsa olmaz değil olursa iyi olur. Bütçe 2000-2500 arası. Bu butçede en iyi bunları bulabildim.

• tshoba kullanıcısına yanıt
    Arkadasim grundig gozune hos geldiyse git bi bayiye arcelik bekoda olur hepsi ayni. Otur bi caylarini ic hos sohbet et, pazarligini yap kap tv yi.
    Yaa piyasada hepsi birbirinin ayni, cok para vermiyecem bi tvye dersen yerli firmalar daha mantikli. Vestelede ugrayabilirsin satis sonrasi hizmet istiyosan yerli montaj al bak keyfine.

• quote:

Orijinalden alıntı: tshoba

4k olması öncelikli ozellik 3d olmazsa olmaz değil olursa iyi olur. Bütçe 2000-2500 arası. Bu butçede en iyi bunları bulabildim.

Bütçeni arttırabilirsen samsung 48ju6470 için fırsat kolla. Veya vestel modellerini incele

• Aslında ürünü kendime değil annemlere alacağım kendi evimde uf8507 var gayet memnunum vestelle kotu bir mazimiz var o yüzden uzak duruyorum. Teknosa da şu an mağza teslimatla 2350 civarına geliyor ikiside. Bu butçeye bunların dışında alternatif bulamadım Şöyle geleceğe yönelik ve sorun çıkarmayacak hangisiyse onu seçmeyi düşünüyorum.

Annenlere alicakmissin zaten. Onlarin gelecekten beklentileri sensin tv degil. orta ayar butceyi zorlamiycak bi tvde karar kil. Al gotur bayiye yada markete begendigin modelleri onlarada goster fikirlerini al. Sonra nerden aldim bunu demesinler.zamaninda basima geldi ondan diyorum 😆

• britos kullanıcısına yanıt
    katılıyorum grundig e bakarken yanımdaydılar onlar da beğendi aslında bende sıcak baktım tek tereddüdüm ilerde sıkıntı yaşarmıyızda.

Sorun olmayani yok. Arcelik beko grundig hepsi ayni zaten. 7 yil garanti durumu oluyordu bayilerle gorusursunuz.
    7 yil daha ne olsun 😆

3 yıl garanti veriyor. halihazırda teknosa kampanyasını kaçırmış bulunmaktayım 2799 oldu fiyatı
    4 yilda uzatiyosun 7 yila cikiyo 😅
    Yaw teknosayi bosver. Git bayi ile pazarlik yap. Teknosanin indirimli fiyatindan asa fiyat alirsin. Yokteknosada bu fiyat bayide boyle bilmem ne...😆

Yedi yıl televizyonu kapsamıyor. Sadece beyaz eşya grubuna yapılıyor. Bilginize

• Tesekkur ederim bilgi icin. Bayilerin onunden gecerken arcelikte 7 yil garanti diye gormustum demekki tv de yokmus.

• Ben aldım gayet memnunum. Bütçem 2000 tlydi teknosa da 1999 a inmiş diğer modellere göre özellik leri daha iyiydi. Ps4 pro yu bağladım gayet memnunum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.