Şimdi Ara

ÇOK ACİL, LÜTFEN FİKİR VERİR MİSİNIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar, araç alacağım ancak 2 araç arasında kaldım ve aşırı kararsızım yarına kesin cevap bekliyor araba sahibi, lütfen düşüncelerinizi yazar mısınız

1-PASSAT 1.4 TSI 2009 MODEL 115BİN'DE SADECE BENZİN YARI OTOMATİK 7 BİN HASAR KAYDI 2-3 PARÇA BOYA VAR DEĞİŞEN YÖK RENK:SİYAH FİYAT 61.500TL (1.4 TSİ MOTOR TÜP TAKILIR MI?)

2-SKODA OCTAVİA 2008 MODEL 120 BİN'DE BENZİN & LPG MANUEL 4700 HASAR KAYDI 3-4 PARÇA BOYA VAR DEĞİŞEN YOK RENK: BEJ FİYAT 54.000TL

COK KARARSIZ KALDIM. İKİSİ DE TEMIZ ARABA, BELKİ PASSAT BİR TIK DAHA TEMİZDİR. FİYAT PERFORMANS OLARAK HANGİSİ DAHA İYİ? BİR AN ÖNCE KARAR VERMEM LAZIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkuazımsı -- 30 Ağustos 2019; 20:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce otomatik mi manuel mi ona karar ver.
    Oktavya iyi araba , eğer temizse oktavya derim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahya41 kullanıcısına yanıt
    Buna da karar veremedim, 10 yıldır manuel kullanıyorum birkaç kez otomatik kullandım. Fiyat/performans olarak hangisi daha uygun?

• İkisini de almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

İkisini de almayın
    Gerekcenizi de belirtir misiniz rica etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkuazımsı

Gerekcenizi de belirtir misiniz rica etsem

Alıntıları Göster
    Octavia dandik

Tsi içiyor, Lpg takmak anlamsız

• Passat daha iyi ama dsg soru işareti. Kavrama değişmiş mi sorun. Tsi içiyor diyenlere de çok aldırmayın. Kulanış stiliniz, güzergah ve yaptığımız km ye göre gayet ekonomik olabilir. (6 sene tsi dsg b7 passat kullandım). Fiyat konusunda yorum yapamam piyasalarını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 30 Ağustos 2019; 21:6:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.