Bildirim
çok acil lütfen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende telefon alıcam o fiyat aralığında olan w810i almayı düşünüyorum hem fotoğrafta hemde müzikte gayet gelişmiş bir telefon
-
quote:
Orjinalden alıntı: snn355
arkadaşlarım 300-400 ytl arası bi telefon almak istiorum tasarımı v görüntü kamera kalitesiyle bana ne önerebilirsiniz. aklım k 750 i de ama o da çok eskidi tasarımıda basit gibi yorumlarınızı önemle bekliorum fotoğraflı örneklerle anlatırsanız sewinirim. saygılar
kaliteli foto,kaliteli muzik,stabilite,4Gb hafıza destegi,şık tasarım,zengin kutu,vasat video=w810i
buyukce ekran,kaliteli video,vasat ses kalitesi(kulaklık),zayıf kutu icerigi,vasat foto,kotu tasarım=6233
dusuk fiyat,iyice ses kalitesi,iyi video oynatma,kotu tasarım,vasat kamera=rokr e2
ben ozellikle bu ucu arasında kalmıştım.ucunu de alıp kullandım bir sure ve w810i almaya karar verdim.muzik,foto,menu hızı,stabilite,tasarım,zengin kutu iceriği,sarj suresi etken oldu bunda. -
quote:
Orjinalden alıntı: colourofthelife
quote:
Orjinalden alıntı: snn355
arkadaşlarım 300-400 ytl arası bi telefon almak istiorum tasarımı v görüntü kamera kalitesiyle bana ne önerebilirsiniz. aklım k 750 i de ama o da çok eskidi tasarımıda basit gibi yorumlarınızı önemle bekliorum fotoğraflı örneklerle anlatırsanız sewinirim. saygılar
kaliteli foto,kaliteli muzik,stabilite,4Gb hafıza destegi,şık tasarım,zengin kutu,vasat video=w810i
buyukce ekran,kaliteli video,vasat ses kalitesi(kulaklık),zayıf kutu icerigi,vasat foto,kotu tasarım=6233
dusuk fiyat,iyice ses kalitesi,iyi video oynatma,kotu tasarım,vasat kamera=rokr e2
ben ozellikle bu ucu arasında kalmıştım.ucunu de alıp kullandım bir sure ve w810i almaya karar verdim.muzik,foto,menu hızı,stabilite,tasarım,zengin kutu iceriği,sarj suresi etken oldu bunda.
aynen katılıyorum
-
W810i iyidir düşünmeden al... -
2 Mp kamerası ile ve 16 M renk ekranı ile 6300 da düşünülebilir. -
herkese yorumları için teşekkür ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: karizmatic1
2 Mp kamerası ile ve 16 M renk ekranı ile 6300 da düşünülebilir.
2 mp ama sadece çözünürlüğü 2 mp benim emektar 6600 daha iyi fotoda
W810i derim ama daha bir çok alternatif var -
telefonlar arasında güzel bi alternatif olarak samsung d 900 i modelini denedim fakat onunda o kadar kaliteli ekranına rağmen mönüsüne bi baktım eski samsung menüsünden ben ne anladım bu işten sonra karar değiştirerek u 600 alayım dedim fakat o telefondan yanada sıkıntılar war sanırım arada kaldım n 73 alayım diorum hem pahalı olur hemde aynı yemeği yemekten sıkıldım artık aynı telefon aynı telefon samsunglar en azından değişik karizma şekil telefonlar ericsonda mantar sanırım u 600 alacam arkadaşlar ama fotoğraf çekme tuşu biraz sert...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X